39

Анонимен

преди 1 година

ДБ не е в позиция да иска, каквото й да е. Христо Иванов засечен във връзки с Маджо, на платения от Божков черепа протест. Влизащ в колата на обвиняемия Бобоков. В безпринципна коалиция с БСП, под чието управление България отказа оръжие на Украйна.

38

Анонимен

преди 1 година

То бива самочувствие без покритие ама тая партия от гноми и лъжливи дървени човечета д аказва кой трябва да управлява е пълен нон-сенс! На гло и нах ално! С тия 8% преставени в парламента кой ги пита та се обаждат?

37

ля ля

преди 1 година

Всички ще плащаме заради некомпетентното управление на партията ГЕРБ която заради кражбите и алчността си използва пестене за да може да напълни джобовете си които са по големи от Ягодинската пещера! Жалко че има облъчени хора които са до такава степен внедрени в тяхната мрежа че е много бавно и трудно връщането на нормален живот! Много много жалко за магистралите за природата ни за живота на младите и възрастните хора които биват ограбени мнооого през годините!

36

Пян_Гъ

преди 1 година

Нещо не разбрах... Не казват ли самите избиратели (чрез %-те за всяка партия) кой да управлява и кой не? Защо умуват върху и въпреки гласа на народа?

35

Анонимен

преди 1 година

Когато егото, глупостта и омразата са над националните интереси на България е ясно, че не може да има коалиция и правителството... Болшинството от политиците ни са на нивото на селските кръчмари или престъпници извън затвора. ДБ например са точно такива.

34

Владо

преди 1 година

Вие също трябва да сте колкото се може по-далеч.

33

Свирчеф,

преди 1 година

Всичките евроатланДици сте едни и същи алчни, угоени майцептодавци,без изключение! Вие сте позор за България!

32

15 човека

преди 1 година

от ДБ, ще държат 70 от ГЕРБ извън изпълнителната власт? И кой ще управлява?

31

teo

преди 1 година

Единствено кОмунистите от БСП-БКП трябва да се държат ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТТА, както направиха мноогоо държави от СОЦА И ЗАПАДА ! САМО така ще тръгнем напред и нагоре ! Комунистите са по-опасни от фашистите, защото те избиват в мирно време без съд и разрушават държавата много успешно !!! Българино ???

30

основно правило

преди 1 година

ГЕРБ-ВЪН

29

ДеБе

преди 1 година

То и вие трябва да сте извън всякакви властови позиции, че ще още по-продажни и от гербаджии

28

Бай Дрън

преди 1 година

Хе, че те хората си го казаха още при предизборната кампания-напролет избори, отсега се готвим за тях. При положение, че повечето влизат в парламента с тая нагласа, какво очаквате? Ще полапат малко парички, ще оправят тоя и оня и напролет пак. Те видяха, че номера минава вече няколко парламента и пак и пак ще го правят. Няма наказания, няма гонения...а и псевдогоненията не доведоха до нищо, освен до някакви резолюции в ЕС...в полза на арестантите, хаха.

27

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ трябва да бъде държана далеч от всякаква власт. Ще "усвоят" всички пари по Плана за възстановяване.

26

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме,че предложението на ГЕРБ за шеф на НС било оня Желязков с фалшивите костинбродски бюлетини.А за м-р председател щели да посочат Лъчо мозъка.Само кърджалийската поцинкована кофа липсва,за да бъде пълен цирка.

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

Точно па либовниците на Нинова да определят кой ще е "във властта"? Странно, като се има предвид символичното им присъствие като квота! Е, ние пък не щем бузестата Нинова "във властта" Мирчев, което според теб е "алтернативата". И ко праим са? Играете си на избори ли? Не съм убеден, че суверена още дълго ще ви гледа цирка, преди да хване сопата.

24

перко

преди 1 година

Гоеми напъни за спасяване на олигархията, а съдебната реформа на ДБ се свежда до смяната На Гешев!

23

Олимпий Панов

преди 1 година

Всички партии трябва да бъда съдени.И изобщо да се премахне такава система на управление. Никакви партии, никви пр езер вати ви "президенти"никви народни избраници

22

Анонимен

преди 1 година

Какъвто им вожда,каквито са им медиаторите,такива са им и последователите на гербавите-корумпета и недоучени наивни хора от маалите.На последните избори ромите в Ихтиман са гласували 90 % за ДПС,а на предишните избори със същия % за ГЕРБ.Сами си направете изводите кой кога повече е платил.

21

анономен

преди 1 година

Партийка с 20 депутата, ще говори от името на повече от 500000 избиратели на ГЕРБ. Е няма такъв смях))))))))))))))))))))))

20

Зозо

преди 1 година

Какво ще решаваш ти бре, с 20 депутати?!? Шoпap :)))))))))))))))))))))))))))))))))