181

Истината

преди 1 година

Да напиша една тайна . Докато си пият водката в Хотелите с Руски имена се поругават с жени с чуждо гражданство чужденци и те не знаят нищо и не правят нищо точно такива дипломати си ги дръжте в Русия! Щяха да са си в посолството ако можеха нещо друго освен да разнасят пари в кеш и да твърдят че никой не ги вижда и не ги чува и да бездействат при ограничаване на човешките права.

180

Англосаксия

преди 1 година

Слава на Русия, която се изправи срещу англосаксонците и поведе света към нова ера, в която САЩ вече няма да е световният жандарм. Победа за човечеството над "златния милиард", съставен от бивши колониалисти и сегашни ***! Ура!

179

Анонимен

преди 1 година

Тьотката отдавна трябваше да и бият шута към Магадан. Задържа се.

178

Кънчев

преди 1 година

Митрофанова, освен на ръководството си в Москва, тук на НИКОГО не си нужна ! Хубаво ще е , ако ни освободиш от тягостното си присъствие !

177

леля Пена

преди 1 година

ВЪОБЩЕ НЕ СМЕ ПРЕКАЛИЛИ,ДАЖЕ ОБРАТНОТО. ТАКИВА,КОИТО НЕ СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО,ТРЯБВА ДА ИМ ГО ПОКАЖЕМ. МНОГО СМЕ МЕКИ ДАЖЕ !

176

хъ

преди 1 година

тая мрази България и искаше да затваря посолството и да си ходи, но пут_ан не я пусна щото знае че е дразнителка, жалко че трябва да я търпим

175

пепи

преди 1 година

Отивай си у село!

174

Помпадур

преди 1 година

Аре за Владивосток с 200....

173

БПФ

преди 1 година

Факт - Митрофанова се държи умерено и адекватно, както се полага на посланик в чужда страна. Факт - укpoпитешкият посланик москаленков се държи нагло и арогантно, не като посланик, а като губернатор. Изисква оръжие, не уважава българският парламент, заповядва ни да преименуваме улици. На базата на всичко това българските политици издевателстват над руската посланичка и козируват на укpoпът !!! Това е позор и държавна измяна !!!

172

Анонимен

преди 1 година

До Рамбооо-мале рамбоооо, ти си бил шерлок холмс.

171

Анонимен

преди 1 година

Копейкин не й ли стига да я представлява, защо се жалва. Човека дава макса да е доволна, ако е ненаситна нека и Вежди я ощастливи.

170

Анонимен

преди 1 година

Хайде *** митрофанова, затваряй посолството и си тръгвай.що се отказа?

169

Анонимен

преди 1 година

Дипломати?Какви дипломати?Аз мислих, че са градинари и шофьори.

168

Рамбооо

преди 1 година

Посланничката много добре знае, че българите не са враждебно настроени срещу Русия.България е нападано от всички посоки, разкъсвана от бедност, мизерия и сфери на влияние. Та точно българите ли са заплаха за Русия....на нас ли е отмъщавате затова, че Горбачов предаде Вършавския военен блок и позволи на Америка да вникне в тайните руски уръжия.....

167

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

166

...

преди 1 година

Никой не е против Русия , а срещу режима на пу.тле.р ,че не спира да злоупотребява с българския народ . И не бих искал да живея в държава с тоталитарен режим .

165

Питане

преди 1 година

А тази бабичка какви кюлоти носи, например, цвят, размер, кройка ..? Като й видя муцуната *** и долна, всичко което е в моя слип се свива на ***. Да хваща пътя и да потегля към Москва при Сергей Лавров.

164

П.К.

преди 1 година

Не БЪЛГАРИЯ, а отделни небългари направиха да се влошават традиционно взаимно добрите отношения между Русия и България. Това не е решение на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Иска се твърда и здрава ръка и действия за изхвърлянето на подобни екземпляри, слуги на задокеанските ястреби. И това, рано, или малко по-късно, ще се случи. И това ще допринесе за, отново добрите отношения между БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ.

163

Анонимен

преди 1 година

Уходи!

162

Анонимен

преди 1 година

На страната на Русия са милиарди хора по всички континенти - мнозинството (около 80%) от човечеството. Митинги и протести срещу американски марионетни правителства се водят с руския флаг в ръце на всички континенти - търсете и гледайте видеа. Златният милиард срещу човечеството - пак сме на губещата страна и в Третата световна война