28

NATO

преди 1 година

Скоро ше играе атома

27

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията около нашите възрожденци и това чии агенти са били, е доста мъглива. Всичките имат някакви странни биографии. И тоя тръгнал на 25 години пеша през цяла бг и някак си се отзовал точно в Русчук, където още с пристигането става свидетел на самоубийството на Ангел Кънчев за когото се знае само от написаното от З. После попада баш в къщата на баба Тонка-пак случайно и от неграмотен овчар научава перфектн френски и става виден революционер.. Поразително!

26

Анонимен

преди 1 година

Той и Захари Стоянов я е ненавиждал Русия,и Раковски и общо взето всичките български възрожденци са я ненавиждали.Откровено русофилите са ги наричали българоубийци.

25

БОЗО

преди 1 година

Зеленски се опитва да въвлече Съединените щати в ядрено противопоставяне с Русия, каза колумнистът на Fox News Тъкър Карлсън. Освен това журналистът е възмутен, че украинският президент моли милиарди долари за ескалация на конфликта.

24

Тони

преди 1 година

Намаляването на безработицата и инфлацията, както и по-ниската от очакваната дефлация, руската икономика показва отлична устойчивост на западните санкции. Всичко благодарение на енергийните ресурси, но в дългосрочен план Москва все още трябва да реши някои проблеми.

23

Крымчанин

преди 1 година

Руската икономика показа отлична устойчивост на западните санкции, пише Asharq Al-Awsat. Путин каза, че най-лошото е минало. Разбира се, не всички икономически въпроси все още са решени, но благодарение на енергията Москва ще преодолее всички пречки. За разлика от Европа

22

Анонимен

преди 1 година

НАТО трепери, Русия е скоро победител. Столтенберг е деменция като Бай ти Дън. Зеления ще го гепят русите. Мъск се е уплсшил, понеже са го заплашили да не харесва много много Русия, ама той тайно пак си я харесва.

21

Анонимен

преди 1 година

Левски и Ботев са ненавиждали Русия, и 150 години по-късно се вижда ясно защо.

20

!!!

преди 1 година

Цивилизацията е тръгнала по грешен път............влакът се кара от ненормалници с много власт и пари............не се радвайте, ако Русия падне.........следващите жертви сте вие самите.......България вече няма приятели,нито на Изток,нито на Запад!!!

19

!!!

преди 1 година

Тая антируска истерия няма да доведе до нищо добро............Русия е последната голяма преграда срещу сатанизма и антиглобализма.............падне ли Русия............идват ционистите, сатанистите, глобалистите и масоните и нищо няма да гии спре!!

18

Анонимен

преди 1 година

Бooнак! Няма наме някой от сме тире цегани ами...

17

Анонимен

преди 1 година

червените фашисти - нещо като дървен камък... Образовайте се, имам в предвид умните и красивите....

16

Анонимен

преди 1 година

Норвежците още немогат да се примират с руските победи на световните и олимпийски състезания когато завоюваха всичките злани медали. Та сега в в Норвея имали дрони? Има бе как да няма. Е кво? как кво влиза руснат да се облекчи по гляма нужда на норвейната територия подмата му се дрон и след първотолайно го арестуват. Сладури. Огромни. Са остава докато всички състезания са блокирани за руснаци да си поделят с другата допингова държава медалчетата.

15

Реалист

преди 1 година

До удряй москалите: Русията си каза - ако ни закачите, Западна Европа отива "на кино" моментанлно. Америка е далече, ама до западна Европа ракетите отиват за 0 време. Оня си каза - "Не се закачайте с ядрена Русия!"

14

Анонимен

преди 1 година

Че от. спътници не може.. Арестували са някакъв снимачен екип да се направят на интересни

13

Неграмотен

преди 1 година

. . . До 3 Анонимен България е единствената страна член на ЕС в която няма закон против руските тролеи в интернет. . . А би трябвало да е - България е единствената страна член на ЕС в която няма закон против руските тролеи в ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ! За съжаление е пълно с неграмотници тука! Трябва по често да се блокира тази страница!

12

Анонимен

преди 1 година

Тези статии са от времето на ранният социализъм,където се призоваваше за бдителност срещу враговете.

11

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са нещастницци. Обикалят като пълниГлупаци пешком, с коли и по някакви дотопони методи за да шпионират както преди 50 години. На другия полюс са американците, цяла Русия е наводнена с шпиони и хора, които предават информация за САЩ, а тъпитеКаскети не могат да хванат ни един американски шпионин. Технологии и процедури, бате, не е като изостаналите руснаци, които дори и тука в България ги ловим като мухи.

10

Анонимен

преди 1 година

Пак ли

9

удряй москалите

преди 1 година

Норвегия е НАТО, а Русия се нacupа от страх като чуе за НАТО щото знае какво я чака много скоро