40

Атанас Димитров

преди 1 година

Депутатите трябва да вземат решение да внасят качествена работна ръка от Украйна, Русия и Беларус. Защото езика, традиций и обичаите им са подобни като нашите. Като работят и живеят две години в България ако пожелаят може да получат българско гражданство.

39

Петър Янков

преди 1 година

Депутатите вместо да се гаврят с избирателите, трябва на изборите да бъдат в парламента първите две партий с най много гласове. Така много лесно ще се взимат решенията в парламента и няма да се харчат излищтни пари. Освен това конституцията ни да бъде преписана от тази на САЩ. Тогава ще бъдем правова парламентарна държава.

38

Димитър Борисов

преди 1 година

Инвалид съм и живея в Люлин близо до тунела. На улицата до блока правят паркинг. Това е добре но я преградиха с високи бордюри. Сега на 50 метра трябва да сев предвижвам през калта за да се кача в кола за да ходя на прегледи и изследвания. Хубаво ще бъде ако кметството се грижи за проблемите на инвалидите и майки с детски колички. Депутатите ще трябва да им дадат препоръки.

37

Анонимен

преди 1 година

Докато премахваш коментарите, парламента и политиците са в услуга на мутренски престъпни организаций и фирми.

36

Николай Велевски

преди 1 година

Депутатите Прахосват милиони безцелно за непрекъснати избори за да надделее егото им. След като сме парламентарна държава то трябва да се полагат грижи за хората. Особено за възрастни и инвалиди. С инвалидна количка не може да се преминава безпроблемно от тротоар през улицата. За целта трябва на кръстовищата бурдюрите да са наравно с улиците. Няма градски тоалетни а инвалидна колияка не може да се придвижи някъде за естествени нужди. Превозните средства не са пригодени да се качват инвалиди.

35

Панталей

преди 1 година

Еничарите в парламента вместо да се размотават три дни безцелно , можеше за 15 минути да решат че председател на парламента трябва да се сменява през три месеца и да се редуват от всички партий в парламента. Като втори път да не бъде избиран, така всички да добият опит.

34

Евлоги Стефанов

преди 1 година

Депутати, правителство и кметството трябва да вземат решение, бул. Сливница да бъде свързан с магистрала Хемус. Около булеварда да сде построят нови квартали и метро до Кремиковци. Така селата който са десетки километри от София и се водят квартали, ще се съединят със столицата.Освевн че няма да има задръствания ще има много инвестиций в Кремиковци.

33

Мериан Маринова

преди 1 година

Депутатите служат на господарите си от други държави но не и на България. Те са маша на престъпниците. Трябва да взимат важни решения за държавата за да защитят големите си заплати и привилегии.

32

Татяна

преди 1 година

Кърлежите в парламента са в услуга на мутри и престъпници. Затова няма осъдени опасни престъпници. Превърнаха държвата в бунише на Европа, отровиха въздуха, водата и почвата на държавата. Но виновни няма.

31

Георги Янков

преди 1 година

Ако депутатите бъдат съкратени половината бройки и да им бъдат премахнати привилегийте,ще има много пари който да се ползват за въоръжаване. Освен това могат да даряват всеки месецпо 1000 лева от заплатите си за социално слабите хора.

30

Ричарт Пенчев

преди 1 година

Депутатите се подиграват с наивността и търпениевто на избирателите. Но чашата на търпението прелива и е време да бъдат изхвърлени с ритници от парламента.

29

Мария Петкова

преди 1 година

Еничарите в парламента са най големи врагове на народа и държавата. За действията си или за бездействията си те заслужават да бъдат линчувани. Харчат милиони държавни пари на гърба на хората. Тези еничари освен че са много в парламента и нищо не допринасят за напредъка на държавата, получават големи заплати.

28

Анонимен

преди 1 година

А Биков , Цачева , и подобни , не са ли рекордьори , по членство в най-много партии ?

27

Анонимен

преди 1 година

Затова и България е РЕКОРДЬОР , по корупция и беднотия , и на всички последни места в ЕС по ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ ... Нека да има национален празник , на ''РЕКОРДЬОРСТВОТО '' !

26

RG

преди 1 година

Румен Гечев потърсен за коментар и останал изненадан от бройката парламенти в които е участвал. Ами да, даже и най- големите наглеци като него в даден момент се изненадват. То бива наглост, кражби и лъжи, ама неговото няма край.

25

Анонимен

преди 1 година

Ще умра от смях, като чета думите на Цонев. В България опитен политик означава, такъв където знае далаверите. Ако беше толкова добър в професията, нямаше да сме най-бедната и най-бързо изчезващата нация в света.

24

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно коя противоконституционна партия си изработва законите сама за себе си ?! Всичко в в т.нар НС се прави за обслужването на Д(п)С , неслучайно един хидроинженер казваше , че той разпределя паричните потоци , а един охранен ковчежник ги държи нтавсичките чичкопаричковци с компромати ...

23

Анонимен

преди 1 година

Все мумифицирани крадци... отдавна трябваше да гният в панделата !

22

Пешо

преди 1 година

Стига с тези политически партии - вредни са. Да се избират местни - по области общински съвети с представители на териториален и професионален принцип - по гилдии/ бизнес , здравеопазване , просвета и т.н./, в парламента да се излъчват представители от тези областни общински съвети - най-изявените , с най-добри качества - хора , които имат представа как се управлява, как се правят закони - партиите в този случай са ненужни

21

Успешния

преди 1 година

Важното е да слушаш и се подчиняваш. Да говориш много но нищо да не казваш. Когато получиш рушвет да заделяш и за Партията. И никакъв ама никакъв морал и чест иначе си аут