111

ха сега де

преди 1 година

През 1999 г. правителството на Иван Костов реши да подари на Македония 100 танка Т-55 и 100 буксирни гаубици Д-20, калибър 122 мм. Освен това трябваше да предоставим и по един пълен боекомплект за тези оръжия. Тоест - по 42 снаряда за всеки танк и по 100 за всяка гаубица. Трябваше да осигурим за бойната техника още и резервни части, оборудване, инструменти за ремонт и поддръжка. Политическата договореност между двете правителства беше постигната, предстояха разговори между военни делегации за техническите параметри на споразумението. От българска страна аз ръководех техническите преговори.

110

не моем ги траем

преди 1 година

Как дадохме танковете и гаубиците на македонците?Искаха и да им преведем техническата документация за бойните машини на македонски. Поради тази причина възникна известно напрежение между двете делегации.

109

не моем ги траем

преди 1 година

На македонците що давахте танкове?

108

НЯКОЙ

преди 1 година

Нямаме излишно оръжие, но за сметка на това имаме много излишни евроатлантици, които и без това нямат поне малко български патриотизъм. Та спокойно можем тези евроатлантици, които само чакат помощи от " Америка за България " да ги пратим или командироваме в Украйна. Сигурен съм, че те ще свършат работа защото са силно убедени колко Путин е лош.

107

Анонимен

преди 1 година

само Възраждане ,всичко друго е национален предател до национален предател

106

Жоро

преди 1 година

Ами честно казано най-добре да си мишкуваме и да чакаме войната да свърши. Погледнете картата на балканите и вижте коя е най-малката, бедна и безпомощна държавица и ще ме разберете. А русофилите в България, които си мислят, че като дойдат руските войски ще пощадят животите, жените, дъщерите и имотите им ще бъдат неприятно изненадани.

105

Чорап, но зелен

преди 1 година

Ами и ти си ни излишенм ама те търпим, нали???

104

Един Българин пита

преди 1 година

Не прилича ли на вчесан овен този зелен чорап?

103

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

И без комунистическа България,смелите украинци ще победят руския агресор. Остава само срамът за страхливите българи.

102

Пламен

преди 1 година

Прав е министърът!

101

Споко

преди 1 година

Споко, НАТО е най-мощният военен съюз на Планетата. НАТО ще унищожи руската армия в Юкрейн и зверският режим на диктатора Путин ще падне.

100

Анонимен

преди 1 година

Наемите на танкерите за втечнен газ в Атлантическия океан стигнаха 400 хиляди долара на ден.

99

SS

преди 1 година

До 106 Ние сме членове на NATO ! Някой постоянно това повтарят ! И агитират ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ ! В Украйна има хиляди наемници от 34 националности ! Всеки помага ! А нашите генерали защо не отидат да помагат като такива ? Да командват бре ! Защото за нищо не стават ! Има евроатлантици дето се бият в гърдите до посиняване ,че са такива ! И агитират ! Да дадът личен пример и да отидат първо те ! Памперса е от мен ! БЕГОМ МАРШ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ !

98

Анонимен

преди 1 година

До SS - "ЗАЩО ПИТАМ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И НАТОВЦИТЕ НЕ СА МОБИЛИЗИРАНИ И ПРАТЕНИ ПОД СТРОЙ И СПИСЪК В УКРАЙНА ?" - защото не сме поданици на цар Путин.

97

Подтекст

преди 1 година

Скоро ще искаме милиони за да утилизираме това оръжие, как да изтървем такъв бизнес?

96

SS

преди 1 година

От 1945 год до ден днешен нашите шапкари не са направили нищо освен да ядът и пълнят тоалетната ! СЕГА СА НАТОВЦИ ! МАРШ В УКРАЙНА ВАЩТА МАМА ! ПОКАЖЕТЕ ВЯРНОСТ И ЛОЯЛНОСТ,ДАЙТЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР !

95

SS

преди 1 година

ЗАЩО ПИТАМ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ И НАТОВЦИТЕ НЕ СА МОБИЛИЗИРАНИ И ПРАТЕНИ ПОД СТРОЙ И СПИСЪК В УКРАЙНА ? НЕ ДА ЛАЯТ И ДА ДАВАТ МНЕНИЯ ОТ КОИТО НЕ СЕ НУЖДАЕМ ! ЗАЩО РАЗНИТЕ НИ ГЕНЕРАЛИ ОЩЕ СА НА ХРАНИЛКА А НЕ СА ОТИШЛИ НА ИЗТОЧНИЯТ ФРОНТ ДА ПОМАГАТ НА УКРАИНЦИТЕ ?

94

До 99

преди 1 година

Такива като Вас, заедно с децата ви трябва директно да бъдат изпращани на форнта. Да ви видим тогава! Аман от ястреби! Никсой не е питал мнозинството българи дали искат да са в НАТО! Нека направят един референдум, но не им стиска!

93

Анонимен

преди 1 година

Могат да дадът поръчки към военната ни индустрия. Друго нестава. Дори Мъск вече иска пари за помоща си с Старлинк.

92

Анонимен

преди 1 година

Въобще не е в това въпроса! Ако ще да имаме пълни складове! НЕ ИСКАМЕ ДА ДАВАМЕ ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА! НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ НАМЕСВАМЕ В КОНФЛИКТА! Пуснете един референдум и да ПРИКЛЮЧВАМЕ ЗАВИНАГИ С ВЪПРОСА ДА ДАВАМЕ ЛИ ОРЪЖИЕ!