36

Анонимен

преди 1 година

А други ще управляват, тя ще опере пишкира - горката! На Англия и трябва човек, който да милее за нея, за да я върне в състоянието, в което беше и да тръгне напред, трябва! Дано!

35

аз

преди 1 година

Пълни смешки са тия *** за жалост нашите политици са се хванали с такива изпадналяци

34

Анонимен

преди 1 година

Ришито ще оправи Британия. Шотландия ще избяга по-бързо.

33

Анонимен

преди 1 година

Добре, у нас мозъка бил избягал навън, и затуй нямаме читави управници, а тия дето имат мозък как можаха да изберат тая *** леля? Тая отдалече се вижда, че я завъртяло торнадото. Англетата са ***, злобни, жестоки и военолюбиви колонизатори.

32

Нане

преди 1 година

Тая е тотален кукумицин, кат лайнянята... ===)))

31

Анонимен

преди 1 година

Ама те вчера я назначиха бе.

30

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха Обмисля ли били. Хич и не обмислят а направо си е пътник. Букмейкърите взимат залози кой ще преживее повече време. Дали тя на поста си или зелена салата докато изгние ( салатата гние за около 35 дена). Тръс води с 6/1. Добре че не можа да си прокара плана, че Кралството щеше да влезне в невиждана рецесия.

29

баба мара

преди 1 година

това е чугунена глава фатална грешка направиха няма ли млади необремененихора да скъсат веднаъж завинаги колониалното мислене сега е 21 век

28

Анонимен

преди 1 година

Намаляне на данъци = увеличаване покупателната способност= увеличаване на приходите от данъци в хазната. Ама сте си кухи ***.

27

Анонимен

преди 1 година

Права е, но за жалост са много малко мозъците като нейния. Болшинството са закърнели, свикнали да робуват на доказано грешния модел на евроиконимиката.

26

Teo

преди 1 година

Я връщайте БоДжо или поне сложете къримен с точката на челото! Те хинду поданиците плюс пакитата вече са мнозинство там. Тази лелка е изкуфяла тотално! Да ги хванат тия двете с Фон Дер Лайен и да ги закарат в някое полуразрушено българско село и всеки ден 3 часа седянки с бабите! Може да ги научат и да ринат на животните и да доят! Така една година. После може да спрат да говорят дивотии.

25

АК-47

преди 1 година

На тези, нейните толкова им е акъла. Това е направо карикатура в политиката. Като я гледаш и слушаш, не знаеш да плачеш или да се смееш, от глупостите, които ръси.

24

Христо Христов

преди 1 година

Подигравате и се, ама гласувате за евроатлантизъм, нали така про'с'таци европеидни!

23

Факт

преди 1 година

Там поне го назовават директно проблема. Затова при нас вдигнаха цените, за да приберат парите от хората и да ги окрадат. Никъде не се поставя въпроса за намаляване разходите на държавата. А ние плащаме и такса членство в ЕС.

22

Христо Христов

преди 1 година

Те тва е евроатлантизмът. Дерзайте евроатлантици! Дано бъдете затрити до 2 години!

21

Анонимен

преди 1 година

Тия създания нямат нито право нито възможности за собствено мислене ....театър

20

Анонимен

преди 1 година

Тази бързо я разкриха като некадърница, но сега как ще я махнат? Консервативната партия ще стане за смях.

19

Курти Куртев

преди 1 година

Сбърканата счетоводителка много бързо обосралась ;) Ще я пущат да далдисва в мътния атлантик .....

18

999

преди 1 година

Ааааа,значи става дума за реномето на партията,а не за политиките,които тази партия провежда и не се одобряват от британците.

17

Анонимен

преди 1 година

Така е като не знаеш кои области на Украйна искат независимост и кои области на Русия са в състава на РФ те очакват само подигравки в международен план и остри критики и очаквания да си кукла на конци за тези дето са я сложили там, само защото я виждат колко е т.ъ.п.а и алчна за власт. То в Англия всичко е така, даже няма и изключения от това правило.