19

Анонимен

преди 1 година

Който вкара България във война срещу ядрена велика сила минава по Наказателния кодекс...

18

Анонимен

преди 1 година

Всичко знае, от всичко разбира, той явно води и двете армии на бойното поле... пълен смех...

17

Кори

преди 1 година

С поведението си Москва и колебаещите се в България ще обърне срещу себе си. Действията им са крещящо неграмотни - ако искаш да привлечеш някого за съюзник, го "сваляш", не се опитваш да го затрудняваш. / Газ и всякаквите приказваници по наш адрес /.

16

Няма Война за Путин

преди 1 година

2022 си присъедини към Русия три нови региона а още от 1949 по приемственост тя си пази териториалната цялост с Ядрено Оръжие.......не бърза за никъде.....за два САЩ мандата 8 години и 2029 година може да си присъедини цялата Украйна

15

Бай Илийчо

преди 1 година

Бря не мислете за войнъ уа ! Мислете от кадя лесну да изкарате паръ и кък да излъжете некоя да и го турнете между краката !

14

Анонимен

преди 1 година

Путин ще капитулира идващата година. А на Медведев ще му се веят само м........

13

Анонимен

преди 1 година

Нашите форумни ястребчета с пяна на уста крещят за даване на оръжия. Ама защо само оръжия, защо не отидете и вие заедно с оръжията? Или е по-добре само държавни оръжия и ако може другите да се гърмят с тях, а вие на топличко и безопасно да викате ура. Ей, недо-расляци, не канете войната, ще си оплаквате жалките дни!

12

до Striker

преди 1 година

Нищо не те спира да дадеш глас на гнева си записвайки се в чуждестранния легион на Зеленски. Вече ми е писнало от клавиатурни мишоци като тебе, чиято цел е да въвлекат държавата във война, в която не смятат да участват.

11

SS

преди 1 година

Мнението на паркетни генерали никога не участвали и в една престрелка не ме интересува!

10

Striker

преди 1 година

България позорно мълчи като п р ъ д н я в ***. Ама с такъв президент - такава държава. Седем месеца не можем да изпратим оръжия и боеприпаси - срам тотален! Добре, че в новия парламент има раздвижване и изгониха Профанова, слушам вече искат да изпратят оръжия на братята украинци - има надежда.

9

fsfsd

преди 1 година

Ей, къде ги намирате тия "информации".... рано или късно няма да го има путин.. само че русия ще + , Украйна без излаз на черно море.. проблемът не Путин, а Русия

8

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПЕНСИОНЕР КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА ИЗКЯРИ ОТ СИТУАЦИЯТА

7

Страх

преди 1 година

До УжасТи не си ? ***

6

ByVan

преди 1 година

г-н генерала е многословен и многосбъркан с изказванията си, но като за медийно изказване в България ще вземе няколко точки от страната на колективния запад де.

5

Анонимен

преди 1 година

Да продадем или подарим 18 САУ е най-голямото предателство към родината. Артилерията е по-важна дори от танковете и бтр.

4

Анонимен

преди 1 година

Играят на доброто и лошото ченге. Путин трябва да е по-добър и по-малко ястреб пред света.

3

Цъцъцъцъцъ

преди 1 година

Ayee, Лъжлив Cъби! Ayeee, нe ro ли взe тoa rpaнт вeчe, yeee?

2

Ром"с

преди 1 година

Кремъл-това кои са ..имена ,чинове ,звания...тези наши "експерти" само четат западна преса ..и се изявяват от студио в друго студио за "нколко долара повече".. Ню йорк пост публикува разрушението на Кримският мост -фото ...и пише ,че 11 са убити и над 20 човека ранени от !!! обтрела на ВС на Русия в Украйна !! Всите са маскари-всите лъжат.. .(Дядо Ваньо)

1

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

На този изванието ефрейтор му е много! Истинският воин не мисли с политически клишета и мантри !