72

ББ

преди 1 година

бедният мЪск,правозащитните трябва да го разследват,самозабравил се е,алчността му го навежда на мисълта,че може да рекетира САЩ...голяма грешка,да отказваш подкрепа на децата на Бог...убивани не нужно...да застанеш на страната на злото...за пари...е нечовешко падение...г-н Байдън време е за Война!убийте убиеца на мирни деца в Украйна,спрете раждането на ново зло,предпочитам да умра в ядрен пред това да умра като роб на путин!!!Спрете злото,каквото и да ни струва!!!

71

Спутник

преди 1 година

Прав е Мъск.Слагачеството си е слагачество,но сиренето е с пари.

70

ля ля

преди 1 година

,за евреите-съгласен да не им се вярва! Според мен те са в основата на всичкото това. Според мен Путин е готов да издържи много по дълго от всички останали държави и от очакваното дори! По този начин все повече истини излизат наяве! И ако има последователност драги читатели ще успеете да свържете пъзела и накрая да спрете с упреците на изток! Пародия порнография пропаганда *** и продажници видяхме много! Филмът е уаг дъ дог а главен актьор зеленски!!!

69

Кико

преди 1 година

Руснак,евреин и арменец ,не им вярвайте дори и на "Добър ден"!

68

Роберто

преди 1 година

Руски ке падне

67

Анонимен

преди 1 година

Няма не наказано добро, укралопитеците така са се възгордели и занаглели, че не можеш им стигна носа с *** клечка!

66

I’m

преди 1 година

То беше ясно, че обяда все някога ще свърши. Така стане и с оръжията и със солидарната подкрепа на евроатлантиците. Няма кой да налива до безкрай и скоро екзалтираните шизоидни крясъциСлава на Украйна из Европа, ще започнат да затихват. Така и не осъзнават, че просто ги използват срещу Русия, защото англо-саксонците ги мразят точно толкова, колкото и руснаците!

65

Анонимен

преди 1 година

Назначеният олигарх на Вашингтон получи безплатно всичко от НАСА и Боинг, за да се прави на космонавт. Плешивецът даже си сложи коса за пиар. Измислен бизнесмен с държавни куфарчета с пари.

64

пуйката

преди 1 година

Какво е това "За сега"?Той не вярва ли,че заек ще победи слон?Явно не е ходил на у-ще.

63

$$$??? провалил се

преди 1 година

Тези неблагодарници плюят човека който им даваше безплатно информация и можеха да укажат някаква съпротива Сега ще потънат в информационна криза.На Украйна се подава ръка а жадните нахални искат да разграбят всичко Нищо не трябва да получават защото това ще доведе до световна криза.

62

Реалист

преди 1 година

Накратко: "спомоществователите" почна да им омръзва да бъдат доени от нахалника Зеленски и се опитват да прехвърлят сметките на данъкоплатците. А това вече станва неудобно за политиците, понеже инфлацията която предизвикаха вече достабърка на данъкоплатците в джоба и пресъхва желанието им даси пръскат парите за чужди интереси..

61

Гиб Мелсън

преди 1 година

Както казах преди два дни, американците лека по-лека ще си оттеглят подкрепата за укрите. Причината: Взрива на кримския мост. Американците разбраха, че укрите не са като сърбите, и че се превръщат в истински терористи. Днес бомбят мост и АЕЦ на руснаците, а утре? Американците може да се супер нагли и много алчни, но на тема терористични актове са много чувствителни и нетолерантни. Не само заради кулите близнаци. Те видяха как украинците се превръщат в терористи и лека полека ще дадат назаден.

60

Анонимен

преди 1 година

Не ми дреме за Украйна ! Важното е, нашия сорос-русофоб да го боли !

59

Анонимен

преди 1 година

Който бравзвал - бравзвал. Browse.

58

Аха

преди 1 година

Тоя май ще си рита трудовата книжка и ще скача от небостъргач ми се струва,нещо много си гука с другаря Путин!

57

Анонимен

преди 1 година

Прав е Мъск, всичко е пари, а е и време за мир! Стига война, разруха и смърт!

56

хаха

преди 1 година

и този се застреля сам в крака. А парите който направи благодарение на САЩ? Очаквам скоро да го спънат. Тамън и криптовалутите ще се съвземат малко от неговите машинации. Тръгнал срещу ръката дет го храни...

55

Анонимен

преди 1 година

Меск се прави на много отворен, но като му намекнат, че ще изгуби мнооого доходоносните държавни поръчки на непрозрачни цени, ще свие байряка. Може би, просто се опитва да се измъкне невестулката нагла от крайно губещата сделка за Туитър, в която се набута докато беше напуше и сложи нереална цена на акция от 5(4.20)...

54

Анонимен

преди 1 година

Проблемът тук едва ли е плащането. САЩ печатат пари на поразия и някакви си десетки милиона на месец не съм им проблем. проблем е кой и с какво може да направи тази фина техника. Защото суровините не са от САЩ. Отнася се и за другите системи: самолети, ракети и т.н. Електрониката не е само ноу хау, трябва си и материал и кой да пипне. Сателити те на Мъск не летят над Русия, Куба, Афганистан, Сирия, Китай, Севрна Корея, Венецуела... , не защото Мъск няма пари или не иска.

53

Па съм я бе

преди 1 година

Сателитите могат да бъдат свалени без проблем.Въпроса е дали трябва.украинцитр нямат значение и думата.