12

Анонимен

преди 1 година

До 11. Аз пък забелязах дърво и до него още дървета.

11

Олимпий Панов

преди 1 година

Забелязан глиган в гората. ТОП новина.

10

Анонимен

преди 1 година

Путин ще прецака норвежците.Ще стане като със северните потоци 1 и 2.Случаен инцидент.Русия е прцакана с много пари,ще има удари под пояса.

9

Доди, ще мине време

преди 1 година

и сам/а ще се убедиш. Афганистан, Ирак, Иран, Кувейт, Либия, Сирия и още други по-назад в историята бяха приятели на САЩ. Виж ги сега - раздирани от санкции, граждански войни, цветни и други видове революции. Всеки дава за пример Германия, но с тия темпове, съвсем скоро Германия ще започне да се избягва, като неудачен пример за "успял" партньор на САЩ. Както казах, ще мине време, но на края резултатът винаги е един и същ.

8

Доди

преди 1 година

До: Дрон бил забелязан 7: Така ли, ми незнам какви телевизии гледаш ти, но тези, които следва аз показват, че приятелите, партньорите и съюзниците на САЩ си живеят доста по-добре от тези на Русия. Ами хайде просвети ни, кои да тези телевизии, които показват оказаното състояние на американските съюзници. РИА? ТНТ? Россия сегодня...или държавната ТВ в Северна Корея. Айде стига, и псевдокомунидтипески Виетнам има по-добри отношения със САЩ отколкото с Русия.

7

Дрон бил забелязан,

преди 1 година

а нещо да доизясните за американския хеликоптер над тръбите, в зоната на "инцидента" със СП 1 и 2? Да внимават в Норвегия, там около тая газ станция, защото САЩ не искат дял от пазара на газ за ЕС, а искат ЦЕЛИЯ ПАЗАР да е техен. Така ЕС ще стане напълно независим от руски газ... но това, което често се пропуска, е че по този начин ще стане зависим от САЩ. А какво всички знаем, рано или късно всички приятели и партньори на САЩ свършват по един и същи начин - гледали сте по телевизията.

6

Анонимен

преди 1 година

ПОСЛЕ ДЖУДЖЕТО ША ВИКА, ЧЕ КРАВАРИТЕ СА ВИНОВНИ...

5

Дони

преди 1 година

Сън го не лови тва кaлпaвo жyжe...

4

Това е дрона

преди 1 година

Това е дрона на терориста Венислав НааналИбантов. Съпруг на депутатка от партия *** Стара Загора същия е произвеждал взривни устройства за приятелите си Нарко Разпространители !!!!!!!!!

3

Jas

преди 1 година

През камерата на дрона Путин и Лавров наблюдават как аджеба се преработва газ без да се заплашват и изнудват търговските партньори. Учете се момчета, светът се промени а вие двамата сте липсвали при преподаване на новата материя!

2

Анонимен

преди 1 година

Как дрон? О БОЖЕ

1

Пепи

преди 1 година

Дрон - каза Щирлиц . Щирлиц - каза дрона .