9

Равнопосавеност

преди 1 година

Ако папата смята да се меси в политиката то тогава е време да приеме православието!

8

Гйкгге

преди 1 година

И папата трябва да го подменяме Смърт папата стана по голям икономист

7

Black Sea

преди 1 година

Българите сме зъл народ пропит от завист, ненавист и омраза към всичко и всеки. Пример са повечето коментари по долу. Айде да си погледнем нашият коптор, който е на това дередже заради самите нас и тогава да ръсим ум. Все някой за нещо ни е виновен. Мниго си приличаме по това с руснаците и е видно защо само в БГ има толкова поддръжници на тези убийци.

6

Някой

преди 1 година

Аз искам да питаме кога всички световни управляващи и съюзи и тема подобни грешни наши пороботили са провъзгласили, че украйнците са новият божи богоизбран народ, че нещо не съм чула и разбрала. В България и в Германия мъъъъка само работа зверска все да издържаме всички и всичко на една почивка не сме отишли като бели хора и накрая дойдоха тези курортисти и червени килими и издръжка навсякъде. Отплата мързел и наглост и дояждане на парите ни от данъци за който са ни съдирали кожите+ унижения.

5

Анонимен

преди 1 година

Папите говорят с народа чрез були и енциклики.Всъщност този не е папата така,че може да си пише книга.

4

Агностик

преди 1 година

Кой си ти, кюре лицемерно, че си разрешаваш да ме питаш от името на Бог? Защо не попиташ какво се случва с дечицата осквернени от твоите кардинали? Кой изобщо си ти?!?!

3

ООН има нужда от реф

преди 1 година

а Ватикана - няма...

2

Анонимен

преди 1 година

Прав е, на първо време Просия трябва да бъде изхвърлена от тази организация.

1

Анонимен

преди 1 година

нали?! Трябва решенията да се взимат еднолично от САЩ! И това ми било църква, я си шибайтe деца и не се занимавайте с политика!