275

Анонимен

преди 1 година

Ех тези ще съсипят света!

274

Банкеръ

преди 1 година

Този нито е наиваен,като Горбачов,нито Пиян,като Елцин.Тоя е направо изтрещял и няма никаква вероятност да не довърши това,което са запланували в Кремъл.На Европейските гейове им остава да наблюдават отстрани фнимателно и да *** колкото сила имат.Каубоите зад океана ще воюват до последния бандеровец.

273

Анонимен

преди 1 година

Джуджето е много злобно, как се роди такъв из.од!

272

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, е как пък психото започна да определя националния интерес на Германия? И в България същата работа - Копейкин и Корнелия определят националния интерес в пълно съответствие с руския интерес :))))))))))))))))))))))))))))))

271

Анонимен

преди 1 година

Значи всеки пряк сблъсък с войските на НАТО ще доведе до ядрен апокалипсис. Добра преценка на Путин.

270

Буци

преди 1 година

*** и Потника

269

Анонимен

преди 1 година

А бе шебек гаден, ами изтеглете се от окупираната територия, платете трилиони долари репарация, излезете си присъдите за военните престъпления и това е нормалният завършек на безумните ви престъпления.

268

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

референдуми.....myAss, не можеш да защитаваш "територията" си, що е то....недоразумението руска ферментация.

267

Анонимен

преди 1 година

Украйна си я има, ръководена от същите хора, денацификацията не се осъществи. Украйна има повече оръжия от когато и да било, демилитаризацията не се осъществи. Кое обаче се осъществи, Путин успява, поне засега, да си откъсне парче от чуждата земя, на мноого висока цена и дали си заслужава , времето ще покаже

266

ТВ

преди 1 година

Русия толкова дискредитира "непобедимата" си армия с тази война, че всякакви подобни изявления вече се възприемат като плашене на гаргите.

265

пуйката

преди 1 година

Масивни по цялата територия докато не възстановят пораженията е ясно,че няма да има,но локални?След изтегляне на населението от Херсонска област.явно се готвят да я превърнат в Ада на земята след като няма цивилни,които да пазят,пък нека си приказва шефа на британското разузнаване,че на Русия и свършили боеприпасите.

264

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин също така обяви, че "частичната мобилизация" на армейските резервисти, наредена миналия месец, ще бъде завършена след две седмици, което ще увеличи бойната сила на Русия.__________Така ще я "увеличи", че резервистите ще започнат масово да дезертират и да се предават в плен, само за да си спасят живота! След 2 седмици нещата коренно ще се променят, никой няма да чака Путин да си завършва мобилизацията

263

Анонимен

преди 1 година

Всеки пряк сблъсък с войските на НАТО ще доведе до *** на Русия.

262

и като маче у дирек

преди 1 година

бай Танасе!!!

261

ББ

преди 1 година

защо ли така...мазо искам да видя тази "катастрофа"?професионалните и восокотехнологични армии на Нато срещу...нищото...имащи ядрени от 1980...няма да излетят дори,човече ако осъзнаваш какво причини на Народите на Русия...гръмни се...превърна ги в...нищо за столетия!Света ни ще е тук и ще те сочи като пример за...мина хитлер с подлостта и геноцида си...21 век...имаш деца...внуци...как не те спряха...как ги повреди за Бога?Спри убийствата преди да е станало късно!!!Грях е!!!

260

бай Танас

преди 1 година

Ако НАТО подфане Русия, има да я разнася кат cвинкя блажен вестник!

259

Русомраз

преди 1 година

Всеки сблъсък с войски на НАТО ще доведат до гибелта ти джyджe!!!

258

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Нали Нато е отбранителен съюз защо плашиш хората от Калининград с натовски бомбардировач с ядрени глави на борда. Ха сега де.

257

Анонимен

преди 1 година

Добре бе Путин загуби то се очакваше ами САЩ миналата година избягаха от Авганистан победени и посрамени а в бягството си оставиха на талибаните оръжие за десетки миларди долари а тролери се присмиват на Путин себе си не видели как се овапцали отвсякъде.

256

Анонимен

преди 1 година

Пуття е в ролята на шопа дето си запалил къщата за да изгори на комшията плевнята. Так и Путтяунищожи Русия за да стоят европейците една зима на 20 градуса вместо на 22. *** малокалибрен.