28

хм

преди 1 година

Моето мнение, е че помощи трябва да се дават основно на инвалиди, болни и сираци. Хора, които по независещи от тях обстоятелства са в незавидно положение и наистина трябва обществото да им помогне. Най-малкото, защото никой не е застрахован, че утре няма да се окаже в подобно положение. Но да се раздават пари на търтеи, които ги мързи да гледат и само си търсят оправдание, благодаря! Няма нужда. Нагледал съм се на хора, които мислят само за ядене, пиене и цигари и ги мързи да станат от леглото.

27

Мара О.

преди 1 година

България е станала на бунище защото и парите за почистване се крадат яко. Като видите някъде отпадъци се сещайте да благодарите на ГЕРБ за "прекрасния" пейзаж.

26

Иванов

преди 1 година

Мизерията в БГ е масова защото сме по руския модел на мафиотска държава. Кръстника в България е Борисов. Другите главни мафиози са Пеевски, Доган, Цацаров, Гешев... Българите си пращат децата да бягат на запад точно както правят руснаците. На запад е чистичко и може добре да се осер'е от нашите умници.

25

Анонимен

преди 1 година

До Пена, абсолютно подкрепям наблюденията ви! Държавните калинки са ужасно зло и наистина целта им е постигане на комунизъм. Само тогава ще имат власт и пари. Гнусни създания! Сега врещят, защото все едно от двете им липсва.

24

Пена

преди 1 година

Обърнете внимание че частния сектор е съсипан, а той храни цялата държава. Раздават се заплати на държавни и общински служители без те да са направили нещо полезно за 1 стотинка. Искат пак да фалират държавата както стана при бай Тошо.

23

Анонимен

преди 1 година

До èraами такива деца отгледахте и ги възпитахте да не работят да не учат да са тарикати и ще сърбате попарата си

22

èra

преди 1 година

Накъде се обърна всеки търси хора, че не смогва, а и паричките започнаха да дигат. Та извода е, че само за пълни мързели и некадърници няма работа.

21

Странно място е

преди 1 година

България! Продължаваме да говорим за неравенство(не сме равни и никога няма да бъдем), как да раздаваме пари(дотациите видяхме са лошо нещо!)... но никой не мисли тези 10%-20% как да ги научат да не са бедни! Оправдание само за болните хора! Другите имат право да се оправят сами. Стига с тази държава, която да плаща на всеки за каквото му кефне! Това прави всики ни бедни! Това довлича инфлацията и поредната криза! Кога ще уврат кратуните? Кога Идиотоландия ще осъзнае, че помощите я закопават?

20

Обещано

преди 1 година

След яката инфлация следва яка рецесия и съкрушаване на работни места. Ще има глад и скърцане със зъби.

19

Нормално е

преди 1 година

Като ни плащаха две години за да лежим в къщи и да спасяваме света от ковид а, сега трябва да работим за без пари две години плюс лихвите за да си го отработите. Само за военни и оръжия ще има пари, нали разбирате, заради Украйна.

18

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще има голяма безработица у нас, при положение, че липсват хора навсякъде. Бизнеса е ограничен от липса на кадри.

17

следвамехронологията

преди 1 година

Ще се сетиш, Петър Ганев. Налагането на санкции на Русия и прекъсването на връзките с Русия съкращава работни места. Даже пълният некомпетентник в икономическата сфера Барел беше принуден да признае, че благоденствието на Еесовската Зона се е базирало на евтините руски ресурси. Десетократното поскъпване на ресурсите и суровините води до деиндустриализация, срив на жизнения стандарт, връщане в Средновековието и структурна криза на либералния модел. Жална ни майка.

16

Анонимен

преди 1 година

Изводът е: винаги може да стане и по-лошо

15

Анонимен

преди 1 година

До КатяКате идват смели бежанци Завърти към Харманли млади атлети красиви със смели сърца с нож в ръката избери си нещо

14

Анонимен

преди 1 година

Вече си го набийте в канчетата,че без рецесия няма да се спасите.Печатниците спряха лихвите се вдигат,който не се е подготвил за бурята да си вземе въже и да се оглежда за дърво.

13

Катя

преди 1 година

До Анонимен 16. Това с "меркантилизма" е доста износена опорка. Просто жените търсят нормални мъже, които да не са: умствено ограничени, с проблеми със самочувствието, да им посягат, с тяло на пингвин и сърце на мишка. За пари изобщо не говорим. Доста ниско сте свалили летвата, че да повдигаме тази тема. Преди парите имате да наваксвате доста базови неща.

12

Анонимен

преди 1 година

До Шайка (8): България си отива и от меркантилни български (не ***!) жени, бягащи към богатите западняци за да им раждат деца.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами като им е труден животът на 10-20% от българите, да си дават сметка за кого гласуват!

10

Харалан

преди 1 година

Ха-ха. Е не, тия ме кефят колко са нагли. Лайтмотива е мълчи си, че може и без работа да останеш. Хранителните продукти са почти двойно спрямо миналата година, а за сметките да не говорим. Всеки си наляга працалите и е забил нос в земята. Заслужавате си го!

9

Анонимен

преди 1 година

До 11 - За тея, дето сме под 55, не виждам, кога и как ще се пенсионираме.