14

Бай Иван

преди 1 година

На социопатите кучкари, които използват улиците и градинките за обществена тоалетна на кофермана си и после не чистят, трябва да се чупят ръцете ;) !!!

13

Анонимен

преди 1 година

Много кучкари, малко сабирачи на фекалий.

12

Анонимен

преди 1 година

В момента Варна държи класацията за най-мръсен град в страната. Почистващите фирми не си вършат работата и в града е страшна мръсотия. Отделно селяците дето се довлякоха в града от кол и въже, допринасят за мизерната визия на града.А колкото до пясъчника на площадката, ами не се научиха, че на детски площадки не се прави пясъчник, точно заради бездомните животни. Пясък на плажа.

11

Анонимен

преди 1 година

Честита Промяна!

10

Америко

преди 1 година

Мале то зедя Индия бре.

9

Ламята

преди 1 година

Гледането на кучета и котки ,в апартамент, е сигурен признак на слабоумие.Едно че мъчите животните,второ тормозите съседите.

8

Анонимен

преди 1 година

Много хора имат едновременно деца и кучета. И ги водят заедно на детските площадки. Правете си изводите.

7

До 6

преди 1 година

Не се ли усещаш, че пишеш пълни глупости! Много хора гледат домашни любимци, но само част от тях мърсят. Къде в нормална държава си виждал "бездомни" кучета по улиците???? Когато нямаш сиво, то е по рождение и за винаги! На някои и за това са им виновни "западняците" или който и да е друг!

6

Нео

преди 1 година

Русе е един от най-мръсните градове в България. За мястото на контейнерите е отговорна общината, но за изключително мръсните междублокови пространства, в т.ч. и детските площадки са виновни живущите там!

5

До 6:

преди 1 година

..те Германия унищожиха , та нас ли ще оставят .

4

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете че който не иска да има деца си купува куче. После излиза и наторява навсякъде. Това е част от евроатлантически джендърастки ценности, които ви се набиват от сутрин до вечер по американските телевизии bTV, Nova и БНТ. Защо БНТ ли? Защото се спонсорира от Америка за БГ. Да не говорим че изкривяват историята ни новите учебници на Шорош. Тотален упадък. България е предвидена за унищожение от Америка. Те почти успяха. Още малко остана 5 години

3

Родна

преди 1 година

Картинка! Отвън атлантиците, а в парламенто ...

2

хаха

преди 1 година

така ли. ви предадоха обекта. Като сте нехрани майковци, това е. Играйте си в ***. За служебни коли имате пари за камери и видеонаблюдение нямате. Просто прим атите по тези ширини нямат край, а и няма кой да ги подведе под отговорност.

1

Анонимен

преди 1 година

Тия розови либерали вместо да снимат огната на кучетата и котките си да вземат да ги изчистят.