45

fricko

преди 15 години

masoni masoni i pak.... i nikakva promqna

44

Рос

преди 15 години

Едва ли има ненаакан в тази територия човек,страх ме обхваща,кой ще управлява България,незнам.Не искам да слагам абсолютно всички под общия знаменатал,но.......излиза че не е възможно да си прекараш живота в един *** и да не станеш или поне да не замиришеш на ла.но.Където и да пипне човек, където и да речи да разрови вонтежа е срашен.Предстоят ни така или иначе избори, Бог да ни е на помощ!

43

преди 15 години

Edin takuv ka4estven, s 3 visshi prez maskva i sluzhitel na bulgarsko posolstvo,si vurti pari4ni izmami,pridruzheni sus zaplati i psihopatsko povedenie.

42

преди 15 години

dvukraki,koito imat opredeleni ka4estva i nai-vazhnoto pri podbora v niakoi institucii e da niamat dusha,kakto kazvat angli4anite,bezsuvestni, v prevod tip sociopati.

41

иешуа

преди 15 години

На вашия въпрос Оруел преди повече от 40 години дава отговор във "Фермата на животните".Там всичко е казано,така че с тези реалностти трябва да се съобразяваме. Всъщност релацията винаги е била ГОСПОДАРИ И РОБИ !

40

иешуа

преди 15 години

Драги не си прав! нима ти се поставяш по горе от Пилат понтийски ? Римския прокуратор на Иудеа ? Даже него ,наместинка на цезаря, преди 2000 години , го вербуваха, и той биде принуден да предаде Иисуса Христа божия син на кръстна смърт и от двете му страни посатвиха разбойници. В резултат на тази вербовка на базата на зависимост този облечен със власт човек не можа да спаси Божия Син, а ти ми говориш, че вербували *** и , тровели обществото. Нима не осъзнаваш ,че незаисимо от твоята воля, в тайнството наречено живот, може така да се случи,днес да ти викат Осанна а утре разпни го. Кажи в кой момент си *** и в кой не. Не беше ли Вашия покоен кумир лека му пръст г-н Савов агент Николай, ами този сега на СДС Юруков, какъв му беше псевдонима,че го забравих ,какво да ти кажа, ами Сталин, ами др.Димитров,Лех Валенса, и т. н . и т. плеяда , кажи ми ти за някой който да не е ! Така,че случайните работи стават само в сънищата ,ама и там май не. Не става приятелю, да си свободен и независим от някоя сила, е много скъпа привилегия,и комай е дадена само на "онзи който проговори и сътвори света" ! В човешкия свят нещата стоят по различно. Разбира се винаги има избор. Всъщност можеш ли да посочиш кой от Римските императори не е умрял с лъжа на устата !Нима това не е по срамно от клеветата. А ти какво искаш от нашите пролетарии, или от човек който ,лъже ,краде, прелюбодейства, убива,лъжесвидетелствува, хули,клюкарства, и винаги си мисли " никой няма да разбере" ! Кйото престъпва заповедите и отрича доброто! Какво искаш от онзи който по една или друга причина е принуден да яде " срамен хляб" ! Я си отговори ти ядеш ли такъв или не?А близките ти ? Ако да ,бъди сигурен вече сам си се вербовал, въпроса е на някого да му потрябваш за да посегне към теб , да бръкне в съзнанието ти за да те използва,чедаже и няма да разбереш,че това се е случило. И бъди убеден няма да можеш да откажеш ! Лека нощ!

39

иешуа

преди 15 години

Да ,пораженията са страшни ! Има едно изследване на академик И.В.Шафаревич ,който не е никак несъпричастен към КГБ, със заглавие "Социализмът като феномен в световната история" ,което според мен би следвало да се изучава като отделна дисциплина във ВУЗ ! А сега за нашата България. Въпреки всичко ще я бъде ! Иначе, корените на престъпността,мафията,и хаоса явно са ясни и на вас и на мен. Едно обаче не бива да се говори никога. Балгарите на се ***. Народа не е виновен и не бива да се обвинява. Българите са прекрасни хора.Да си наясно ,че сме декапитирана нация и въпреки това да имаш убеденост,че българия ще я има трябва много да обичаш родината си и много неща да знаеш ,да имаш широка култура за да се съхраниш духовно ,да бъдеш полезен и да устоиш на изкушенията.В България има и такива хора и никой не бива да си присвоява званието патриот 1. Омразата е лош съветник,лоша сила,а просотията е бедствие. Ето преживяхме някакси комунизма,тепърва светът ще установява,че това е най мрачната страница от световната история,но България и българите убеден съм ще ги има. Сега няма време за омраза, въпреки ,че невинно пролятата кръв е страшно проклятие върху главата на онзи който го е сторил,защото светът със страхотна скорост се глобализира. На прага сме на сериозни обществени,духовни ,технологически и икономически катаклизми. Тези изменения трудно се понасят от човешкия мозък и никойне е застрахован да не успее да издържи поради липса на опорна точка в съзнанието. А иначе за ваше сведение да, комунистическата идеология по своя генезис е престъпна,но това е сложна и тежка тема ! Но не само тази идеология е такава.Така,че спокойно. Комисарите от Брюксел не са водица ненапита. Тепърва народите на Европа ще осъзнават какво означава думичката КОМИСАР ! Какво да не мислите,че нашите бандити не са крали с мълчаливото одобрение на европейските си приятели ? Едва ли ! Приятна вечер !

38

Камен

преди 15 години

Административната и наказателна отговорност у нас е "лична"!!! Не може като прадядо ми е бил измамник и аз по презупция да съм такъв или ако съседа ми е изнасилвач, аз също ! Другото е чесане на езици!

37

преди 15 години

Какво от това като е бил агент на Държавна сигурност. Очевидно е бил качествен човек иначе ДС на *** и мижитурките не обръща внимание. Точно обратното, привличат най-безскрупулните и непочтени ***. Намират най-долните *** и интриганти, внушават им, че са богоизбрани и ги пускат да тровят обществото.

36

....

преди 15 години

do34..VIJDAM SRODNA DUSHA! NO KAKVO OT TOVA 4E SME 4ELI? ZNAEM MNOGO, NO I NEVEJITE SA MNOGO. KAKVO MOJES DA KAJES SRESTU ARGUMENTA:NII TRIABVA DA PODKREPIM PARTIATA, NE STANISEF,NE PARVANOV, PARTIATA.....VSI4KI OBIASNENIA OTVAT NA KINO,TE SI ZNAIT PARTIATA,TAM IM E BILO DOBRE I SE NADIAVAT DA SE VARNE DOBRETO.....SORRI ..

35

Даскалеску

преди 15 години

нашите ,,качествени хора" освен да крадат , съсипват и убиват , май нищо друго не могат да правят , вижда се по делата им , а не по шпионската литература , която посочваш . Видя се и по някои оценки от ,,неграмотниците" от ЕС . А и ,,борбата" им се видя каква е ,,качествена" , още със срива на комунизма , през 89-та.Това , че тук са ни яхнали и ни смучат като кърлежи , се дължи не на техните ,,качества" , а на ,,некачествения" човешки ,,матриял" на населението , пак техен продукт , между другото.....

34

иешуа

преди 15 години

Драги, по думичките ти си личи ,че си слабичък и не си в час. убъркал си се, но няма как да ти го обясня. Все пак като начало за обща култура ти препоръчвам да прочетеш на първо време няколко книжки ! Записвай: Сто години тайна война, Изкуството да се разузнава, Играта на лисиците, Вътре в компанията,История на КГБ, История на мосад, не е лошо да прочетеш и Юдейската война, след това започвай усилено да изучаваш Стария Завет, законите на Мойсей, можеш да прочетеш нещо и от Григории Климов,примерно червената кабала, След това почети философията на Джон Лок и франсис Бейкан, Можеш да попрочетеш и от Ерусалимския талмуд, и накрая попрегледай историята на КПСС , поинтересувай се и от книгата , ФБР тайната полиция на сАЩ, виж и убийството на Кенеди, и след това обяснявай,че този който ти говори няма милиграм представа за КГБ,ДС,ЦРУ ,МИТ, БНД, ЧК, Секуритате, и т.н. Пропускам великобринтания щото там е друга манджа! П.С. Забравих да ти препоръчам да прочетеш и Робинзон Крузо, от Даниел дефо ! Какво да ти кажа, много трябва да знаеш, ама и да може да си траеш.Освен това да знаеш е сериозна работа щото може много и да си навредиш. Знанието не е даден всекиму. Трудно се придобиваусъхранявау управлява и контролира,може сериозно да си навредиш. А иначе вервай ми , става дума за наистина качествени хора ,само ,че представите ти са малко убъркани, но нищо човек се развива , а след това идва време и се увива ! Няма да те пращам в Кабала и Зороастър ,щото няма да имаш време.

33

Даскалеску

преди 15 години

Агент бил.... Ами президента - агент на ДС , премиера - син на началник на ДС-то , Амет - агент , предател на интересите на своя етнос , Симеончо-Хасанчо - хрантутник на ДС-то ( щото не му вървял комара , разправят.....) , и много други , все *** .Но !!!! Народа обича ли ги - обича ги , както обичаше и Шорш Ганчев , също агент на ДС-то . А защо ги обича - ами защото са същите *** като 80% от българите , само че ,,осъществени" , е затова ги обича и си трае като го е..... и крадат . Затова !

32

преди 15 години

гледах ги отрудените изстрадали хорица от Кърджалийско тръгнали на протест, че им спрели парите по земеделски проекти... пак гласувайте за ДПС

31

......

преди 15 години

SAMO SE ZAMISLETE ! -KOI PALNESE LAGERITE S VRAGOVE NA NARODNATA VLAST ?-TOVA BIAHA AGENTITE NA DS.-DOSTATA4EN BESE EDIN DONOS NA TEZI AGENTI ZA DA SE OZOVES V BELENE,KUCI IAN,BOBOV DOL ILI V DRUG LAGER NA SMARTTA.TE NE SA AGENTI NA IKONOMI4ESKIA SPIONAJ,TE SA AGENTI NA POLITI4ESKIA,TE PREDAVAHA BORCITE SRESTU KOMUNIZMA.TEMATA E OBSIRNA,NO TE BIAHA PODLECITE MEJDU NAS.

30

преди 15 години

Службите набирали най-качествените хора....Това може да го каже само човек, който няма милиграм понятие от историята и деянията на ЧК-НКВД-КГБ, чийто прилежни ученици и послушни изпълнители на нарежданията на Големия брат са били десарите. Които всеки поотделно наистина са изпълнявали доста различни функции. 28 е абсолютно прав.

29

НФБ

преди 15 години

да за жалост СТОЛКХОМСКИЯТ синдром СРЕД МАСАТА ОТ ПЛЕБСА е налице!ПИТАМ КЪДЕ СА ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ?НЕ ОНЕЗИ ДЕТО ПРАВЯТ ЧЕРВЕНИ КЛУБОВЕ ЗА ИЗДИГАНЕТО НА ХОРА КАТО АГЕНТ ГОЦЕ....ДА ВСЯКА ДЪРЖАВА СИ ИМА СЛУЖБИ1РЕДНО Е И НИЕ ДА ИМАМЕ!НО ТЕЗИ СЛУЖБИ СЛУЖАТ И ЗАШИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА СИ!ПИТАМ КАКВО СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЪЖЕ ДЕСИДЕНТИТЕ?ИКОНОМИЧЕСКИЯТ ШПИОНАЖ НЕЩО КУЦА..., ЗА СМЕТКА НА ТЕСНИ ВЪТРЕШНО ПОЛИТИЧЕСКИ И ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ...

28

европеец

преди 15 години

На много тук, вижда се, мазохизмът им е проникнал в костите вече. Не само, че нямат сили да се опълчат на ДС мафията, поне мисловно, а чак и я защитават и се опитват да убедят и себе си в правотата си. Защо така, БГ мазохисти? Наистина ли сте толкова ограничени, че отвъд номенклатурата, ДС, БКП, КГБ не може да видите нищо друго в този свят? "Те са служили достойно на Родината си" казвате. Хайде сега пишете на внуците на немските нацисти, че трябва да се гордеят с дядовците си. Същите тези внуци ще ви напсуват и ще позвънят в полицията. Това е разликата между нормално съзнание и болен мозък - в случая вашият. Да на България без червена чума и доносници!

27

агент

преди 15 години

ГНУСНА ТВАР!

26

СИДХАРДКА ВАРДХАМАНА

преди 15 години

***, ПАК НЕ СИ НА ЯСНО, НЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР, А НА ВСЕКИ МИЛИМЕТЪР. ДАЖЕ СМЕ ВЛЕЗЛИ В СЪЗНАНИЕТО ТИ , И САМ СЕ РАЗПЪВАШ НА СОБСТВЕНИЯ СИ КРЪСТ !