7

С наближаването на

преди 1 година

изборите в САЩ,ще наблюдаваме все по-интензивни атаки по Тръмп от доминираните от демократите и сороските НПО-та медии.Той ще бъде изкарван расист,нацист, антисоциалист.Но основната маса граждани на САЩ-бели,работещи,средна класа го подкрепят и той ще се завърне на бял кон.А синилния старец ще ходи да се лекува. Не може горепосочената маса граждани да търпи да бъде постоянно обругавана от всякакви маргинали,които не само живеят на гърба и,но и искат да диктуват играта. Тръмп ще дойде.

6

Анонимен

преди 1 година

Проучвания на общественото мнение в САЩ от преди месец сочат, че ако сега са изборите, Трамп ще ги спечели с повече от два пъти повече гласове от Байдън. От тук антатък следват всички действия на Байдън срещу Трамп.

5

Анонимен

преди 1 година

Пълна "демокрация"!!! Терорят главния кандидат за изборите, за да му попречат да спечели. Пълен успех на "справедливата" правова система в САЩ! Вече няколко години скалъпват и пришиват на Трамп всякакви измислени обвинения и създават фалшиви "доказателства" за тях. По-голямо падение от правителство, което става и ляга повтаряйки за някаква тяхна "демокрация", "справедливост" и "права на човека" до прегракване.

4

Анонимен

преди 1 година

Някой май се уплаши Тръмп да не дойде на бял кон в белият дом, че тъкмо демоНОкратите обърнаха света с хастара нагоре...Сега с процедурни врътки може дори да не стигне до избири...Както нашата драма с преброяването, оповестено ден след изборите

3

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е неудобен за елита, който командва САЩ.............затова го тормозят, гадините!!

2

хаха

преди 1 година

Това не беше бунт, това е демокрация. Хората могат свободно да демонстрират. Нали това казват краварите когато подобни нещо се случва в друга държава. Сега ще тормозят Тръмп, за да си вдигнат малко активите преди изборите. А може и да му забранят да се яви на следващите президентски избори. Демокрация, какво да я правиш.

1

Nurnberg 2.0

преди 1 година

А кой ще дава показания за еасистката БЛМ и погромите заради *** на наркомана-престъпник?