39

540

преди 1 година

Толкова хора мизерстват заради кокаиновият диктатор от Киев? Време е Путин да го постави там където му е мястото.

38

Някой

преди 1 година

България ми каза, че данъците ми отиват за пенсионерите, малцинствата и за мафията по веригата във частният и държавният сектор. Човек без глас пълен роб. Германия ми каза и ЕС също, че данъците ми ще отиват за тях, украйнците и малцинствата и за скритата мафия в държавният и частният сектор. Човек без глас пълен роб. Човекът без глас, пълният роб отвръща, че когато ви трябва моят глас него няма да го имате. Човек роб изпадащ от системите и гладуващ, казва падайте и гладувайте и вие.

37

Анонимен

преди 1 година

По - голямо зло от ***.та Путин не се е раждало!

36

Алооо

преди 1 година

Нека евроджендърите да видят как ние българите живеем вече 33 години. Цял живот, хахо хихи и робите да им бачкат, а те да се правят на шефове, е сега ще видите мизерия какво значи.

35

Някой към космонавт

преди 1 година

Прав си. Аз съм със сини очи и руса коса. Повечето българи не са, руснаци и подобни са, но имат други характеристики. Германците също са, но имат други характеристики. Интересно ми е ако мълча към коя нация ще ме причислят или ако говоря истини. Може би мене ме нема в цялата схема. Дискриминацията в Германия вече е нож с две остриета поради криворазбрана демокрация или просто налагане на модерни американски трендове за сметка европейският човек и християнин.

34

Някой към 35

преди 1 година

Прогледнах, прав си. И Мъск явно е прогледнал. Германия никога няма да прогледнат и ще съсипят Европа. Крайният комунизъм и крайната криворазбрана демокрация са два огромни биещи се дявола, а ние сме по средата. Виждам и, че украйнците са същите като руснаците и германците. Тези хора никога няма да ни приемат въпреки всичко което сме направили за тях. Америка са хитри, но се моля и Германия и България и ЕС да прогледнат навреме иначе трета световна и роби на Америка.

33

Анонимен

преди 1 година

А що не пишете, че голяма част от "крайно бедните" азиатци и африканци вече са в Европа и се радват на социални помощи, плащани от "богатите европейци?

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ си го беше подредил всичко това за да се вдигне долара. Техните военни знаеха всичко, кое след кое следва. Кой мислите, че пусна вируса в Китай и кой мислите, че нахъсваше Зеленски и продължава. Човечеството ще прогледне, но да не се окаже твърде късно. САЩ си въобразяват, че ще завладеят света. Къде ли не се вряха и разпалваха войни, Кадафи, Садам все те ги опукаха и в какво се превърнаха страните, сега и братски народи се бият заради алчността им. Господ ще ги съди, да не забравят.

31

Анонимен

преди 1 година

А с колко по богати стават богатите да кажат всичко е за сметка на бедните не е причината ковид и войната а политиката на големите да станат по богати не е трудно да нахраниш бедния трудно е да нахраниш богатия той наяждане няма

30

Бай Илийчо

преди 1 година

Теа 71 милиона кът са гладни жа тръгнат към Авропата бря ! Мани ми отук жа минат! Ша нъ разкостят,прайте ли сметка? Лошу иде бряаа,не иде убаво! Ква беши,ква стана?

29

Бай Дрън

преди 1 година

Ей как се оправдават с войната. Не войната увеличи бедността, а така наречената ковид пандемия. Забравиха много бързо, как се изпокриха като мишки, как затваряха предприятия. Цената на ел. енергията и газта почна да се сгромолясва доста преди Путин да се реши на атака. Европа си направи харакири още, когато отказаха да пуснат СП2. Сега като гледах японците, как дори и на открито всички са маскирани, не е далеч времето да позабравим за Украйна и да сложим пак парцалите.

28

Червата куркат

преди 1 година

Да сготвят тлъстите натовски генерали и инструктори, месо бол

27

Писна от пропаганда

преди 1 година

Санкции от Европа са виновни, а не други бла бла бла.

26

Космонавт

преди 1 година

До 19 "малоруси, белоруси и великоруси" На какъв принцип е това деление? Генетичен? Как се разпознават кой какъв е? Със същия успех мога да заявя, че съществуват малоафриканци (ниските на ръст), мидълафриканци (средните на ръст) и великоафриканци (високите). Настоявам да се разделят на нации! Отивам да си измисля някаква панафриканскка теория, когато съм готов ще споделя. За пореден път се убедих, че русофилите са готови да повярват на всяка тъпня.

25

Анонимен

преди 1 година

Това е специална "заслуга" на Путин и на Русия, която го търпи повече от 20 години!!

24

Дидо

преди 1 година

Във България и пролуграмистите ровят във кофите за *** иначе обичат да си мечтайат и пишат как вземали над 1200 лева чиста заплата. Аз не познавам човек със над 800 лева заплата.

23

Анонимен

преди 1 година

В русия имаш ли парче леп и батылачку водка, не си беден! Там мерните единици са различни от европейските!

22

БАНко

преди 1 година

ПРОБЛЕМИТЕ НА СВЕТА ЗАПОЧНАХА НЕ НА 24 , А НА 25 ФЕВРУАРИ , КОГАТО НАТО НАЧЕЛО С УРСУСЪЛА ФОРДОЛАЙНО И БАЙДЪНЧО ЗАПОЧНАХА ВОЙНА И САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ !!!

21

Саки

преди 1 година

Щото са мързеливи и чакат наготово.

20

Анонимен

преди 1 година

До 15....Ако под ,,двойна игра "разбираш еднакво да ненавиждаш и хитлеристите и сталинистите ....значи украинския народ е бил на правилната страна.