120

Анонимен

преди 1 година

Освен леко неграмотно "преведената" статия и снимката е на Shahed-129 и то на прототипа :) Като копирате снимки ,поне четете какво пише под тях ;)

119

Мда

преди 1 година

Поголовният кви-ч по всите "демократични" медии ясно показва, ме дроновете са се превърнали в трън в зад.ника. на "правилните" сили...Колкото и да ни обясняват колко били допотопни, евтини, ограничени и прочие тъпизми.Върхът беше тази седмица, когато мазните лицемери САЩ и Франция поискаха резолюция на ООН, щото Иран нарушавал незнам си какъв член с доставките на дронове.Все едно, че Хаймарси, танкове, гаубици и прочие джепане, доставяни от горните, нищо не нарушават! Щото са за "правилните".

118

Иван

преди 1 година

Защото руските оръжия са ***.Защото Украйна печели на бойното поле и нападенията по инфраструктура и евакуацията принудителна на Херсон,са акт на безсилие на ботоксовото джудже.

117

Анонимен

преди 1 година

"Те руснаците с тия евтини дронове за 10 дни бастисаха 30% от енергийните мощности на Украйна. След още 10 ще ги превърнат в пещерняци, без ток, течаща вода и отопление. Бързо, лесно и най вече евтино" ---------------------------------------------------- Какави ти още 10? От днес, 20.10.2022 г., бендеровският киевски режим въвежда режим на тока на цялата територия на Украйна.

116

Анонимен

преди 1 година

Много просто. Защото са евтини. В сравнение с ракетите

115

До131

преди 1 година

Нищо подобно,тоя модел не е предвиден да се изстрелва многократно,това си е баш дрон-камикадзе!

114

ема и руски дронове

преди 1 година

Ланцет-1По-малка версия на Lancet-3. Той носи 1 кг полезен товар (5 кг MTOW) и има издръжливост от 30 минути. [2] [5]Руските войски в Украйна започнаха да използват модернизираните боеприпаси Lancet с увеличена продължителност на полета до един час и по-мощна бойна глава с тегло над пет килограма, което е с поне два килограма повече от базовата версия на дрона. За удари срещу жива сила се използват "Ланцети" с осколочно-фугасна или термобарична бойна глава, срещу бронирана техника - с HEAT бойна глава.

113

шахед 136

преди 1 година

Блуждаещ боеприпас (известен също като самоубийствен дрон [1] [2] [3] [4] или дрон камикадзе [5] [6] [7] ) е категория въздушна оръжейна система, в която боеприпасът се мотае (изчаква пасивно) около целевата зона за известно време и атакува само след като целта бъде локализирана. [8] [9] [10] Влачещите се боеприпаси позволяват по-бързо време за реакция срещу скрити или скрити цели, които се появяват за кратки периоди, без да се поставят платформи с висока стойност близо до целевата зона, а също така позволяват по-селективно насочване, тъй като атаката може лесно да бъде прекратена .

112

Анонимен

преди 1 година

HESA Shahed 136 (на персийски : شاهد 136 , буквално Свидетел -136 ) е ирански боеприпас с автономен боеприпас с тласкач и опора , официално в експлоатация от 2021 г., разработен от HESA . В основата си той е предназначен да атакува наземни цели от разстояние. Сравнително евтиният безпилотен самолет се изстрелва многократно от пускова стойка (на партиди от пет нагоре) и е проектиран да избягва противовъздушната отбрана и да надвива наземни цели, консумирайки ресурси за противовъздушна отбрана по време на атаката. Дронът беше разкрит през декември 2021 г. чрез публикув

111

Анонимен

преди 1 година

ето снимка на истинските дронове Шахед 136, за пореден път се подигравате на читателите си с лъгливата си пропаганда...https://en.wikipedia.org/wiki/HESA_Shahed_136за сравнение Байрактарчето дето го възпяха в песни укрите е три пъти по-слабо и два пъти по-скъпо хахахаха

110

1234

преди 1 година

ако си правя изводи от първата снимка, явно всичко при вас е фейк, ама няма кой да ви го кажее това е дрона който цитирате :https://en.wikipedia.org/wiki/HESA_Shahed_136

109

Анонимен

преди 1 година

Ефикасни,евтини и най важното много,за десет дни използване успяха да изкарат над 40 процента от енергийната структура на Украйна!

108

Анонимен

преди 1 година

Поздравления за достойните изказвания на нормалните евроатлантици преимуществено българи Корнелия Нинова, Стефан Янев и Румен Радев, останалите руско-западни петоколонници закривате си антибългарските партии...

107

Анонимен

преди 1 година

Джундорята в ФАЩите са поплъзнали и по детските градини за да ги да напътстват да са безполови, а впоследствие да се самоопределят, кви кви са. Факт.

106

Анонимен

преди 1 година

Ава язе каем нещо, а русофилите, веднага минусите и кълъ кълъ кълъ, кат ***! Защо като?

105

двоен мутростандарт

преди 1 година

Колко сти жалки, за вссеки човек който чете подобни медии систематично... щом едно оръжийци е в украинския арсенал следват хвалебствия, щом е в руския следва за същия тип оръжие подценяване, съмнения колко е ефективно...гербаджийски сайт...

104

Анонимен

преди 1 година

Защото Просия и дронове не умее да прави, всичкото им оръжие от времето на Сделано в СССР. Путин разсипа Русия, дори най-големите врагове на Русия не успяха да пистигнат, това което Путин пистигна с омаломощаването на Русия, икономически, военно и дипломатически.

103

Анонимен

преди 1 година

От Русия може само водка, от Америка само джендърчета, тургай ги на ушето, да ти пеят.

102

ХА ХА ХА

преди 1 година

Тоя дрон (!!!) е дълъг 3 (три) метра и носи до 40кг товар! Те тия в Холивуд снимат с по-големи дронове. Двигателят който върти перката е просто ДВГ - има го в али експрес!!! ХАХАХА Потърсете MD-550 engine. Това е едно летящо балканче или симсонче. Как няма да е евтин? Тук в БГ може да ги произвеждаме за под 300 лева ХААХАХА

101

555

преди 1 година

Иран и Русия са естествени съюзници. И в двете държави гражданите нямат права. В Иран убиват жени защото им се вижда косата, в Русия 10г затвор , ако имаш мнение. В Иран управляват религиозни фанатици, в Русия управляват просто фанатици.