49

Valentin Nikolov

преди 15 години

Предавам се . Администратора има власт да трие коментари. Явно линковете към официални източници са забранени. За да видите оригиналния документ от ДАНС оневиняващ г-н Юруков моля посетете web страницата на СДС.

48

ЮРУКОВ,не ПЛАМЕН

преди 15 години

Юрук от турски означава човек,местещ се от място на място,занимаващ се предимно с отглеждане на овце за месо.Били са главно мюсюлмани,но е имало и българи и други християни.

47

Реалист

преди 15 години

Явно, че започнаха манипулациите. В такъв момент е най-добре човек да спре да обръща внимание на всичко и да държи на това, което е решил до този момент, независимо какво е то. Иначе влизаш в по-объркана матрица и после отново всички са прецакани.

46

преди 15 години

Май че Яне сложи динена *** на Юрука! Какво значи юрук?

45

Valentin Nikolov

преди 15 години

S lujlivi medii lujliva demokraciq !

44

Valentin Nikolov

преди 15 години

Официално писмо от Държавна Агенция "Национална Сигурност" във връзка с информация за председателя на СДС г-н Пламен Юруков

43

Valentin Nikolov

преди 15 години

Официално писмо от Държавна Агенция "Национална Сигурност" във връзка с информация за председателя на СДС г-н Пламен Юруков

42

Sin4o

преди 15 години

V tozi moment toi trqbva da si hvarli ostawkata na masata i da izleze s 4est otcqlata tazi ka6a koqto teparva 6te se zadalbo4ava!

41

ivo

преди 15 години

SDS-to nqma se gordee s teb momko,negramoten siiiiiii

40

Павел

преди 15 години

Нормално е да почнат с донусите!Видно е,че СДС върви напред и комунистите ги е страх!

39

преди 15 години

Аз работя на Wall Street и всичко съм постигнал сам без да открадна и стотинка, без членство в партии и политически чадъри. Затова сега съм заможен и влиятелен финансов магьосник с голям апартамент в Manhattan, частен самолет и т.н. А вие все още се портите един друг и си чоплите досиетата, много сте примитивни.

38

Мк

преди 15 години

Искам да добавя, че ако е извършил нещо нередно трябва да си подаде оставката, разбира се. Но така или иначе десните партии са единствения изход за България

37

кико

преди 15 години

И защо е тази злоба срещу един човек и оплюване за човек,който е давал информация за мафиотите? Не е е писал доноси,а е давал ИНФОРМАЦИЯ.......а това че няма осъден-знаем нашите съдии-виж онази от Варна.Според мен Юруков е достоен човек ....и няма нищо срамно,че е помагал на МВР в борбата срещу мафията.

36

Мк

преди 15 години

А вие на кой сте фенове? Кой защитавате вие? БСП? Какво са направили те за България, освен да рушат? Юруков не лъже като е казвал. че не е агент. Има разлика между агент и информатор. Скапаният ни президент е агент. А това, че се е самопредложил не виждам каква връзка има. Той е длъжен ако конкурентите му не плащат мита, тъй като това може да му съсипе бизнеса. А това, че не били осъдени не виждам като какво доказателство за надеждността на информацията му го изтъкваш. Много мафиоти не са осъдени в България. А обвинявам БСП, тъй като най-вече те имат интерес от това, а и такъв тип компромати са точно в техен стил . 20 години минаха но, тези 20 години управляват те под една или друга форма (като изключим управлението на Костов). Колкото до Борисов, аз лично се го харесвам, но как мислите дали преди избори (когато се очаква той да стане следващият премиер) той би имал интерес да гони с мутри работниците на фирмата? Не мислите ли, че това ще му удари сериозно по имиджа? Ако има малко акъл в главата не би го направил.И накрая искам да ви попитам за кой трябва да се гласува на следващите избори, за да се подобри положението в страната? А лично смятам, че трябва да се гласува за ДСБ или СДС.

35

онгъл

преди 15 години

За какво по служи тази информация? Накой да беше осъден? Не! Тогава какъв информатор е бил? Бил е доносник, както е и казахстански посланик. Нека бъдем откровени бил е ченге само и само за бъде в бизнеса с кафето, и за да се отчита на ченгетата които контролират този бизнес му е трябвала карта на агент. Продал се е за пари, излъгал е и писал доноси! Това е предостатъчно да си подаде сам оставката и да се скрие завинаги! Това е пътят и на Първанов!

34

преди 15 години

Kakvo DS vi goni, smeshnici, choveka e dal informacia za izvarsheni mitnicheski narushenia. Mnogo iasno, che niama da ostavi konkurentite si da igraiat izvan pravilata. Tova niama nishto obshto s donosite, koito sa se pisali po komunistichesko vreme na ideologicheska osnova. Po zakon, kojto ima informacia za prestyplenie e dlyjen da uvedomi policiata i tozi sluchaj e tochno takyv.

33

Да-да

преди 15 години

На коя планета си? Защо на бялото искаш да кажеш черно? Юруков явно е правил доноси. Доносите са си доноси, както и да ги гледаш. Точка.Кога феновете на наШта "демокрация" ще проумеят, че БГ-ДЕМОКРАТИТЕ са екс-***? И това ги поставя в най-лоша позиция, защото доказва, че са с лицемерно мислене и поведение, комунистите поне си пазят честта и отстояват позициите, не си менят мнението през година-две-пет.Чета още, че си разбрал и нещо за столичния ***, "доколкото си разбрал"... Ам' червените камби на пазара по колко вървят, разбра ли? БИВА МАХЛЕНСКО МИСЛЕНЕ, БИВА...

32

mm

преди 15 години

ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!ОБЕДИНЕТЕ СЕ В ИМЕТО НА ХИЛЯДИТЕ ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ,КОИТО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ГАЗЕНИ И МАЧКАНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО-ФАШИЗОИДНИ ***!

31

преди 15 години

ха ха ха. Много тъпотии бе бате само и само ,за да оправдаеш един ***. Първо Яни Янев не е комунист а син демократ така ,че недей да обвиняваш Комунистите а Ал.Йорданов какъв е и той ли е комунист? Второ никой не е карал Юруков да лъже насам и на там ,че не е бил агент на ДС. Трето ако по-добре се вгледаш в статията ще видиш ,че Юруков сам , без никой да го е карал или да му е искал услугите сам си ги е предложил в крайна сметка явно нищо важно не е дал като инфо щото тези хора не са осъдени!! Четвърто в-к Стандарт не е на Комунистите а на СеДеСарите а "УЖ" червените Труд и 24 часа ,които са с близо милион тираж не са писали и ред по тая тема. Пето *** в София бе ход на Б.Борисов ,за да извие ръцете на сегашния концесионер и да сложи своя фирма като "УЖ" не си спазва договора. Друг е въпроса какво казва Борисов за мен по-важно е какво казва сегашния концесионер как изведнъж под натиск на хора ,мутри близки до Борисов са карали хората му го напускат. Така ,че не търси под вола теле щото няма да намериш . И стига с тая параноя за комунизма. Вече 20 години от както сме в капитализъм и е смешно да се оправдавате с Комунизма.

30

Гоцето

преди 15 години

Само Бойко *** !!! Само той ще ви оправи , *** ***