91

Анонимен

преди 1 година

Бам, Бам както северните потоци и през космоса ще доставят газ рашистите

90

ще ще ..ха ха ха

преди 1 година

Защо всички хубави новини за Русия започват с ЩЕ..ха.ха хубавото на руските планове е че си остават една романтична мечта за винаги..ха.ха

89

Ха ха

преди 1 година

Снощи по руската телевизия казаха, че Б ългария е една от страните по които ще тече газ към Европа.Естествено Тиквун им построи даром част от трасето!За нас- дръжки.

88

Анонимен

преди 1 година

Кой ще купува руската газ ???

87

Научен факт :

преди 1 година

Газът идващ от Русия става демократичен, когато премине през няколко посредника и пристигне в ЕСССР! Всички евроатланДици са щастливи и се прегръщат и целуват яхнали розови понита,а Мравояда,Тиквата и Кирчо са се хванали за ръчички под дъгата,в унисон в евроGейските ценности!

86

Мунчо

преди 1 година

До ББНа Турция въобще не и пукаше от санкциите и си купуваше иракски петрол по време на "онези" санкции, после от петрола на Ислямска държава, сега се извинява на Русия, че продава дронове на Украйна. Може би това е част от извинението. А може би така се става велика държава.

85

ББ

преди 1 година

До Болгаринруски опорки,и да Българите можещите да четат и пишат,вярващите в Бог подкрепяме Украйна,имате погрешна представа за Народа ни...лъжат ви обслужващите ви,че са ни уплашили...напротив...убеждавате ни в правотата на това което ще правим...подкрепа за Украйна!!!

84

ББ

преди 1 година

Турция си плюе в лицето...газ има...но никоя страна членка в ЕС няма да купи руска...без значение къде имат "хъб"!!!Време е Турция да избере страна...прекалено дълго стоят разкрачени!!!унизително е за велика Държава!!!

83

До 103 от Мъдрия

преди 1 година

Ти явно си мазохист или работиш за Америка за България .... Или си тотално неинформиран колко струва за Европа газта по тръба и колко струва същата от САЩ докарана по море... Всъщност няма толкова SPG танкери в света който да задоволят Европейската икономика... Така че стига опорки и дай предложения как да оцелее Европейската икономика !!! Предполагам че разчиташ на грантове и не ти пука как бизнеса в България и Европа ще избута тази зима..П.П Човек от реалния бизнес !!

82

Анонимен

преди 1 година

Че нали щяхте да продавате в Китай и Индия?Нищо че те ви цакат с цена доста под пазарната-50%.Кой в Европа ще се върже да пазарува от вас вече?Край - сами спират кранчето, сега щели да продават, още 100 години никой в Европа няма да си спомни за вас, освен Корнелия и оня новия луд от Възраждане, който е много ербап, щото не ял голямата тояга.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия е доставчик на който не може да се вярва. Край, приключихме, продавайте си в Азия.

80

Анонимен

преди 1 година

Сибирското джу-дже обожава ердо и подсилва турциа колкото може . Да му мислят съседите на някогашната (и бъдеща) османска империйка .

79

Ердоган е умен

преди 1 година

Гледа си интереса човека.Защо да не се сдобие с нещо като му се сервира на готово:)) После варианти много.

78

999

преди 1 година

Ми Европа няма да купува руски газ. Ще купува Турски. Абракадабра! И всички са доволни и щастливи! Дали?

77

О хо хо

преди 1 година

Двамата султани ще спасяват Европа от...себе си?!!? Особено единият.

76

Teo

преди 1 година

Докато едни лаят, други правят! На Ердо шапка му свалям! Турците може и бедничко да живеят, но вдигна държавата си. Продава байрактари на Украйна, а си има и дослука с Путин! Каквото и да се говори, човекът си милее за държавата, и никога няма да забрави кой му спретна преврат, и как момчетата, свалили руското Су-25 над Сирия се оказаха в кюпа. Та - интереса клати феса, а Ердо ги разбира тия неща!

75

Анонимен

преди 1 година

Много е възбуден Ердоган явно и в него се събуди имперското величие Събраха се двамата с путин и ще спасява Европа с руска газ :) Ужас

74

Тоз грандиозния план

преди 1 година

грандиозно ще секне като грандиозно им гръмнат тръбите един ден !

73

Анонимен

преди 1 година

Ако Европа искаше руска газ щеше да пусне северен поток 2 едната тръба е цяла но по нея не тече газ :) Шменти капели ЕС не иска да бъде спонсор да финансира агресията оръжието и войните на Русия Ердоган кое не разбра ???

72

Анонимен

преди 1 година

Турция ще се превърне в една от най-силните икономики в света. Главен доставчик на енергия за Европа.