11

До 10

преди 1 година

Хубава идея, но неизпълнима....как да стане това след като хората с власт се занимават с този "бизнес"? За това и четеш всеки ден как са хванали пияни и н адрусани шофьори, трябва да се отчита дейност! А ако започнат да арестуват дилъри и пласьори, то ще останем без политици...шефове на МВР...КАТ и още кой знае какви хубавци ще се покажат на яве. После защо хората емигрират, ами в полицейска държава на кой му се живее?

10

Анонимен

преди 1 година

До Само питам... Така се прогнива всяко общество като се прикриват престъпниците. Дори в съда им разрешават да си крият лицата. Показателно.

9

Анонимен

преди 1 година

Много наркомани по пътищата, дори сред полицаите. Това е прикривано с години. Но с проверки това няма да се спре. Трябва да се хванат доставчиците и за да се прекъснат доставките.

8

Само питам...

преди 1 година

И какво прави тая на пътя с множество криминални регистрации и дрогирана ? ЧАКАМЕ Я ДА УБИЕ НЯКОГО ЛИ ? ..... Ами както изглежда , няма да чакаме дълго. Скоро ще прегази я някое дете ... я някоя баба ... полицай ... НО ДОРИ И ТОГАВА НЯМА ДА И ПОКАЖАТ СНИМКАТА И НЯМА ДА И ПРОЧЕТЕМ ИМЕТО ... щото в толерастка България престъпниците са на почит и се покриват старателно от медии,полиция,съдилища. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ ... Как така ще се издава самоличноста на колега от криминалния контингент?

7

Анонимен

преди 1 година

33 г. свободия и сега ще се берат плодовете. Жените на 50-60 години са далеч по стойностни от тези на 20-30 които се вълнуват от чалга, маникюр, джуки, цици и все демократични ценности. При първите ако има 1% шлака, при вторите има 1% стойностни. Плачевна е картината.

6

Runner

преди 1 година

До ЖивкоЕх, Живко, след 27 години ползване на фонетична клавиатура, благодарение на този коментар разбрах къде е удареното ѝБлагодаря :-D

5

Анонимен

преди 1 година

засилвайте я в сливенският на секундата

4

хаха

преди 1 година

ако не беше ударила колите,м щеше да го земе у устата малко и да си я пуснат, ама дрфугото нема скриване

3

До 2

преди 1 година

То целият скрипт на сайта е боза. Каот изпишеш правилно излиза това - ѝ

2

Живко

преди 1 година

"в колата й е открита" - Камелия, много те моля, научи къде е "ѝ" на клавиатурата и го ползвай по предназначение. Подсказка - използва се Shift бутона на клавиатурата. Ако си на фонетична: Shift+X.

1

Ми..

преди 1 година

Искала е да влезне в метавселената, за това е имала мета амфетамини, логично е...