152

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е лидерска партия,качествата на Костадинов са безспорни,той е силно харесван и силно мразен,ярка личност,енергичен,има ПР зад всичко това,има стратегия,но в него се вижда ангажираност,родолюбие и мисъл за България.

151

Камелия

преди 1 година

Ако всичко се решаваше чрез избори отдавна щяха да са забранени.

150

БЪЛГАРИН

преди 1 година

КОНЦЛАГЕР ЗА ВСИЧКИ ФАШИЗОИДНИ АБГЛОСАКСИ КОИТО ДРАСКАТ ТУКА И ЛАПАТ НА ПАСИ , БОКО,КИРЧО , КОКОРЧО ,ДБ,СДС ....

149

бай Танас

преди 1 година

Koпейкин знаел ... И от къде знаел ?!? Да не би да са го поканили в американското посолство ?!? Kayн ...

148

toti

преди 1 година

Ти ,както и Слави сте пунта-мара и народа ви разкара !!!

147

бг

преди 1 година

тази кирлива руска партенка още ли осмърдява българския политически живот.

146

Мда

преди 1 година

1.дали копейкин знае,че Радев е одобрен от решетников?2.дали копейкин знае,че в България има поне две зони в който е забранено за българи...Росенец и Камчия!3.дали копейкин знае,че над 60 процента от бизнеса в България е зависим от Русия и дали това е свързано с факта,че сме с най нисък стандарт на живот или е случайно съвпадение?4.дали копейкин знае,че дори и в България стандарта на живот е по-висок от този в най богатата държава, Русия?5. Със сигурност копейкин знае,че парите не миришат!

145

Българин

преди 1 година

А.б.е копейкин това хакерите на мутрофанова ли ти го докладваха. И теб ще изпратим заедно с мутрофанова в азия...като предател на Родината България!!!!!

144

Отврат

преди 1 година

Фашизоид!

143

Анонимен

преди 1 година

С инсталиране на недоразуменията Кирил Петков и Асен Восилев, заедно с роднините, любовниците им и приятелите им във властта, САЩ жестоко се подиграха с България.

142

Анонимен

преди 1 година

Този не дава никакви решения само ползва страха на хората. Дори и да е прав какво е решението? Революция и гражданска война? Отваряне на белене и избиване на Българи, които са служили на чужди интереси? Да станем президентска република? Да се махнем на валутния борд? Да излезем от Нато и Европейският Съюз и с кой ще правим търговия? Каква ще е политиката ни към тях като излезем от там, каква външна политика ще имаме изобщо с Турция,Гърция,Румъния, Сърбия, Македония? Не съм чул решения от него!

141

Анонимен

преди 1 година

САЩ управляват всичко от втората световна война насам. Нищо не се е променило... И трябва трета световна за да се определи кой да управлява, дали ще е Китай, САЩ Индия един господ знае.. но който има резервната валута той е господар на света и каквото и да направим Резервната валута ще си остане долара засега, това е истината. Всичко се купува в долари на световните борси и това е със закон. Всяка Банка е длъжна да държи 70 % от резервите си в Облигации на САЩ и т.н. за да може да оперира.

140

А дали

преди 1 година

Костя знае и правилните цифри за тегленето на тото 6 от 49.:)

139

Анонимен

преди 1 година

Костя иска да имаме кабинет, проектиран в Кремъл и после одобрен там.

138

Зевзек

преди 1 година

По принцип Костя е за лyдницaта, не за парламента, но като гледам с него и Кирчо и Кокорчо парламента все повече заприличва на лyдница така че май добре се е ориентирал.

137

ТЕРМИНАТОРА

преди 1 година

Като спре *** да дава пари за тая смехотворна партийна ще изчезне Костя и *** му така сякаш никога не го е имало.

136

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен по малцинствата. Ами г-н Анонимнико дай предложение да избирам малцинствата, концлагери, експерименти, напредък в медицината. Хайде кажи си съкровените желания. Нали си анонимен, няма страшно...Или дай твойта идея за малцинствата. Или ти не си по идеите и решенията а си падаш по дрънкането на болните си фантазии.

135

Razbirachev

преди 1 година

Уж като сме в НАТО ще има кой да ни защитава. Ами ето Баби ако сме 26 република защитата няма ли да е по силна? От страна близка до нас и в разстояние и културно и етническо езиково, и ....А не от към другия край на света, откъдето едва ли ще ги интересуваме.Толкова е очевадно че се чудя на инакомислещите. Промити мозъци.

134

Малко за политика

преди 1 година

Това да сме в ЕС и да имаме добри отношения с Русия е трудна задача за нашите политици. Те са по душа п'родажници и ходят за консултации в посолството на САЩ. А за САЩ не е трудно да манипулират политиците в държавите-сателити. Но това не може да се скрие, народът не е толкова г'лупав и затова на следващите избори Възраждане ще спечели повече гласове.

133

Анонимен

преди 1 година

Коста, вместо само да мрънкаш против ФАЩ ,обясни какво ще направиш с ромския въпрос?! Смятам,че финансовото положение на българите ще се подобри , като повече хора работят и по- малко издържаме параз..ити!!!