49

То

преди 1 година

Цяла България се намира в много унизително положение благодаретие на еврогейците и фащ.ТЕЗИ НЕОФАШИСТКИ ОРГАНИЗАЦИИ ТРАБВА ДА БЪДАТ ИЗТРЪГНАТИ ОТ НАС ИНЪЧЕ ЩЕ НИ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ.СЕГА НИ ПРОМЕТЯТ ИСТОРИЯТА *** И ПРОСТИ БЪЛГАРИ БЕЗ ГРАМ АКЪЛ КОИТО СЕ ВАКСИНИРАХТЕ И ВЪРЗАХТЕ НА НЕОФАШИЗМА.КЪДЕ Е ЗОРА КОВИД И КАК ТАКА ИЗЧЕЗНА САМО ПРИ 20%ВАКСИНИРАНИ.ТОВА Е ПРОВАЛА КОВИД НА ЕЛИТА КОЙТО НИ ГО СПРЕТНА.КОЛКОТО ПО-МАЛКО ВЯРВАТЕ НА МЕДИИТЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ В ТОВА СЪМ 100% СИГУРЕН

48

софия

преди 1 година

ИМАШЕ КОМЕНТАР ОТНОСНО КОМУНИСТИТЕ..ЕЙ НЕОБРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ..ЗАЩО ЧЕСТВАМЕ ХОРА КАТО ВАПЦАРОВ СМИРНЕНСКИ ГЕО МИЛЕВ..ТЕ ДА НЕ СА БИЛИ други. , КОМУНИСТИ СА..ДАЛИ СА НАЙ -ЦЕННОТО ЖИВОТА СИ ЗА ТАЗИ ИДЕЯ..ВИЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ КАКВО ЩЕ ДАДЕТЕ...ВСЯКА ПЪРВА ДУМА ДНЕС Е ПАРИ ПАРИ ПАРИ...НИСЪК МОРАЛ ЛИПСА НА ЦЕННОСТИ..ТОВА Е СЕГАШНОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО .

47

Истинският

преди 1 година

Помня когато бях на 12 години когато всички бяхме вперили поглед с трепет и очаквахме как чичо Гошо ще полето в космоса. Желая ти дълъг живот и здраве!!!

46

Тон

преди 1 година

Тъпите овце трябва да знаят:ако ние сами не сеопазим никой, ама никой няма да ни опази!!!!!!

45

Асан

преди 1 година

Дедо Гого е на 85 г. къв фейсбук ? :)))

44

Кариерата Ловеч

преди 1 година

Товариш Иванов!Вие имате друга Ловешка фамилия,но не я споделяте,явно не звучить по русскаму.Такива безбожници като тебе трябва денонощно да благодарят на Бога,че останахте жив в онази руска ракета.И че не те ринаха с лопати в Казахстан,като Комаров,като Доброволски,Волков и Пацаев.И само те ли?Гагарин не беше пил водка ,но самолета уж се повредил?Да,де машина советская,и она виновата.

43

Карчопелев

преди 1 година

Този ли блюдолизец ще говори за авиацията.Помни ли колко летци загинаха от "перфектните"руски самолети"подарени"срещу българските плодове, зеленчуци,вина,сирена,и всичко,което *** им даряваха денонощно по релси,вода и въздух.Помни ли другаря серията от МИГ-15 до сегашните МИГ-29,как летяха и колко падаха.Наземния персонал ми разказваше,че РРС и радиостанциите 104,на въоръжение през 1974г са произведени през 1956 година.Да не му казвам за ракетите Волхов,Двойна и Нева от кога са.

42

Анонимен

преди 1 година

Докато беше шеф на ВВС Радев похарчи 2.5 милиарда лева без да купи и един нов самолет. Сега реват че положението било унизително. Унижението си има име Румен Радев.

41

ММ

преди 1 година

Леле на троловете от онова посолство извънреден труд ли им плащат. Изгониха ги от конференцията ама проко пиев бая парички взема от там явно денонощно да пишат колко смел имен и красив е със зелената фанелка артиста

40

Анонимен

преди 1 година

до 17 "НАТО НИ ПАЗИ бе космонавте."; - Как ни пази НАТО бе ,склеронавте , колкото опази Гърция от Турция през 1974 в кипърския конфликт или още по-зле ?! Пука му на НАТО за нас ,блажени вярващите ...

39

Анонимен

преди 1 година

пазят ни небето, но пък имаме чуден авио-музей!

38

Анонимен

преди 1 година

Магазините празни, хората вталени и недохранени, нямаш право да говориш, но пък имаме космонафт. И самальоти, стотици, да не би Турция да ни нападнела. Апропо, един американски самолет в добър колкото 10 савцки, но това е друга тема.

37

ПроСоТо

преди 1 година

този не ми е симпатичен /не знам защо/,но е ПЪРВИЯ БЪЛГАРСКИ КОСМОНАВТ !..След него-Александър Александров..Та за пощръклялите "евро-американски атлантици" :..-Когато бяхме "под руски ботуш",имахме мощна армия,...нема да влизам в подробности,а специално за авиацията:-Имахме над 250 бойни самолета,от най-съвременния ЗА ТОГАВА вид !!!!!!!...Сега какво?..-Дори ме е срам да го напиша:-Викаме разни ЯБАНДЖИИ да "пазят" въздушното ни пространство !...Такова ПАДЕНИЕ трудно би си позволила всяка нация..Н

36

Фи16

преди 1 година

Много искам пак да дойдат руските варвари освободители и комисарите да му вземат на тоя по погрешка апартамента , вилата , земите, да му спрат пенсията като враг на народа, да го въдворят в Белене за няколко години с бой и тежък труд и след това да го изпратят да живее в някое видинско село в което и до магазина да отиде да иска разрешение от селския комисар. Ей тъй да разбере как са се чувствали хората през любимия му комунизъм.

35

Анонимен

преди 1 година

Достоен комунист няма!

34

Папо

преди 1 година

Вместо на тази възраст да е смирен и да се подготвя за срещата с всевишния и да ходи да се моли всеки ден в църквата,той седнал с памперса да иска бойни самолети и това му била болката ,оръжия и бомби......ей тия пенсии не се кротнаха.

33

Hoh

преди 1 година

Абе човека е възрастен дядо вече, на тия години го дърпат носталгия по младините и размити спомени. Живял е в други времена бил е популярен ,козирувал е на съветските другари и е бил щастлив и млад. Не му се сърдете всички възрастни са така.

32

Анонимен

преди 1 година

Другарят космонавт този път ще го изстреляме в космоса без скафандър!

31

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Не са чужди,а наши натовски самолети. Така от различни наши държави си помагаме,за да покриваме и пазим цялата наша натовска територия. А другарят Иванов,знам че си остава болшевик завинаги.

30

Minuva42

преди 1 година

Това не е вярно. Има и други държави в ЕС, на които други им охраняват небето. Другаря Иванов да се осведоми преди да лее опорки.