11

Анонимен

преди 1 година

Айде сега да видим дали Кьовеши гони големите риби или само цацата.

10

Не за ваксини

преди 1 година

Разследва купуването на експериментални РНК препарати, моля да бъдем точни.

9

Анонимен

преди 1 година

Още ли не е ясно- Европейската комисия чисто и просто прави схеми с престъпните производители на ваксини. Тя ги прикрива. Смуче им стоката за да има пари.

8

За фродо

преди 1 година

лай нен иде реч и за едни стотици милиарди пренасочени в семейството на глобаГлистката кукАвица...

7

Анонимен

преди 1 година

"изключително високия обществен интерес", какво по дяволите значи това, че ако хората не се интересуват на Урсула ще й се размине ли!? То и без това ще й се размине де. Гешевска работа!

6

Анонимен

преди 1 година

Манипулации пак! Защо не споменавате нито веднъж името на Урсула!? Тя в лична кореспонденция с шефа на Пфайзер правеше поръчки за милиарди, в разрез с всяка правна практика! Тя и съпругат й са едни от главните акциовери в Пфайзер, съпругът й е бил на директорска длъжност във фирма свързана с Пфайзер!....и т.н.

5

Отзад

преди 1 година

На Урсула мъжа й къде работи? Смях. Всичко е за замазване на очите с това "разследване". Като започнаха неудобните въпсоси и хоппп започна военната операция в Украйна. Това са само конспирации и гнусни инсинуации, нали? Мда.

4

Анонимен

преди 1 година

Урсула и наш бацо да му мислят

3

Защо така?

преди 1 година

Когато преди няколко месеца един хърватски евродепутат поиска договорите между държавите, които закупуват ваксините и фарма компаниите, които ги произвеждат да бъдат представени, те бяха представени, но с 3/4 ЗАДРАСКАНО с черен маркер съдържание? Защо така, м? Няма да питам защо тестовете по тях са започнали още 2019-та, че някой фен на "науката"ще ме заклейми като как беше..."плоскоземец".

2

:-)

преди 1 година

И какво излиза сега? ЕК, която ни критикува за корупция, е замесена в корупция. Естествено, прокуратурата ня *** да открие нищо нередно, защото всички са от едно и също котило.

1

Анонимен

преди 1 година

Урсула ще я разследват за ваксините, но незнам дали ще да е заради далаверите с тях и милиардите или за да е "под контрол" за Украйна и спонсорирането и...