37

Анонимен

преди 1 година

Пийте йод, лекарите казаха че е вреден, ама като соросии сте длъжни да слушкате нали сте немислещи, вие нямате право да мислите а повтаряйте на пропагандните опарки и кеширайте центчетата...

36

Анонимен

преди 1 година

В Бг се нехае и се кани Костов да говори глупости за прехода.Затова винаги ще сме на опашката.

35

Асен

преди 1 година

В България е се плашим от ядрена война много по лошо е скъпотията

34

пуйката

преди 1 година

Да бе ще пия йодни таблетки,та шията ми да стане като на пуяк?Ядрен удар ще получат тези,които извършат ядрено нападение над Русия,а ние няма с какво и да го направим и по-добре.Англия дали ще пробва като има ядрени оръжия?И ако пробва автоматично ще се задейства поне един от 12 ядрени дрона с тегло от сто тона и ядрена мощност над сто мегатона на километър дълбочина БУММММММММММ е 500 м висока вълна ще окъпе острова,а след това върху почвата като бонус ще остане радиацията.

33

до 24

преди 1 година

Нищо такова не са казали...

32

Анонимен

преди 1 година

Солта в България е йодирана от много време. Нямате нужда от таблетки. Отделно за да имат ефект тези таблетки трябва да се пият редовно, а не когато стане нещо.

31

Бай Дрън

преди 1 година

Целите на Путин били сухопътна граница с България.После наште отворковци щели да минават на хляб и сол.

30

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 35, точно обратното ви казах. Нито вие, нито аз зная всичко! За това обърнах внимание, че имаме огроимна липса на информация. Както вие, така и аз, така и всички в България(без определени политически кръгове). Посмалете малко егото, че се излагате!

29

Анонимен

преди 1 година

Защо не пишете за продължаващите вълнения в Моладавия и във Франция? А само бълвоч.

28

SS

преди 1 година

В Бг и да си направиш бункер не е сигурно ,че държавата няма да ти го конфискува ,национализира когато не дай боже стане война.

27

Анонимен

преди 1 година

Путин НИКОГА не е заплашвал, че ще удари Иточна Европа с ядрени оръжия. За разлика от слабоумния настоящ американски президент и малоумната министър-председателка на Великобритания в Русия прекрасно знаят, че въздухът се движи неуправяемо от политиците и богаташите. Знаят и че при пожари на 300 км от Москва, в Москва се образува смог. Удари са смислени по центровете за управление. Повтарящите се лъжи разчитат на отсъстващата способност за преценка на лигавото население на "развитите" страни.

26

БОГ САВАОТ Възмутен

преди 1 година

Warnings about GAMA radiation from some where !!!Земната биосфера реагира на проникваща гама радиация от далече.. Горните слоеве на Атмосферния океан засичат проникващи облъчвания.. Опити за дистанционно замерване на радиацията дава много високи стойности в микро ренген часа..ИНаче да се спре отравянето с СПЕЦ НАРКОТИЦИ НА ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВ ПУТИН - ПОДСТАВЕН НЕЗАКОННО НА ВЛАСТ В КРЕМЪЛ !!1

25

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 30, жочевадно е че не цялата информация достига до нас. Правите заключения на база огромно количество ЛИПСВАЩА информация. А това е признак за....?

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24, възпират последиците до иопределено количество радиация. Прочетете някоя друга книга ;)

23

баба мара

преди 1 година

ако се държим добросъседски с държавите около нас никои няма да ни нападаако си отваряме непрекъснато устата срещу този или онзи ще си патим ще сеповтори 9 септ44 не на воината преговори и мир спрете оръжията за украина

22

Анонимен

преди 1 година

Путин никога не е казвал, че ще използва ядрени оръжия във войната с Украйна.

21

Едно знаем със

преди 1 година

сигурност: България нито е подготвена, нито се подготвя! Какъв цирк ще настане.... дори не мога да си представя! Един съвет към всички, предтсавете си хаос без храна и лекари. За това се подготвяйте. Също помислете за екзитиране в подобни условия.

20

w

преди 1 година

А дайте сега друго ако, ако метеорит колкото Манхатън удари централата на Дойче веле какво ще четем след това?

19

Анонимен

преди 1 година

Иначе казано, Дойче Веле твърди, че таблетките с калиев йодид възспират разрушителната мощ на ядрените оръжия.

18

Анонимен

преди 1 година

Интересно, при ядрена атака, самата Русия незасегната ли ще остане...