83

Анонимен

преди 1 година

Старите хиени ще направят кабинет на малцинството, давайки мандат на Янев,а след половин година ще му духнат под опашката.Така се отцелява.

82

Анонимен

преди 1 година

Бре , тоз кога стана кюмюрджия - кога му почерня г.з.ъ ?! И от премиерство разбира ,от партии- също ! Или Радев пак говори чрез него ?!

81

Анонимен

преди 1 година

И леви и десни евроатлантици да се обединят, няма лошо, обединението е силата!

80

toti

преди 1 година

Герб никога няма да управляват,но мога да подкрепят ПП ,заедно с ДБ и Янев /без да искат постове/за Евроатлантическия проект за излизане от кризата !!!

79

Възражда се възход

преди 1 година

Възражда се български възход на гражданите за европейско развитие на движението за права и свободи.

78

Анонимен

преди 1 година

АКО СЕ ИЗНЕСАТ ВСИЧКИ РУСОФИЛИ В МОСКВА, може да заживеем нормално

77

Анонимен

преди 1 година

НАТОВЕЦ ИДВАТ НОВИ ИЗБОРИ И ТИ НЯМА ДА СИ ОТ ПЕЧЕЛИВШИТЕ

76

Анонимен

преди 1 година

Тоя много си повервА , откак му надуха процентите от 1.71 % до 20 часА ,до 4.63 % веднага след това , в деня на изборите !

75

На всички

преди 1 година

нормални българи им е ясно,че всички сте слуги на Козяк и каквото каже Херо,това ще направите! Очакваната сватба на Кики и Боко ще е факт след 19,когато изненадващо ще преоткрият страстта си към евролибераЗтията, демокраДцията и общата каца, в която дружно да бъркат!Естествено,това ще бъде "в името на националния интерес", само дето не се уточнява точно на коя трибуквена държава...

74

Малко за политика

преди 1 година

Това да сме в ЕС и да имаме добри отношения с Русия е трудна задача за нашите политици. Те са по душа п'родажници и ходят за консултации в посолството на САЩ. А за САЩ не е трудно да манипулират политиците в държавите-сателити. Но това не може да се скрие, народът не е толкова г'лупав и затова на следващите избори Възраждане ще спечели повече гласове.

73

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Г-н Янев: Ние сами се обявихме за неприятелска държава на Русия. Изгонихме 70 руски дипломати и служители в посолството и консулските служби с обвинения в шпионаж, за които и до ден днешен доказателства няма. Подкрепихме всички възможни санкции. Можем да я докараме и дотам да скъсаме дипломатическите отношения с Русия. С плиткоумието на нашите политици и дотам може да се стигне. И какво ще спечелим от това?

72

Анонимен

преди 1 година

Как успявате да се съберете да квичите тук толкова русофилски *** !? Марш на фронта !

71

Анонимен

преди 1 година

на това НС дневникът му е изцяло подправен , фалшиви избори ш този най много

70

реплика

преди 1 година

Заражда се група предатели, на които е разпоредено да разоръжи БА и да предаде оръжието на Украйна.

69

Анонимен

преди 1 година

квиченето на коментиращите тук е музика!

68

Г-н Янев,

преди 1 година

Митрофанова е представител на страна-агресор, наричани сме НЕПРИЯТЕЛСКА страна от Путин, води се хибридна война срещу РБ.ЗАЩО не защитавате РБ, а представит. на АГРЕСОРА-РУСИЯ?

67

АК-47

преди 1 година

Написах думата О.Х.Л.ю.В. за Янев, и защо я изтриха, нима е цинична и вулгарна?? Има я и в детските приказки със същото значение.

66

Радев

преди 1 година

Единственно радев се опитва да не запали война като гледам добре , че не подписа украйна да влезне в натоЗасега разминахме

65

Анонимен

преди 1 година

Тоя викаше в едно интервю ако се вземе решение отиваме всички заедно в окопите - кой гласува за него незнам , само че той няма да е в окопа ми нас ще гьрмят като зайци

64

АК-47

преди 1 година

Хлъзгав е, като ***. Мисля, че това казва всичко за политиката, която ще води - ту тук, ту там. И много хора се полъгаха.