185

До всички соросроби!

преди 1 година

Преди украинските знамена на профилите си си закачете снимки със фесове по главите!Русия освободи България - ФАКТ!!!

184

Иван Пишман

преди 1 година

плана включва да станем вилает, а не газов хъб ..

183

Фори

преди 1 година

Азерска или аверска газ,както казваше господин 800 дни,"Ама .моля,ви се аз и кражби?Аз съм тук,да оправя България!'Оправи я .ама отсекъде!Днес е същото!Само народа,кога ще погледне?Май,без чужда помощ?НИКОГА!Нито промяна.нито гробове,нито *** за баня,нито копейки,само част от времето трябва да сме ние!От Запад само смрад и гейпаради!

182

Наска

преди 1 година

Днес,след толкова години,прочетох...Европейска България!?Само да попитам,по какво сме европейци-цени,смъртност.заплати,пенсии,стандарт,население или крадене!Не знам и аз!По кражби сме европейци и даже и отпред!Стига вече,само с политика,няма да се получи!

181

Серги

преди 1 година

Планът е голям,ние пак Сме от еваааната страна!ПЕЧЕЛЯТ,двете и ...Беларус!Нищо неясно , няма,скоро и четвърти играч!Той е известен!Пълен крах на...ЕК!

180

Анонимен

преди 1 година

След като нашите рисофилу се радват че Русия анексира украински територии с руснаци, те ще се радват и на това Турция да анексира български територии с турци.

179

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, и отново ли трасето през България ще е за наша сметка, и без отклонение за България ?! Ай сиктир !

178

Анонимен

преди 1 година

Явно путинчо има големи планове за възстановяването на османската империя .

177

ха-ха-ха

преди 1 година

Някои така и не разбраха че Европа постигна това производство и стандарт само с руска евтина газ. Сега Путин ще заобиколи Украйна и пак ще снабдява Европа. Иначе цялото производство се срива. Стандарта на живот-евтин ток и парно - също.

176

Хаха

преди 1 година

Правите си сметки без кръчмар другари азиатци. Айде забравете България!

175

Мъдреца

преди 1 година

До баба Гошка и матрошка не аз ще пътувам за страните от Ес, защото вече съм видял как хубаво си живеят хората, а такива като Гошка Матрошка трябва да заминат в любимата си Русия и Евразия за да не цапат с присъствието публичното пространство и хубава и европейска България. За български просперитет без руски икономически гнет. Отидете в Русия, но завинаги и си направете една колония на другарите, а не да цицате на готово всички блага от Ес и останалите западни държави. Вие другарите сте ***

174

Антонии

преди 1 година

Като им ръкопляскате на руснаците които източват огромни финансови средства от България и народа ние българите винаги ще сме бедни с ниски заплати и пенсии.Русия и руско българската олигархия гледат на държавата ни като на дойна крава, за нас българите храненето на кравата, а за руснаците млякото. Дано разберете, че има три най вредни партии за българите и хазната, а именно. Кагабейските партии и лидери Бсп, Дс, Възраждане и Дпс. Те притежават обръчи от фирми и подставени лица обслужващи Русия

173

Баба Гошка

преди 1 година

До Мъдреца-Сега границите са отворени, излизай и НЕ се връщай

172

Антонии

преди 1 година

Не минусите които пишете, а проглеждането и осъзнаването, че европейска и натовска България нямат алтернатива. Русия е най големия икономически враг на хазната и българите. В България има регистрирани над 54 хиляди руски фирми. От получените досега около 26 милиарда евра от еврофондовете за България, около половината от тях са отишли по задкулисен начин в корупционна Русия. Русия източва всяка година от България между 4 и 6 милиарда долара, а вие продължавайте да им ръкопляскате.

171

Анонимен

преди 1 година

Мечтите са безплатни!

170

Мъдреца

преди 1 година

Все още има невежи и зомбирани българи които да хвалят корумпираната тоталитарна и репресивна руска партия Бкп, Дс. Другари, защо имаше корекоми в които имаше от пиле мляко и показни магазини за банани и портокали и то само за нова година, като е било добре в комунистическа България. Защо трябваше открит лист от Мвр или Дс за да отиде българина до границата. Засрамете се стига сте лъгали, защо Бкп, Дс беше забранена през 2000г в парламента като престъпна организация. Или сте забравили???

169

Антонии

преди 1 година

Колкото по далече от Русия толкова по добре за европейска България. Не ни трябват нито меда нито жилото на агресивна и корупционна Русия. Руснаците си правят сметките без кръчмаря. Те нямат на кой да си продават газта, защото Ес се опари и то яко от руските зависимости от газ и петрол. Гладна кокошка просо сънува. Та и Путин и Ердоган си мечтаят на глас. На вас другари диктатори ви трябват клиенти, а не хъбове. Ердоган е вербуван от Путин за пробутване на продажбата на руски газ, но уви няма да

168

Плановете са едно

преди 1 година

Реалността нещо съвсем,съвсем друго.Едва ли ЕС ще разреши строеж на нов тръбопровод през България предвид последните събития в Европа.Не знам дали няма да има санкции и на текущия транзитен газопровод,от който и частичка газ не остава в България!

167

до FF

преди 1 година

фирмата за събиране на таксите от трансграничният пренос ще се управлява от близки на ДПС и така всичко е точно!Нас кучета ни яли!

166

FF

преди 1 година

Аз не виждам да доставят газ на България, само ще минава през нас. Разлюби ни Путин. Надявам се Радев да отиде там и да измоли газ и за България.