8

Чорбаръ

преди 1 година

Спорт без медикаменти за възстановяване е невъзможен.Има разрешени и забранени такива,какви е нагълтал Антъни можем само да гадаем.В желанието си за рекорди спортистите се хабят и самоубиват,та затоава са тия тестове да ги усмирят за кратко и после тостерон 20 пъти повече от нормалното.Друг е въпроса,че не му става или не може да има деца.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами че тя едната от братята Уилямс направо гонеше със "шутове" антидопинговите служители, като идваха да и вземат проба, защото дръзвали да я безпокоят. Не само, че не беше наказвана ни веднъж, ами и официално и разрешаваха да зоби некотролируемо, защото била астматичка, хипертоничка и прочие. Това е положението.

6

сс

преди 1 година

Това да пропуснеш допинг тест като знаеш какво ще ти се случи е или мега тъпо или нарочно, защото знаеш колко положителен ще е резултата

5

!

преди 1 година

Браво така трябва, след като отказа да се състезава за САЩ нека си понесе последствията. Никой няма право да отказва да се състезава за САЩ. Това трябва да е посланието към всеки който откаже да се състезава за най великата държава.

4

Анонимен

преди 1 година

А на братята Уилямс що не са им спирали правата? Те винаги са се явявала на допинг контрол и винаги са били "чисти", нали?!

3

Петров

преди 1 година

този антъни е такова пр о ст о момче, че се мисли за някакъв, за когото не важат правила щото е станал американец.

2

Влади

преди 1 година

Мафията в спорта не прощава! Той разкрива истините, а те му запушват устата с измислено наказание. Ония, назобените мълчаха и ги опростиха, май, но той е като Казийски и Бербатов и го посякоха.

1

Хамид

преди 1 година

Цветнокож е, ще се оправи.