7

Американ

преди 1 година

До SS: Олеле мале, ако в Бг оръжието стане достъпно! То вие се избивате по какъв ли не начин с микроумните си тиkви, само оръжие ви трябва и ще станете Сомалия на Европа.

6

SS

преди 1 година

Държавата е виновна,защото не разрешава на хората да притежават оръжие ! И да го ползват ! За управниците е по добре хората да живеят в страх !

5

пуйката

преди 1 година

Като излезе на 70 след като признава ще има възможност за хетрик,за да си обезпечи покрив над главата и храна до края на дните си.Да пръсне 15 бона за два дни по казина.Доста бакшиши е оставил.

4

Teo

преди 1 година

Тоя ще лежи до живот. Второ убийство, предишни регистрации - не подлежи на превъзпитание. Дано там намери покой - в Бог ли, в какво ли, не знам! Разбирам зова за крути мерки. Това са разсъждения на нормални хора. Разберете, престъпниците не разсъждават като нормалните хора. Ако тръгнем да ги трепем, ние какви ставаме?!? Дано се превъзпита и е полезен с нещо, ако не - някоя тъмна вечер лопата по главата!

3

Анонимен

преди 1 година

Много лесно ще му се размине ако е смъртно наказание.По-добре да гние до живот в затвора и там да се превърне в булка на всичките затворници.По един път месечно да му се радват съпрузите му

2

Влади

преди 1 година

В такива случаи човек сеща за единственото правилно съдебно решение - смъртната присъда. От затвор престъпникът излиза, но от гроб не!

1

Роза

преди 1 година

Много такива като този се навъдиха!Пожелавам му благополучно да изгние в затвора!Горката жена,какъв ли ужас е преживяла преди смъртта си!Много е труден живота на самотните хора по селата!