12

ШАЙКА

преди 1 година

Пенсиите са убийствено ниски и заплатите най много Бг да прогони и останалите които живеят тук....

11

Мене

преди 1 година

Време е да се разбере , че без ръст на МРЗ при тези цени народът ще мизерства . Това трябва да е приоритет ! А не разни земеделци , бизнеси , търговци и други сатрапи . Като са много притеснени да си изнесат алъш-вериша в други държави от ЕС . Там ще ги посипят !

10

Анонимен

преди 1 година

Заемите ще ни довършат! Не бива да се допуска! Вече има и газ, може да се купува по евтино от Турция, левът е стабилен, няма основание за високи цени и за тревога! Ще се справим!, без заеми!

9

Ала бала

преди 1 година

Истината е че ще продължават да теглят заеми без да им дреме на каква цена са !!! А ЕЦБ и СБ и МВФ ще си затварят очите докато не натрупаме дълг че и печатница да имаме няма да може да ги напечатване за да ги върнем.

8

питащ

преди 1 година

А ще издържате ли украинските натрапници по хотелите със суми в големи размери за сметка на собствения си народ. Предатели.

7

Чудя се

преди 1 година

Баце замразяваше заплати и пенсии , кирчо и компания продьлжиха сега пак искат да умират хората от гладБьлгарски бежанци каде настаняват

6

Гост

преди 1 година

До анонимен :Абе ти си голям умник за вдигането на данъка на бизнеса.Сигурно си ,или пенсионер или държ.служител да плямпаш така врели ,некипели,за да се пълни хазната ,и на такива като теб да им дават пари на калпак ,и само да лапат ,и да а.ат.Даваш ли си сметка, как се прави бизнес в Бг ,какви са разходите ,как се осигуряват заплати на работници.В държ.сектор много маймуни чакат наготово да лапат пари от хазната.С това твое мислене наистина много фирми ще затв .и тогава .данъц.на кукуво лят

5

Ралица

преди 1 година

Кокорчо и Киро благоденствие донесоха на България замразиха заплати доходи и раздават пари на олигарсите Подмяна е

4

Анонимен

преди 1 година

Абе важното е като некъпаните да викате Слава Окракокаине. На кой му пука, че нямате мангизи...

3

Анонимен

преди 1 година

Как така ще избираме или.. или. Ей сега съюзът по кризите и санкциите като се събере отново и вариантът на бюджета ще остане само един без.. и без...

2

Анонимен

преди 1 година

Покачете данъците на бизнеса!!! И без това укриват постоянни данъци. Избягват плащане! Трябва да им се вдигне данъка, за да може да се увеличи бюджета на държавата.

1

Анонимен

преди 1 година

Като им слушаш сравненията и ти става ясно защо всичко е на този хал. С такива гал фони това е резултата. Бил ял някой хайвер и ставал от масата. Не, всички на които им е на светло бизнеса си плащат данъците, а държавните служители си тъпчат джобовет от корупция от останалите 60% процента, които са в сивата икономика и само точат държавата вместо да плащат данъци. Защо държавата не се бори със сивата икономика? Скоро няма да има дори кой да поръчва хайвер на масата, защото всички ще се махнат.