31

Анонимен

преди 1 година

не вярвам на бг медии те лъжат

30

@

преди 1 година

Цветната революция в Иран няма да мине................Иран не е Ирак,нито Либия!!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Вижда се пикап БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ, от който някой стреля с нещо. Само да вметна - член на борда на директорите на "Инвecтop" АД е някой си Стюарт Алън Тил. Американец. Без коментар...

28

Анонимен

преди 1 година

Заради една кюрдска феминистка, решила да се прави на "голямата работа", толкова раздухване на случая. Разбира се, че ще я очистят! Това да не ти е гейска държава, където феминизмът се е слял с властта и създава репресивни закони за мъжете? Ще ги бият ще ги скъсат от бой жените там, когато посмеят да се правят на мъже. Били убили 201 души. Ами като насърчават кървящия пол да нарушава законите не 200 ами 2 000 ще убият. Всяка феминистка в Иран ревнала за права с мъжете винаги ще остава на място!

27

Анонимен

преди 1 година

И тея религиозни фанатици са първи приятелчета на сибирското джу-дже .

26

Анонимен

преди 1 година

И какво точно показва това видео? Че иранската милиция стреля по хора или че някакви хора от някакъв пикап стрелят по хора? Доказано ли е, че това наистина са иранските власти? Не че оправдавам насилието което прилагат ама в днешно време като видя нещо от мейнстрийм медия като ББС и започвам да се оглеждам и ослушвам дали на идва влак насреща ми.....

25

Анонимен

преди 1 година

"Чаках жена ми на аерогара Варна.Преди това на таблото се изписа кацане на два самолета от Техеран." ------------------ Освен, че си неграмотен, ти си и лъжец. Сега проверих сайта на летище Варна и там няма никакви полети от/до Техеран.

24

АМАТЬОРИ

преди 1 година

ОТ НАЧАЛОТО НА БУНТА 200 УБИТИ? ПУТИН ВОДИ С 80 000 РЮСНАЦИ ЗА 8 МЕСЕЦА!

23

Анонимен

преди 1 година

цветна революция им правят сащ

22

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя Жокер на снимката?

21

Анонимен

преди 1 година

До Пурко ама май не е в качеството, а в количеството. Стрелят по 50-80 патрона, *** та пропусни

20

Анонимен

преди 1 година

Чаках жена ми на аерогара Варна.Преди това на таблото се изписа кацане на два самолета от Техеран.Очаквах да започнат да излизат забулени жени и мъже с роби.Нищо подобно.Аерогарата се напълни с прекрасни същества с жажда за живот и свобода.Момичета от журнал и момчета с цветни дрехи.Облечени с вкус и стил никога не можеш да кажеш че идват от ислямска държава.Европейци.Имаше само една жена с някакъв блестящ шлейф показваш принадлежноста и към Истока. Не може този млад свят вечно да е потискан

19

Пурко

преди 1 година

До Математик Стрелят точно! Браво!

18

Майстора

преди 1 година

До До 11 Ок, извини ме, мислех че се шегуваш. Но именно там, в революцията, е ключът към пъзела. Срещу какво е била тази революция. И какво е помогнало да я стартира. Не ми се рови, не знам дори дали още може да се намери последователността в съвременния супер-контролиран и цензуриран интернет. Но има някаква сила, която стои зад множество революции и войни от последните десетилетия. Каква ли е тя хммм.

17

До 18

преди 1 година

А знаеш ли какво колко % от тия 1039 са бели и колко са черни? Тази статистика е много неудобна за някой хора и затова я крият.

16

Математик

преди 1 година

1039 човека са били застреляни от полицията в САЩ през 2021.

15

До 11

преди 1 година

Какъв пъзел? Не мога да разбера нищо..... Чел съм историята не нищо не ми стана ясно. тТо няма никаква логика в събитията там. Правят революция а отиват към по лошо. Преди така наречената им революция Иран е била просперираща прозападна държава с управление като на монархия. Вместо да станат от монархия в демокрация след революцията те стават ислямска република ръководена от религиозни водачи. Все едно са се върнали в 15 век. Що за глупост е това?

14

Човешка ценност

преди 1 година

Извинете защо ме мислите за ИСТИНСКИ злодей?Аз не съм ли човек?

13

Анонимен

преди 1 година

Демокрация по руски

12

Анонимен

преди 1 година

"До Карлуково Разсипаха болниците и подстанциите в Украйна." ----------- Първата болница , която разсипаха е тази в Карлуково. От там избягаха притежателите на жълти книжки Соломон Паси, Плевнелиев и такива като теб.