11

До зомбито отдолу

преди 1 година

Българските овце явно още не са чули за изслушването на представителя на Пфайзер в ЕП, където госпожата призна, че препарата който произвеждат не е тестван дали има някакъв ефект върху разпространението на фалшивия вирус. Но овцете затова са овце.

10

До таня

преди 1 година

Грешиш! Ваксинирани по рядко се разболяват, ако изобщо се разболяват, и много по -малка е вероятността да заразят и то за много по-къс период! Така че, пак лъжи , след лъжи.

9

Таня

преди 1 година

Ваксинираните са същите разпространители на вируса както и неваксинираните. От Пфайзер си признаха, че никога не са тествали преди да излезе ваксината на пазара дали спира разпространението на вируса, Но българските медии мълчат, да скрият лъжите на Пфайзер - https://lynnwoodtimes/2022/10/11/covid-transmission-221011/

8

Анонимен

преди 1 година

Неваксиниран персонал внася заразата и убива старците. Въпросът е защо не са ваксинирани, работещите там и защо старците не са ваксинирани? Отговор- мръсни антиваксъри пропагандират лъжи, дирижирани от Русия.

7

Иван

преди 1 година

*** мръсни! Най-лесно ви е да се гаврите с възрастните хора, защото са най-беззащитни, нали?!

6

Анонимен

преди 1 година

Не дом за стари хора а затвор за стари хора.

5

Анонимен

преди 1 година

На колко инжекции са горките старци.

4

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви тестове лесно създават огнища. Само че тия огнища ще запалят чергата на тия, които ги палят.

3

Анонимен

преди 1 година

Дупки в мозъка се получават от PCR и изтича през носа, ако има такъв изобщо. Но автора на първото мнение няма нужда се притеснява.

2

Анонимен

преди 1 година

Циркаджиииииии, ще ядете дървото!

1

STOP PCR TERROR

преди 1 година

БОЛНИ ЛИ Са открили или има положителни PCR tests.. STOP TERROR with PCR tests !!! Жертвите на терора с PCR TESTS получават тежки труно лечими пробиви в устна кухина и нос.. ПО телевизия АЛФА показаха филм на ОТГОВОРН ИЗВЕСТНИ ИТАЛИАНСКИ ЕКСПЕРТИ ДОКАЗАВАЩИ ДИВЕРСИЯТА ВКЛ С НЕАДЕКВАТНИТЕ PCR tests!!1