29

Обективен

преди 1 година

Сарафов сложи в малкия си джоб цялото ЦРУ и специалните служби на Италия,които при атаките на Килнет срещу американските летища и редица сайтове на италианската държавна администрация не можаха да установят откъде идва атаката. Тогава Килнет поеха отговорността за тези атзки и само по това бяха индентифицирани. А нашите за два дена научиха имената,адреса и цялото родословно дърво на хакера. Хвала на такива "специалисти".

28

ооо правопис мой

преди 1 година

,,,,уличения, на подчерта, че разследващите ,,,,

27

Можеби Шкембе

преди 1 година

*** и Шкембе смес със лют червен пипер и малко чесън във винен оцет

26

Т.е.,

преди 1 година

щом няма имена, значи нищо не са направили. Само лапкат едни парички и нищоправят.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако килнет ги бяха атакували седмици нямаше да можете да ги оправите.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега ли ни лъжат, вчера ли ни лъгаха или лъжат е вчера и днес? Аз залагам на последното.

23

ХАХА

преди 1 година

Че нали бяха руски хакери от Даркнет и айпито било от руски град бе!Тез неадекватници санасраха с лъжите си от безпомощност!Пък аз още вчера ви казах че таз "хакерска атака" може и дете да я направи от компа в детската градина!Много шум за нищо!Некадърници!Пушилки и димилки до небето ..цялото ни антимафиотско кибервойнство..и накрая смях!

22

Анонимен

преди 1 година

Кво стана нили бяха руснаци. Пълно безхаберие, платени драскаи.

21

Анонимен

преди 1 година

Пак някой клошар са намерили, който не знае нищо.

20

Анонимен

преди 1 година

Знаете дръжки. Всеки с елементарна грамотност може да направи така, че тази елементарна атаката да дойде от където си поиска. Колко *** е света в необремененият със сложности мозък на милиционера. Другият път атаката може да е от дома на Сарафа та да му дойде акъла. И да попитам ко стана с оная атака към пощите от Еконта на републиката?

19

Анонимен

преди 1 година

Знае се конкретното лице, извършило хакерската атака срещу бг-правителствени сайтове" Сараф,сараф,като го знаете какво ще МУ направите?Можете само да го псувате отдалеч и да си легнете спокойно че сте си свършили достойно работата за което получавате заплати с 4 нули на края.Няма да стигнеш или да се издигнеш повече от името си

18

Анонимен

преди 1 година

Това не е хакерска атака а си е обикновен маил бомбер и всеки може да го направи даже и дете!!! Лапета та му викат "да му спреш нета"

17

Анонимен

преди 1 година

ако бехте толкоз бързи и в разкритието кой източи КТБ ....

16

Анонимен

преди 1 година

Синчето на тоя Сарафов беше подсъдим за трафик на кокаин. Та исках да попитам - докъде стигна делото?

15

пришълеца

преди 1 година

Куропаткин:)))

14

Анонимен

преди 1 година

Е и?!?

13

Карлуково

преди 1 година

""Борислав Сарафов не уточни името на уличения"_______Предполагам от срам, че се е оказал някой начинаещ тинейджър-програмист :D" ---------------------------------- Такъв тип "атаки" е характерен за времето на ранните 2000, ако разбираш елементарен английски, сега проверих, че има описано в Ютюб как се прави дори от индийски специалисти. Казват му тюториал. Показаното там служи като урок за начинаещите сис админи (компютърни специалисти без университет).

12

До 11

преди 1 година

Ти наясноп ли си каква е функцията на прокуратурата !?Тя не осъжда!Поиска му 5 години зад решетките ! Всичко е в ръцете на съдиите !! Аман от невежи пубери ,като теб!

11

Анонимен

преди 1 година

"Борислав Сарафов не уточни името на уличения"_______Предполагам от срам, че се е оказал някой начинаещ тинейджър-програмист :D

10

Анонимен

преди 1 година

Интересно какво болшевикът Путин се нрави на някои?... На лозето ли ви е копал? Кинти ли ви раздава? Ботокса ли му харесвате?... Болшевиктие по принцип са грозни, като се започне от Ленин (пасивен гей) и се продължи с Хрушчов, Брежнев и се стигне до Путин. С какво точно тези грозници ви харесват?