237

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХТИСТА

236

123

преди 1 година

Всичко върви по план. Вервайте на късия

235

Аре сеа - друго беше

преди 1 година

Аре бе нападнати били - ши сеа се мъчат толкова тия ми ти рашки - в телеграма си пише очевидец че таджики на които им писнало от гаврите на некъв военен открили огън с раздаденото оръжие , яка им душа

234

Карандила

преди 1 година

Ех,ако кака Урсула бе шефката още след 2014 сега руснаците нямаше да имат чипове за ракетите си беше ли тогава спрян вносът на миялни машини.

233

Ами,да....

преди 1 година

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО....НАРОДА НЕ ИСКА ДА ВОЮВА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВЕЛМОЖИ!!!

232

Анонимен

преди 1 година

Наистина казаха,ме са таджики от руската армия.Скарали се с другите крепостни.

231

пуйката

преди 1 година

Каквито и отчаяни действия да вършат "Империята на злото" ще наложи волята си както през 1956 година в Унгария,а тогава нямаше възпиращи ядрени оръжия,които бяха някаква екзотична новост и не представляваха заплаха като днес за градовете на "Добрите сили" на НАТО,което тогава не се намеси,че сега ли когато могат да заличат цели държави с ядрените стотонни подводни дронове,които при това се активират мигновено при ядрено нападение на Русия?Шансът доброто е както на ИРА и ЕТА- нулев.

230

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 1 година

МИБИЛИЗИРАНИ ОТ ТАДЖИКИСТАН РАЗСТРЕЛЯЛИ ДРУГИ МОБИЛИЗИРАНИ

229

Кеф ми е...

преди 1 година

КОГАТО РУСНАЦИ СЕ ИЗБИВАТ ВЗАИМНО .....СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ...хахаха.

228

Усмихнат

преди 1 година

1. В субботу в результате обстрела один из снарядов попал в нефтебазу. 2. В результате теракта, совершенного на полигоне в Белгородской области, погибли 11 человек, 15 человек пострадали; террористы уничтожены, сообщили в Минобороны России.

227

Усмихнат

преди 1 година

Г-н Стойчев, ако не разбирате руски език обърнете се към хора които го знаят. Как успяхте да съвместите ДВА РАЗЛИЧНИ случая в един? Нещо от типа как старшината съвместил времето и пространството: Ще копаете от ъгъла до довечера.

226

Анонимен

преди 1 година

Въпреки терористичната и денационализаторска руZка пропаганда българският народ плюе на руZия и нейните тукашни ятаци! Справка историята и днешната война Z срещу свободна Украйна!

225

Българин

преди 1 година

Нашето евроатлантическо т-ролче пак се вихри из форумите и се прави на остроумно. Анонимен, защо не хванеш пътя към Украина да не ти четем евроатлантическите глупости? Заработи ли 20 долара за днес от Америка за България?

224

Анонимен

преди 1 година

Z ки изтриват други Z ки те това се е случило в белгородският мобилизационен лагер, айде да е хаирлия и още повече самоутрепали се Zки! Дай Боже!

223

Анонимен

преди 1 година

Когато Русия бомбардира Украйна това е специална операция. А когато Украйна бомбардира Русия това вече е тероризъм.

222

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече също може да изстрелва ракети по руски цели. НАТО вече въоръжава Украйна с качествени модерни оръжия за да има изравняване на силите. На Путин му остава само да плаши с атомни бомби.

221

Анонимен

преди 1 година

Що не пишете за ония дет изтрепалк 15 мобилизарани :)) дали му калашника и ония го обърнал :)

220

Ужас

преди 1 година

Руските фашисти се самоизтрепаха.

219

wikipedia

преди 1 година

Степента, до която Sturmgewehr е повлияла върху развитието на AK-47, не е известна. Освен външната прилика на оформлението и принципа на работа с газ, AK-47 не е копие на немския пистолет, тъй като AK-47 използва много различен механизъм.

218

Анонимен

преди 1 година

Тъпо е да се говори за тероризъм по време на война.