85

Анонимен

преди 1 година

Знам ,че коментара ми не е по темата , но да допълня коментиращите , които говорят за "лошия мат'рял" - абсолютно прави сте . Аз съм родена в "семейство" ,в което "родителите" ми още от съвсем малко детенце (5-6годишно) ме наричаха с нецензурни думи . Така ,че смятайте за какво става въпрос ! Изключително щастлива съм ,че по нищо не приличам на тях . Някак си успях да се съхраня като нормален човек , въпреки зверското опустошаване на психикатата ми в детска възраст .

84

До Странджата

преди 1 година

Печатна грешка - да се чете "инциденти"

83

До Странджата

преди 1 година

Това, което обясняваш всеки шофьор го знае, но тук е пълно с баби с редки плетки.Момичето е косвена жертва от инцидент, но не участник в движението.Един млад живот е погубен за пореден път по най-нелепия начин и все в София се случват подобни онциденти на убити или доведени до инвалидност млади жени по спирките и по тротоарите.Улиците са в окаяно състояние с множество дупки, но някои пак ще гласуват за корумпираната кметица.

82

До пешеходец

преди 1 година

Да беше само там... В цяла СОфия се вихрят такива! Учат се от мамите и таковците си. Днес семейство (мама, такто и аз) пресича на червен сфетофар и чувам детенцето да казва "Сега, ако имаше полицай щеше да ни глоби", а мама му отговаря - няма да посмее... Аз лично, не мога да коментирам недоумието на такива!

81

пешеходец

преди 1 година

Нали всички знаем как пресичат пешеходците на оживени кръстовища. Движат се хаотично, като кокошки в двор. Не се изчакват колите да спрат. Не се събират на групичка а се точат един по един с телефон в ръката бавно и без да се оглеждат. Поведението им е като на самоубийци. Например на Руски паметник.

80

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си много *** за да мислиш, че минералната вода идва от Девин до София с такива 2-тонни бусчета.Идва с ТИРове по 20+ тона до голям логистичен склад.После с тези бусчета се разхвърля по малки магазини до 20 километра.

79

gele

преди 1 година

До Анонименрегистрацията не значи нищо защото във Варна има бусове който обслужват със Софийска регистрация. Фирмата ги регистрира в общини с ниски данаци

78

Дедо Гочо

преди 1 година

Въпросът е дали може да чете и разбира какво пише в Закона за движение по пътищата . С това до 4 клас да не се изключват и неистинки свидетелства за основно , с безупречна система на подготовка , безкрайно честна полиция и учители закономерно стигаме до тук .Немият казал на глухият , че слепият бил видял как стана

77

Алекс

преди 1 година

Най-вероятно е изпреварвал с висока скорост през бус лентата,закачил е бордюра и е загубил управление.Дано някоя камера да го е хванала.

76

т

преди 1 година

Лоша градска среда ! Всички спирки са буквално на улицата.Без предпазни прегради! Това си е за граждански протест!

75

Бусовете

преди 1 година

които зареждат магазини обикновено са на над 15 години и над 1 млн.км. Гумите им са поне на 200 хил.км. Шофьорите им са практически безмозъчни.

74

Анонимен

преди 1 година

Не знам шофьорът пил ли е, лошо ли му е станало, обаче като ги знам как някои фирми си поддържат бусовете и камионите... нищо чудно и този да е минал техническия по "втория начин".

73

Анонимен

преди 1 година

Всички със служебни баничарки, бусове, камиони карат като ненормални, да питам вчера какво правеше бетоновоз в крайна лява на околовръстното и защо не ги санкционират?

72

Анонимен

преди 1 година

Бетонът е скъп, джилезото също, затова ще правим колчетата бутафорни от пластмаса. Никой няма да забележи докато не стане инцидент. А дотогава парите ще са откраднати и препрани.

71

Анонимен

преди 1 година

Бетона е скъп да са слага навсякъде

70

Анонимен

преди 1 година

Ако колчетата и спирките бяха здрави като онези старите от лошия комунизъм, по всяка вероятност камионът нямаше да стигне до момичето...

69

Селски карач

преди 1 година

Спирките трябва да бъдат обезопасени с противотанкови препятствия и бетонни заграждения.Такива чардаци от поликарбонат и тръби са бутафория.Чист късмет е,че жертвата е само една.Все си мисля,че става въпрос за ислямски фанатик,камикадзе.Няма как да е малшанс,да се вреже в някой дирек или дърво.На спирката си е тероризъм.

68

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е била "вглъбена" в мобилния си телефон и даже не е разбрала какво става, такива като нея много...

67

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Мани това, ама мен първия път ме скъсаха на шофьорския, защото карах с ограничението, а трябвало "да карам с трафика"!?! Да ти кажат на шофьорски изпит, че не трябва да спазваш знаците, ето това вече е пародия на държава!

66

Гиб Мелсън

преди 1 година

Преди половин час ме спряха полицаи за проверка на алкохол.Не бяха спирали от години.Провериха ме и единия от полицаите почна да ми се кара,че съм карал бавно, защото зад мен имало колона от коли и камиони.Аз му казах, че карам с 90,той твърдеше,че не е верно.Аз му обясних, че колоната зад мен се е създала,защото няколко километра преди да ме спрат има два знака с ограничение на скоростта от 60 на разклон за едно село и там ме застигат,тъй като никой не спазва това 60.И ми каза да карам по-бързо