121

Анонимен

преди 1 година

Фильо, вземи се скрий, така както си се скатал от военна служба по времето на соца. Не се изказвай, за неща, за които нямаш грам компетентност. Един никаквец си Фильо, милионер разбира, обогатил се с нищо правене и една пълна празнота.

120

Terza

преди 1 година

За какво да се счита бе ***?! Вие я продадохте тази държава с измисления си комплексарски копнеж към запада. Целият ни бюджет е колкото военния бюджет на полша. Хората работят за по 500 долара на месец. 3,5 млн души са извън държавата само през последните 10 години. Какви да сме в нато? Имаме 4 танка и 3 самолета, да не сме "гръбнака на НАТО". ПРОДАЖНИК! Стой си ори американците и се скрий!

119

Анонимен

преди 1 година

Спомням си как им изхвърли бюрата и столовете на улицата.

118

Анонимен

преди 1 година

Фил -"дългото изречение" доказа и на стар заман , че човек никога не е късно да се орезили и да покаже , че не мръднал и с ете толко-те ,от времето откак предаде синята идея срещу лично облагодетелстване ...

117

мисля

преди 1 година

Тоя ли *** ировихте от нафталина,явно в БГ няма читави ,и умни хора.

116

Малко за политика

преди 1 година

До Някой: Добре, да разсъждаваме малко: В случай на конфликт, при съвременните оръжия никоя държава не е напълно защитена. Какъв е извода: България, като член на НАТО с право на глас при вземане на решения, трябва да работи за намаляване на напрежениетп НАТО-Русия, а не за увеличаване на риска от конфликт. А, вместо това, никой не говори за мир в Украйна, а само как да я снабдяваме все повече с оръжия.

115

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 133: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

114

Христо Христов

преди 1 година

Българомразецът фифилота замесва България в убийството на папата и георги марков. Факт.

113

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Сигурно руските лек+ета ще накарат българите да копаят уран за да си прави изве+га путин ракети????????

112

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Киро си е лъжец и това безпорно го доказва историята с канадския паспорт

111

Христо Христов

преди 1 година

Американските и западноевропейските шпиони ще бъдат изгонени, а доносниците им у нас ще копаят уран!

110

Анонимен

преди 1 година

До Баба Марта Българските мъже не трябва и да умират заради интересите на Русия!!!!!!!!

109

Христо Христов

преди 1 година

Само пълен про'с'так и продвжна петоколонна мас тия може да говори отново за Киро Лъжата и шайката му крадци.

108

Анонимен

преди 1 година

България е троянския кон на русия, БГ е прогнила от руски, шпиони, агенти и хора за влияние които даже са в президентството, правителството и парламента.

107

Христо Христов

преди 1 година

Фифилота никога не е била българин. Фифилота е една продажна мас тия.

106

Анонимен

преди 1 година

Много злоба, ярост и по мия хвърлихте срещу ПП, за да ги свалите от власт. Е, свалихте ги. Сега ви е страх и използвате всякакви начини това да не ви личи. Много ви личи. Като сте толкова еркеци взимайте мандата и управлявайте. Лошото е, че ще зачеркнете държавата тотално. После все другите ще са виновни, но вие никога.

105

Някой

преди 1 година

Да разсъждаваме малко: На север граничим с Румъния. Съюзник от НАТО. На юг са Гърция и турция. Също НАТО. На запад са Македония и Сърбия. Също НИКАКВА опасност. Остава Русия. Между Крим (където са руските С400 и С500) и България има около 350км. Тоест част от нашето въздушно пространство попада в техният обсег. Да не говорим пък за МИГ31. В случай на конфликт (да пази господ) така или иначе ще сме абсьолютно безсилни. Разликата е, че сега ще сме безсилни И с няколко милиарда по- бедни.

104

Малко за политика

преди 1 година

И какво му е слабо на нашето звено от НАТО? Напротив, България е пример за стабилност. Ние не се каним да воюваме с никого. И никой не се кани да воюва с нас. Това ни е достатъчно.

103

Някой

преди 1 година

Че кога пък и над Молдова са летели ракети??? Ама няма страшно - Ако над нашето въздушно пространство се появят врагове, ще започнем да ги замяраме с чертежи и снимки на F16, a също и с фактурите дето сме платили една камара пари за тоя дето духа. Тия самолети докато дойдат (ако изобщо дойдат), вече ще са морално остарели и най- малко ще трябва да ги модернизираме. Поне електрониката им. Всички знаят с какви темпове се развива науката в тази област.

102

Баба Марта

преди 1 година

Българските мъже не трябва да умират заради интересите на краварите!