21

Другарьо Радев,

преди 1 година

Ко стана? Що млъкна? И твоите ъдвайзъри са ошашавени и не знаят какъв акъл да ти дадат, щото твоя куца много яко. Значи, НАТО вече улезна в България. Моли се да не влезе тотално, че от такива червени потници, като тебе и помен няма да остане. Някой нов Пиночет ще ви види сметката за отрицателно кратко време.

20

хуя

преди 1 година

Една заплата викаш. Ей това е да си *** , но няма да ти обяснявам защо , понеже трябва да ми платиш за сеанса.

19

Анонимен

преди 1 година

ЕС има газ. Така твърдят. Не стана ясно защо няма ток /достатъчно, още през лятото, че се вдигна цената така/. Пък все за слънцето и вятъра говорят. Уреди със все повече "+". За какво използват тока там? Кои са тези производства и услуги, които са отбелязали такъв скок, че да предизвикат такъв срив?

18

Анонимен

преди 1 година

КАТО ДОЙДЕ ПАТРИАРХ КИРИЛ, ЩЕ КЛЕПАШ !ПАК ЩЕ ТИ НАБИВА КАНЧЕТО ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! ГОЛЯМ РЕЗИЛ БЕШЕ!

17

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ МУ ДЪРПАТ УШАЦИТЕ!

16

Анонимен

преди 1 година

Освен да я има, енергията за ЕС трябва и да е на конкурентноспособна цена. Но не е! Отвъд Атлантика е многократно по-евтина и предприятия масово се изнасят за Щатите. "Ум царува, ум робува, ум патки пасе." - се казва в една българска поговорка. ЕС забрани вноса на стомана от Русия, а малкото останали там предприятия затварят мощности. Русия има къде да си ползва продулцията. Много се строи. Включително изцяло се обновява съсипания Мариупол.

15

Анонимен

преди 1 година

Ай стига бе, как така Фиги се е загрижил за ЕС, а не за Масква? Защо ядосва униформената госпожа, а?

14

Анонимен

преди 1 година

Да попитам: Каква беше реакцията на ЕС, когато Украинците спряха 2 от газопроводите за Европа? Нито се писа, още по-малко някой да изкаже упрек или безпокойство. Каква е реакцията на ЕС, когато Франция не позволява тръби от Испания за Центална Европа? Не отсега. Испания има терминали за газ от Африка отдавна. А Франция разчита да продължава експлоатацията на бившите си колонии. т.е. също е доставчик на газ и не дава Испания са печели....Солидарност по евроатлантически.

13

Един

преди 1 година

Важно е да се гартантира енергийната сиигурност на България. Защото ако ЕС беше единен, минималната заплата щеше да е еднаква за всички страни членки.

12

Анонимен

преди 1 година

Ушев който симпатизира на хунтата ,какво пак блещи. Ще остане в учебниците като страхливец чомагал да се избиват бесарабски Българи.

11

Анонимен

преди 1 година

НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ СПОТАЙВАШ И ДА МЪЛЧИШ!ЮМРУК съсипа държава и разори населението! МНОГО ИСКАМ ДА ОСТАНЕШ НА ВЛАСТ КОГАТО ДОЙДАТ ВИСОКИТЕ СМЕТКИ!ЕЕЕЕ ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ КАКВО Е СТОВАРЕН ЮМРУК!

10

Коко

преди 1 година

Запомнете много добре тази физиономия. Близо е времето, когато ще се издирва за държавна измяна.

9

Анонимен

преди 1 година

Базата определя надстройката. Така ни учиха. Учиха ни също, че в основата на икономиката е производството на средаства за живот и на средства за производство, казано просто :1. храна и вода, 2. енергия и машини. Сега се печели от блогърство, чейнч, посреднически услуги, отделно "спорт", медели, наркотици и от сорта долнопробни суб "култури". На откриването на интерконектора с Гърция вторият говорещ каза, че преди 5 г. никой не се е надявал да стане, т.е. ЕС са спирали проекта умишлено.

8

Хайдее,

преди 1 година

...всички вече сравняват положението на държавата с Виденовата зима, а този тръгнал вече и Европа да оправя ? Клиничните отклонения май са трайни ? И кога най-после ще поеме някаква отговорност? Особено за Харвардските измамници, които той ни натресе!

7

Важно е ..

преди 1 година

Важно е Радев да влезе в затвора за национално предателство. Той е човекът ,който ни бута на губещата страна - т.е. русия.

6

Анонимен

преди 1 година

В Германия голям протест. Не им дрене на германците за Украйна, искат си парите. Бъркат в джоба на мързеливите германски поданици и те недоволстват - могат да изпият само по 4 бири, а не по 8.

5

Адмирации

преди 1 година

Стига с тази Европа! След зимата, такова нещо няма да съществува!

4

Анонимен

преди 1 година

Тоя па само говори, една гайка не е затегнал

3

Христо Христов

преди 1 година

89% от матряла гласуваха да изнесем тока от АЕЦ-а, за да сме част от ЕС. ИЗНАСЯЙ докато може, че ЕС даде 30 милиона за затварянето му!

2

Анонимен

преди 1 година

другаря Радев е господин Радев - кланя се на запад. Не знае че слънцето изгрява от изток