41

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има свръх добива на пшеница в България с войната, та цените и се вдигат?! Освен това Украйна изнесе и продаде всичката си пшеница. Няма причина да поскъпва! Няма причина да се вдигат цените на каквото и да било. Газ е осигурен, щом има газ ще има и тор. Няма причина и за инфлация и каквото и да било! И от Турция евтина газ можем да купуваме! И валутата ни е стабилна!

40

Яяя

преди 1 година

Тия нашите предатели ще изнесат всичкото зърно за пари и кефа на богатите европейци.краварски слуги не им пука за народа .

39

Анонимен

преди 1 година

Днес новините за Украйна са кът,може би защото ядат здрав бой еднорозите.

38

Анонимен

преди 1 година

Тъй ли таа Украйна хранеше целия свят?

37

Анонимен

преди 1 година

готвят ни за ново поскъпване ... нищо , че сме държава производител ...

36

абе

преди 1 година

е нали от триото асенчо,кико и корни казваха че имаме мнооооого жито , кво стана сега ?

35

Българин

преди 1 година

Изкривяват истината, лъжат, всичко е част от пропагандата на Фащ във България. Радиоточки като днес.бг са платените проводници.

34

Анонимен

преди 1 година

И къде е държавата да замрази цените на пшеницата и на хляба,нали имаме богата реколта тази година!Но искат да стават милионери на гърба на народа,защото българския народ си е свикнал да трае,да го мачкат и подтиснат!

33

Фо 40 Скъп човек

преди 1 година

Ннеееее, ти си Скъпа. Усеща се нежен полъх и дъх на дамски парфюм

32

Анонимен

преди 1 година

Каква връзка има цената на пшеницата с военните действия в украйна ? Техния износ е едва 1% . Всичко е спекула, измама

31

Скъп човек

преди 1 година

Някои хора смятат, че аз съм ***, а не твърде умен!Аз съм сигурен, че тези хора не знаят за какво става въпрос!

30

123

преди 1 година

Всичко върви по плана на Сатанистите. Политиците са платени артисти на кукловодите които ви водят към фашистки ред.

29

Еко Евро Либераст

преди 1 година

Хранете евро децата с чернобилска храна от Украйна. Така децата ви ще мутират и развиват в жендърска посока ще имат различни мутации, резервни органи и допълнителни израстъци и неизяснен пол и ориентация.

28

Хахото

преди 1 година

Вижда се всички от ЕС евро политици са изперкали и правят лудости карат хората да живеят на студено, на тъмно и да не се къпят е това не е Хахо и Лудост от ЕВРО-ЛИБЕРАСТИЯТА. Всички нормални и здравомислещи хора от Европа трябва да се защитят от лудите си политици и САЩ и да КАЖАТ НЕ НА УКРАЙНА.

27

Анонимен

преди 1 година

До До 30Май и ти перко , като ха-хо

26

Анонимен

преди 1 година

Ха-хо

25

До 30

преди 1 година

На мен пък ми е важна България, ние сме българи, а не украинци. Не ми е важна пропаднала и паднала Украйна. Украинците да се борят сами и да си свалят диктатора Зеленски. За Япония кой ще отговаря за ядрената агресия на САЩ над Хирошима и Нагасаки колко жени и деца са избили там.

24

Анонимен

преди 1 година

Обаче един '' наркоман'' им разказа играта на '' непобедимата червена армия '' Вече 7 месеца Как бягат разни буряти и дагестанци ...

23

илюминат - ренегат

преди 1 година

https://blitz.bg/ikonomika/tochat-golyama-sekira-za-khorata-s-boyleri-i-klimatitsi-smetkite-im-za-tok-skachat-neponosimo-tablitsa_news914313.html По този въпрос вижте какво ни готвят и тогава до видим какво ще кажете?!?

22

Анонимен

преди 1 година

Украйна е важна защото там умират невинни цивилни - , жени , малки деца И е важно да бъде спрян иакуфелият дъртак Путин и изправен пред военен трибунал Заедно със Шойгу и разбира се нашия любимец , травеститът -алкохолик Захарова ...