16

i'm

преди 1 година

Абе стига с тия колчета, гърбици и т.н. Като искат да свалят скоростта и да махнат дрогираните и пияни шофьори от пътя, да изкарт пътна полиция на терен! И да ги изкарат от храстите! Стационарни камери, патрулки с камери, мобилни камери, много проверки на документи и полеви тестове. Това е подхода... Вместо колчета да ми редят дето след 3 месеца няма да остане едно здраво, направо да забранят изпреварването и толкова... За какво са тия колчета.. само пари да се усвояват...

15

Polipantev

преди 1 година

Абе Влади, що не ходиш на майната си, *** с помияра!

14

Фак офф

преди 1 година

Дреме ми за превозвачите

13

Анонимен

преди 1 година

Защо другите да страдат заради тях. Откъде накъде ще навлизат в моята лента. Да търсят алтернативи!

12

Влади

преди 1 година

Да се построи Хемус и магистрално отклонение за Русе в района на Бяла. Такова щеше да има скоро, но...Бойко падна заради Божковите протестъри, дойдоха на власт алчните некадърници от Радевите служебни правителства, от ПП и всичко приключи. Нека жертвите тежат на съвестта на Радев, Слави Трифонов, Киртака и Кокорчо, Гнома и ***.

11

Русия

преди 1 година

Чи по лесну с колчита, що ни *** напраят три лентов или магистрат. Ф софето колко катастрофи станаа, ама за цуфийци няа колчита.

10

Анонимен

преди 1 година

Решението е ясно -- извънгабаритни превози се товарят на влакови композиции.

9

Анонимен

преди 1 година

Да разширят пътя с по едно платно или да направят места за изпреварване. Шофьорите явно се изнервят като пред тях дълго време се влачат камиони.

8

Miko

преди 1 година

Решението е просто едно. Спазвайте закона и правилника, и ще ви е мирна главицата. Да звучи прекрасно, но защо ТРЯБВА да се нарушаваш правилата. Съзнателно нарушаваш, значи съзнателно си създаваш проблеми и не само на себе си. И бетонови колчета да сложат-няма да се реши проблема. За мен пътят от Бяла до Русе не е толкова лош.

7

Анонимен

преди 1 година

не колчета, бетонни блокове трябва. Щом ревът, значи се прави нещо правилно

6

Анонимен

преди 1 година

Ако го качат да го превозват той ще е над колчетата, така че какъв точно им е проблема?

5

Анонимен

преди 1 година

Този път е кошмарен, винаги е бил такъв. Каквито и екстри да му накичат, все ще си остане кошмарен. Направиха кръгово, за да решат проблема, но броят на катастрофите си остана същият. Целият път от Русе до София (с изключение на магистралният участък) не става за нищо. Пътувам по него вече повече от 20 г. Единственото решение е да се построи магистрала, която изобщо не минава през Бяла. Дотогава все ще има черни новини. *** Бойко и той не направи нищо.

4

Анонимен

преди 1 година

Няма да строим пътиша, ще блокираме старите. Това са новите интелекти на България. Утре ще кажат връщайте черните пътища да ограничим скоростта.

3

001

преди 1 година

от Просташката Партия на П***л Прокопиев спряха пътното строителство. Сега трябваше да има магистрала до Велико търново и готовност до Русе .....

2

А,ха

преди 1 година

Без колчета им е по-лесно да убиват на пътя.

1

Гиб Мелсън

преди 1 година

Некадърността сред народа води до безумия. И ако един камион закъса на пътя какво следва? Некадърността на полицаи, министри и премиер да озаптят един диви джигити. После се чудят що има референдуми.