37

Анонимен

преди 1 година

Тънко подхлъзване към зеленото комунистическо погребване на света!

36

До анонимен 30

преди 1 година

Индустрия ще има но много по малка и автоматизирана . Това означава че евтината енергия ще е водеща а не евтиният труд . Това доведе и да смърт на капитализма. Капитала умира под напора на инфлацията Отг: Капитализмът ще умре от зелените и комунистите, ако не се борят за правата си хората и индустриялният капитал,ако позволи да го убият! Евтина енергия няма! Инфлацията е изкуствено създадена! Няма да има производство и работа и хората ще са ненужни!роботи ще работят! Няма по лошо от комунизма

35

Анонимен

преди 1 година

. . . Домакинствата не са склонни да поемат ипотечен дълг поради ниското доверие в бъдещите си перспективи за доходи. . . . Не рсзбрах за Китай ли или за България става въпрос?

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 46 Разбира се, Русия нищо неможе да предложи на ментално недоразвитите като теб! Особенно когато незнаят за какво иде реч и живеят в света на собствените си заблудени разбирания.

33

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТПич ставаш смешен с това повтаряне че ,Русия щяла нещо да промени в световния ред. И това което казваш за някакъв си англосаксонски модел е тотална глупост ,точно Русия срива с военен конфликт бившата си периферия. Тая руска тактика да обвиняваш противниците си в това което ти правиш е доста стара. А за да промениш световния ред, трябва да предложиш нов по добър. Русия сега е 100 години след цивилизацията, какво добро може да предложи. Може би боряшник ???

32

тоя що се хвали

преди 1 година

Даже Руснаците не бягат у Китай.

31

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И когато пространството подволяващо растеж се изчерпи, то тогава, за да се подържа растеж е необходимо да се срине перихерията (най-често чрез воене конфликт) за да може центъра да се заеме с неговото възтановяване и по този начин да подържа жива икономиката си, точно по англосакският модел от 20-ти век да днес. Но рано или късно, центъра загива и Китай много добре знае това. Поради тази причина Китай, заедно с Русия се заемат кардинално да променят световният модел на съществуване.

30

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И още ! Отличителна черта на Китай е, че внимателно наблюдават света и си правят много точни, но никога прибързани заключения. Те ясно видяха, че стремежът към постоянен растеж в окнтекста на либерализма е възможен единствено чрез експанция и създаване на периферия която да подсигурява благата на центъра по модела на римската империя. Китай има потенциала да го направи, но този модел не евечен поради ограниченото пространство на самата планета.

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ха-ха-ха, викат Си ще трябва да се изправи пред трудности в икономиката ? При наличието на потенциал от създаване на 1,5 милиарда покупатели, дали Китайската икономика ще има проблем. В момента Пекин по всякакъв начи спира повишаването на покупателната способност на населението съвсем умишлено, защото, само си представете , ако го допуснат да премине от ордьовър към основно ястие какво ще стане в света като цяло и в "цивилизованият" деиндустриализиран Запад като частност !

28

Анонимен

преди 1 година

Това, че някой пише колко слаба е китайската икономика не я прави такава. Просто западните журналисти изпълняват пропагандната задача. Тя и Русия щеше да фалира за две седмици под смазващите санкции на ЕС и САЩ, но смазаният се оказа ЕС.

27

Анонимен

преди 1 година

Човечеството е в края на индустриалната епоха. Индустрия ще има но много по малка и автоматизирана . Това означава че евтината енергия ще е водеща а не евтиният труд . Това доведе и да смърт на капитализма. Капитала умира под напора на инфлацията . Китай като най капиталистически и индустриализиран ще понесе най големи щати . Другия голям губещ е Германия и ЕС . Това че няма да има работа не е проблема . Точно промлемите създават работа .Проблема е че трябва да се правят реформи а ЕС неще .

26

Христо Христов

преди 1 година

Китай отделя за квантова електроника и изкуствен интелект колкото САЩ... и три пъти повече от "богатия" ес. Това е факт. Само про'с'так (коквито са ВСИЧКИ европеиди), може да минва фактите.

25

Христо Христов

преди 1 година

В члена на слуба на "богатите", тиквата (а и големият "бизнесмен" плевнелиев), канеше инвеститори, защото сме евтини.

24

ЦЪНГ ЦОНГ

преди 1 година

В КИТАЙ НЯМА ТАКОВА НЕЩО ''ПРЕЗИДЕНТ'' ..ИМА ПРЕДСЕДАТЕЛ -- ОТ 73 ГОДИНИ , 1949 Г. 1 ОКТ. !!!..КАКТО И НЯМАШЕ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА ККП = НИКОГА !...СЛАВА НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ МАО (ДЗЕДУН) , УТРЕПАЛ НАД 100 МИЛЛИОНА КИТАЙЦИ, ЗА КЕФ .

23

Христо Христов

преди 1 година

Преди короната, богатите китайски провинции обсъждаха въвеждането на 4 дневна работна седмица, за да може работещите в секторите на новите технологии да си харчат парите по курорти и атракционни паркове. Да има вътрешно потребление и намаляване на зависимостта отвън.

22

Христо Христов

преди 1 година

Но Китай не отделя толкова пари колкото "богатия" ес за гей идеологии и открития на незнамсикой нов ***. И това е факт.

21

Христо Христов

преди 1 година

Преди две години, най-бедната прослойка китайски работници имаше доходи колкото са средните у нас в клуба на "богатите". И това е факт.

20

Христо Христов

преди 1 година

Китай отделя за квантова електроника и изкуствен интелект колкото САЩ... и три пъти повече от "богатия" ес. Това е факт.

19

Западни Технологии

преди 1 година

Китай дължи възхода си на евтината работна ръка, която вкара много западни технологии и цели заводи! От скоро бедните китайци разбраха че освен ориз и скакалци се яде и месо!..

18

Кънчо

преди 1 година

Едно изречение - Вашингтон наложи строги санкции, за да ограничи силно процъфтяващите китайски сектори. Демократични, нали ?!? Налагаш санкции, защото някой те изпреварва в развитието. Това не е ли някакъв вид нападение ?!? Демократично при това...