29

Анонимен

преди 1 година

Къде се слага па тая? 9% гласове барабар с изборните шашми, ам и тя бял човек. Айде, по каналния ред и в шахтата

28

Анонимен

преди 1 година

Външните заениса инструмент на САЩ за подчиняване а България. През 1995-1996 години, правителството на Жан Виденов успя да намали с три милиарда долара външния ни дълг и излизахме от кредитната си зависи от от САЩ. Това не се хареса на краварите и те използвайки СДС, свалиха правителството на Жан Виденов, чрез предизвиканата от САЩ висока инфлация. На власт дойде СДС на Иван Костов и ни заробиха с още милиарди външни заеми.

27

Анонимен

преди 1 година

Няма по-лъжливи от демократите. Демократ когато ти каже добър ден погледни къде е луната, защото няма по лъжливи и крадливи от демокраДите.

26

Анонимен

преди 1 година

Високата инфлация в края на 1996 и 1997 я предизвикаха СДС, за да свалят правителството на БСП и успяха. Банките бяха фактически фалирали още от 1992 година при управлението на СДС и през 1996 се обяви юридическия им фалит.

25

СМЕХ...

преди 1 година

ТЕГЛЕТЕ ЗАЕМИ .....за да оцелеете и да сте добре.....ха,ха,хаааа..../ПОЛИТИКАТА НА БКП/БСП/!!!!!!!!!!!!!!

24

Електра

преди 1 година

Комунист когато ти каже добър ден погледни къде е слънцето. Защото няма по лъжливо и крадливо от спинозния БСПдираст. Като сме били толкова добре, защо теглим заеми всеки ден...

23

Анонимен

преди 1 година

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКАТ ДА КАЖАТ- ДА ВИДИМ КАКВО ПРАВЯТ- 1995/1996Г- 2500% ИНФЛАЦИЯ, МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ, 19 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ОБИРАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА СИ- СЕГА ОТНОВО

22

Начи

преди 1 година

кака моя, другарко Нинова и я си чакам моите дръва за 45лв. кубика, къде ги обеща докат бе министЕр нещо ги няма...

21

БОР

преди 1 година

БСП за какви точно се имат, че взели да канят? Избирателите им показаха къде им е мястото и да гледат да спасят кожата, че 4% им *** на вратата. Ненужни са и особено с такива депутати като НИнова и Р.Гечев. Позор!

20

da

преди 1 година

Най-големи бУклуци са тия от Разграждане, после Тиквоците.. жалко че другите са малко..ттаа на *** народ, проста държава!

19

Анонимен

преди 1 година

Ako бeшe npegи rogини вegнara биx ce oтзoвaл нa тakaвa nokaнa, oбaчe cera тцъ, kaka вeчe ogъpтe...

18

Социална политика

преди 1 година

До Калеко Алеко: "БСП пак спекулира? Чети: Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места. Бяха актуализирани пенсиите, нещо, което Бойко и ГЕРБ за три мандата не успяха да направят.

17

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 17: "Какви са БСП че да канят когото и да е"? БСП са парламентарна партия. А законът за бюджета трябва обязателно да се приеме, дори и да не може да се състави правителство. Така че е добре с това да се започне.

16

Калеко Алеко

преди 1 година

БСП пак спекулира със социалната тема, като обещава "Светло бъдеще" на червените бабички и унучетата им...в същото време когато цялата цивилизована общност е силно разтревожена от престъпните действия на путинова раша и заплахата, които тя носи за всички нас, по стар почин БКП-БСП шикалкавят и говорят за някакъв утопичен мир, в който маскава ще си развява коня, ще окупира и безнаказано ще избива мирни граждани на суверенни държави, а според престъпното им поведение и въоръжение не ни е нужно....

15

Анонимен

преди 1 година

...а каквибсе явяват контактьорите на бб роско и мони,че да водят някакви преговори

14

Анонимен

преди 1 година

Какви са БСП че да канят когото и да е?

13

Съберете се

преди 1 година

на Козяк 16,на закуска както обикновено...Тъкмо ще ви е по-лесно да си получите инструкциите(заповедите) и задачите директно от Херо,докато си тъпчете тлъстите назадничави части с кроасани и щрудели на корем!

12

Асан

преди 1 година

Яжте и пийте К урнелия плаща :)))

11

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - кви руски комунисте те оплождат тебе бе ? Кирчо и Кокорчо дадоха парсата на зелята !

10

Анонимен

преди 1 година

Те добре ше си вдигат доходите, а нашите доходи - кога ?