41

Joko

преди 1 година

мартинчо, първо да ми напавиш една с вирка ! После ще ти обясня кон боб яде ли !

40

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо да служебното правителство да не се държи като редовно когато политиците са толкова *** , глупави или толкова себелюбиви, че не искат да си говорят. Правителството на Петков падна не заради ГЕРБ, а заради това, че коалицията се разпадна. Коалиция само как гласуваха за Украйна ДБ, които сега се бият в гърдите, колко големи евроатлатици са - тогава заради БСП яко завъртяха г*за.

39

Анонимен

преди 1 година

На този льольо някой упорито му дава възможност да си прави смахнатите изявления. Мисля, че от това неговата партия и коалиция не печелят, а губят. Да ходи при жена си да държи речи, в публичното пространство отдавна се износи.

38

Анонимен

преди 1 година

Господин М. Димитров, вашата партия сега се държи смахнато! Това дава повод служ. прав. да изпитва комфорт и усещане за дълго управление. Може ли партийното ръководство да слезе на Земята и да не чака успехи на следвщите избори, защото това става много проблематично!

37

Анонимен

преди 1 година

Като какво да се държи бе Мартине като всички партии сте некадърни да направите каквото и да е правителство. Естествено, че ще се държи като редовно правителство. Очертава се дълго да управлява, пак казвам заради вашата неспособност да съставите правителство.

36

Анонимен

преди 1 година

Цялата партия е гнила - не са само Бойко и сие. То даже не е партия ами си е организиране престъпна група. Официална и тн. в Италия за това си има термин - мафия. Барабар с администрацията, МВР и общини... Има сигурно 200 000 приближени, които са крали и намазвали 12 години наред. Тях какво ще ги правим Бойко като си тръгне?Тотален игнор на ГЕРБ. Изчистване на съдебната система и после специална комисия да ги разследва и съди. И много нови затвори. Това ни трябва.

35

бай Ламби

преди 1 година

Ами са държи като редовно бе мойто момче, вие кът са държите като ощипани булки и немойте едно нормално правителство да напрайте кво искате да стане?Да остане държавата 20 години без правителство ли?Като ви гледам кви влезнахте у парламента и май по-добре да го караме със служебното, а на вас трябва да ви спрат заплатите докът не се разберете и не почнете да прайте нещо полезно за държавата!

34

какъв е тоя

преди 1 година

АНОНИМНИК,наври се в дупката откъдето си изпълзял

33

Суверена

преди 1 година

Хайде МаЛтинчо, хващай Ристю и Рамадан и хайде при Шорос. Да му лижите Лопките

32

Анонимен

преди 1 година

Партньори на ГЕРБ са ДПС и Възраждане.Те заедно свалиха и Редовното Правителство на България. Само 6 месеца след като им затвориха кранчетата.

31

Анонимен

преди 1 година

Тая р я п а на снимката, пардон - "гласът на разума" отново изпълзя от дупката си, стимулирана от Сорос, за да ни сведе "мисли", които няма как да са родом от празната му глава...

30

абе

преди 1 година

тоя кой е ?!

29

Анонимен

преди 1 година

ТИ СЕГА ЛИ РАЗБРА !РАДЕВ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ! КАК НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ, ЧЕ ГЕНЕРАЛИТЕ И ОЛИГАРХИЯТА ВИ ВОДЯТ ЗА НОСА!ПЛАНА И ПО УЧЕБНИК ОТ МОСКВА! ПУТИН МЕДВЕДЕВ ПРИ НАС РАДЕВ ЯНЕВ! ЛЕКО И ПОДМОЛНО!В ШЕНГЕН НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ СЛЕД ОРГАНИЗИРАНИЯ ОТ МВР ТРАФИК!В ЕВРОЗОНАТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ ЗАЩОТО ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА РАДЕВ И НЕГОВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА ВЕЧЕ НЯМАМЕ ФИНАНСОВА СТАБИЛНОСТ! ОТДАЛЕЧАВАНЕ ОТ ЕВРОПА! ОМРАЗА СРЕЩУ НАТО!ЗА ВСИЧКО СЕ ОБВИНЯВАТ НАТО И ЕС!ОТ МЕДИИ!ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С НЕДОМЛЪВКИ!

28

Ужасно за БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Военните генерали си имат държава. Очаква ни ПУТИНОВА МОБИЛИЗАЦИЯ......

27

дебарско лайно

преди 1 година

ти откъде изпълзя,ходи да поливаш теменужките на другаря КОСТОВ

26

OMG_Lucker

преди 1 година

Абе че служебното правителство прави някои неща дето не трябва- съм съгласен. И по- скоро не правителството като цяло, а конкретни хора вътре. НО! Ти Малтинчо кажи, дето си от маса време в парламента, кажи: какви ги свърши досега? Нещо полезно свърши ли за всичките тея години? Управлявахте доскоро пък се дърпахте, еманципирахте и т.н само глупости. За хората нещо свършихте ли питам, не говоря за вас си и не говоря за Украйна? За България и българите нещо полезно?

25

Анонимен

преди 1 година

Бюджетът на ДБ е приготвен отдавна. Трябва само да го усвоят, затова бързат толкова. Май май няма да им се получи. Хората започнаха да разбират какво им обясняват от Възраждане.

24

червен боклук

преди 1 година

всички от ПП и ДБ в затвора за кражби и корупция

23

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство РАБОТИ като редовно- ФАКТ,безспорен!

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Кой счупи диржавата?..Отговора е много ясен-това са Продажниците Подмянаджии!!! ЛЪЖЦИТЕ Кирил , Асен ,Нинова...