35

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха . А бедняците в татарстан, дегестан, якутия и цялата колониална периферия да ***.

34

666

преди 1 година

Путин загуби тази война. ,,Великата,, руска армия........

33

Саки

преди 1 година

Синът на Песков си отдъхна.

32

Анонимен

преди 1 година

Докато има глупци да желаят да стават на тор в Украйна, войната няма да свърши.

31

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо мобилизират само бедни хорица, а синовете на богати руснаци карат яхти в Португалия. За тях война няма. Те са по островите, цъкат Тик Ток. Бравос другарче. За Родино!

30

Анонимен

преди 1 година

ха ха тва с мобилизацията ме кефи вземат най-младите и здравите и ги хвърлят в огъня и остават отре пките, мижи турките и най-големия ши т да ши бат жените и познайте ко стаа после... нация от изр одииии.

29

Анонимен

преди 1 година

Украинците кат получат Ф 15 и АТАКАМС и войната ще приключи .

28

Jas

преди 1 година

Язък, синчето-богатир на Песков не можа да се уреди на фронта горкия! А толкова искаше да иде в Украйна и да се бори с фъшизЬма и милитаризъма! Ами сигурно не е получил заповед от самия Путин, както обещаваше в началото на мобилизацията. Е няма нищо, за компенсация ще върти видеа на Тик-Ток с брадатия Кадиров.

27

8877

преди 1 година

До Анонимен Изгониха диван-патриотите, които чакаха онези руснаци с дръпнатите очи да им свършат мръсната работа.

26

То

преди 1 година

Ти пък едни данъци плащаш,Направо ще се видят пари тия от Нато с теб.Уаха ха ха

25

Анонимен

преди 1 година

Е как няма да приключи? Не можете да им намерите униформи и патрони на войниците. Пращате ги да се бият по джапанки.

24

Путин е най-доброто

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия ще се присъединят.

23

В Москва не знам но

преди 1 година

Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Тия обаче от топлите си местенца говорят за промени че трябвало да има. Сетила се Мара! Спокойно, хер Шолц, зимата още не е дошла. Като дойде, промените ще се случат от самосебе си.А вие ще сте само зрив

22

А пък в Киев

преди 1 година

Укрите били превзели 1000 населени места пишеше! С какво са били населени обаче? Да не би да става въпрос за 1000 курника населени с домашни кокошки? Украинската армия ги е освободила с пръчки и камъни. Други оръжия не им останаха!

21

Русия мобилизира

преди 1 година

тепърва. А Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

20

Междувременно

преди 1 година

Над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!

19

Зеленясалия нацяга

преди 1 година

Зеленясалия Нацист лично ще ръководи операцията ПРЕД ЗЕЛЕНИЯ ЕКРАН! Хахаха

18

Русия подготвя нещо

преди 1 година

много мащабно! На фронта заминават стотици композиции с техника. Има и стотици хиляди нови попълнения. След 2,3 седмици ще започне и тогава ще стоим и ще гледаме. Няма да има Нато няма да има Мато.

17

Анонимен

преди 1 година

Един руснак се върнал от фронта без крак. Стоял на пейката в парка, когато дошли да му връчат призовка отново. Аз съм вече инвалид с един крак, казал, а те му отвърнали: това е частична мобилизация Серьожа

16

Анонимен

преди 1 година

Иж беше денацификация на Украйна, а сега " да защитим страната и народа си". От какво, бе пияници деградирали