56

баба мара

преди 1 година

браво на унгария браво на орбан така се деиства не санкциите срещу русия

55

Още въпроси

преди 1 година

Съгласни ли сте да ви изритат от ЕС,щом не изпълнявате решенията му,за да угодите на Путин?

54

Анонимен

преди 1 година

Излизате от ЕС щом не ви устройват санкциите които Европа е наложила на Русия.

53

Анонимен

преди 1 година

Правилно! В Унгария се интересуват от хората, за разлика от развитите демокрации на ЕС, където забраняват референдумите, "защото пречат на европейската демокрация".

52

А в България кога

преди 1 година

ДБ = Демократична Укрия защо не инициират референдум? Да не ги е страх от резултатите?? Хахаха

51

до Кори

преди 1 година

В Швецария правят референдуми и за такива "маловажни" неща като дали да намялат работната седмица, ама то в Швецария сигур няма демокрация

50

Анонимен

преди 1 година

И какво ако са против най много да видят къде *** гладните ако не ги спазват.

49

Анонимен

преди 1 година

до Х ; -Възраждане не знам дали ще дойде ,първо -заради Волен Сидеров 2 , който му е начело ,и второ - все ще намерят Слави Трифонов 2 ,който ще му скрои номер като на ПП ! За конфликтите си прав - винаги е имало нарочни конфликти и противопоставяне , щото така по-лесно чичко-паричковците (задкулисието) ни командорят (ограбват) .

48

Украинка

преди 1 година

Според проучването около 45% от украинците в ЕС са в стрес и депресия. Почти половината изпитват несигурност, безнадеждност, страх да правят планове. Всеки четвърти човек няма комуникация в тези градове и села, където живее сега, а една четвърт страда от бюрократични бариери. Европейците не помагат много, не дават достатъчно пари, не им стигат парите за пътувания, развлечения и ресторанти. а украинците имат нужда от масаж, нощни клубове, дискотеки, добра храна. Българи, повече пари за издръжката на украинците, споделете с жилища, пари, с мъже... помагайте, който може

47

Факт

преди 1 година

По-рано основателят на SpaceX и Tesla Илон Мъск разказа защо възнамерява да спре да плаща интернет на Starlink на Украйна. На 3 октомври бившият посланик изруга нецензурно американския милиардер и го посъветва да изчезне, след като той разкри своя план за мирно уреждане на Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

България се превърна в база за обучение на авиацията на НАТО. Робите на Америка

45

Кори

преди 1 година

Референдуми се правят или по исторически решаващи за държавата въпроси; или за цвета на боклучииските кошчета. За неща намиращи се по средата, няма място за референдуми - за тези неща си има изпълнителна власт. Да правиш национален референдум, дали да се продават дъвки на друга държава е комично.

44

Х

преди 1 година

Докато Доиде Възраждане,такъв батак ще стане,нищо чудно да се разпадне Държавата.В момента се опитват да разпалят конфликт Българи Роми

43

До 56 "Кога....

преди 1 година

Ами до тогава ,докато Възраждане започне да управлява България,то ще има тогава референдумини,и глас народен глас Божии !

42

Анонимен

преди 1 година

КОГА и в България това? КОГА? Или българите може да търпим сега третополовото робство, нали? Търпяхме 45 години съветско, сега това няма да е проблем, а кирца и кокорца?

41

цензура

преди 1 година

руският роб саботира ЕС,манипулира Народа си от десетилетия,и всичко това е финансирано от...ЕС и еНп,работещи с мафиотски структури създадени от путин рУсия,приятели...САЩ ще се замислят дали да ви помагат...ако пУтин ви налази,държи ви медийте,бизнеса,политиците,нямате армии...нямате утре,финансирате му убийствата,съучастници сте му,колко автомобилни има в унгария?колко правозащитни има?ЕС финансира мафиотски диктатури обслужващи путин!!!Спрете лицемерието ви...или учете руски!!!

40

ББ

преди 1 година

ЕС и Нато правят допитване...време ли е да бият шута на уНгария...путин има нужда от нови могилизирани!!!ЕС спрете със страха и лицемерието...или оставки от еНп слугите на путин!!!

39

Ук

преди 1 година

сорос ти е виновен че си скъсан и не ти идва нищо от ръце. Такива като теб майката нали знаеш

38

Ук

преди 1 година

много хора си мислят че едва ли не Унгария е някакъв критерий за нещо. Унгария е преди България и Румъния. Утре да си тръгнт и ЕС няма да разбере. Предават си важност все едно кой знае какво ще стане ако излезне Унгария от ес. Да напускат и да се присъединят към Сърбия и руската федерейшън. Все едно на някой му пука за таз 5 млн посткомунистическа кл оака

37

хаха

преди 1 година

До Възражданенали видя вожда копейкин какво го направиха. Почна и той да съди мислейки че щял да стане по малко руска периститука