49

Анонимен

преди 1 година

Ужасно дразнещо човече

48

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак почна да дава акъл :) НС дано да му гласуват еди импичмънт да се прости с мечтите за президенска република дай власт на военен и му гледай сейра

47

Анонимен

преди 1 година

Радев качи се на един раждясал миг и излети от президенството

46

до гъза под мене

преди 1 година

По добре с комисионни и Грипени, отколкото с комисионни и без Ф-16-ки. Стара шведска народна мъдрост.

45

лаком гЪз

преди 1 година

Приритал някой за България,че на всичкото отгоре и да ни пазят!?От кого,бе!?От Тимбукту или о-вите Фиджи?Зора е да се лапнат комисионни за Грипените,другото е бош лаф!

44

Ердоган

преди 1 година

За какво са ви самолети, аркадашлар? Тюркийето ще ви пази!

43

9

преди 1 година

Не съм чул все още кой летя прец цяла Европа кацна 2 пъти в българия и накрая изчезна безследно.Каква сигурност на кое небе? Пилотите обясняваха колко трудни метеорологични условия имало затова не можели не знаели не искали.....Тоя пилот с някакъв си описан негоден самолет мина 3000 км и ви направи смешни.Да се закрива всичко и без това се вижда че е на санотек

42

Анонимен

преди 1 година

Koнkypcът зa изтpeбитeлитe бe cneчeлeн oт "Гpиneн" и cgeлkaтa бe rлacyвaнa! Cлeg koeтo CAЩ ynpaжниxa бpyтaлeн pekeтьopckи нaтиck и npинygиxa влacттa ga ce oтмeтнe, зa ga kynи зa noвeчe napи и тo нa kyn 8 чepтeжa

41

noname

преди 1 година

Радев няма да вземеш комисионната от шведите. Готви се за импичмънт, че вече ги има 180 гласа в НС.

40

До 58

преди 1 година

Абе верно къде са тиа ф16 дет герберете ги купиа за 4 милиарда

39

Анонимен

преди 1 година

Радев, питай Боци къде са ф16 ските предплатени с милиарди

38

Анонимен

преди 1 година

20 години си клатихте краката.Сега кога дойде войната ще решавате проблемите на военната авиация.

37

Анонимен

преди 1 година

Празника на ВВС е 16 октомври.Ама тия са го отбелязали вчера по две причини - да изкарат работен ден вместо на бюрата, на банкет и за да могат да правят зимнината в неделя.Толкова им е и самоуважението и паметта, щом даже и празника си не зачитат на точния ден ,за да не им развали уикенда на село.

36

Анонимен

преди 1 година

Ако си бяхме взели "Грипени" ,сега да си имахме цяла ескадрила - и доставении, и въоръжени, и за по- малко пари.

35

Ддд

преди 1 година

До Анонимен 51. На крива ракета космоса и виновен. И какво конкретно ти е виновен ЕС и НАТО? Огледай се. Виж колко неща около теб са направени с пари от ЕС. Най-вероятно децата ти са в чужбина. Ако имаш въобще деца. Ние бяхме почти 9 милиона. Ама това беше защото не пускаха никой да излезе навън. България беше затвор. Ако не е НАТО вече да ни няма на картата. Та за какво плюеш по ЕС и НАТО не разбрах. Ако някой те граби това са българските чорбаджии.

34

Анонимен

преди 1 година

Геноцида продължава.От 30 години не е спирал и за ден.За 10 години според статистиката почти милион си отидоха от тоя свят,безвъзвратно.Почти 100хил.на година и забележете, нищо фактически не представлява България,макар и да се харчат огромни средства(които отиват по сметки в офшорките)за и то само за имидж пред останалия свят,който пък не ни брой за нищо.Каква ни е ползата от ЕС и НАТО.Негативите са повече от ползите и то само за политиците и престъпната каста.Вече има изграден фашистки режим.

33

Tpябвa ga npизнaeм!

преди 1 година

Шankaтa бeшe npaв зa rpиneнитe...

32

681 ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Каква ирония на съдбата ние първи измислихме бойните самолети а сега не само че не можем да произвеждаме собствени

31

Morski

преди 1 година

До Боко Тиквата 25- САЩ няма да дадат новите Ф16 докато Радеф е резидент! Преди някой заблудени да го изберът за втори път САЩ даде срок 2023- след като матриала го избра пак САЩ казаха след 2025- за сведение мандата му изтича 2024!РАДЕФ е РЕЗИДЕНТ НА ПУТИН !

30

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ ТИ СИ НИКОЙ