13

Анонимен

преди 1 година

Много твърдо го даваха,ама им обекна.Те по принцип са си ненормални и с обратен рефлекс.Сега са много меки,защото Русия им готви"подарък".Ще им намалява височината на дигите.Инак са курназ,но като усетят твърдост им идват други желания.

12

Анонимен

преди 1 година

И Холандия изпосталя.Увехнаха им лалетата.А защо сега дават съгласието си? Ами причината е много проста.За да ни ограбят отново и за последно.А после шута. Първо в Шенген зоната а после и в Еврозоната.Така от Румъния и България запада ще прибере едни, около 200 тона злато.От Румъния 140 тона и от България 57 тона.А бедните ще го духат защото богатите ще си изнесат парите от държавата за да не плащат високите данъци. А бедните ще чакат подаяние. Кой от уж заплата, кой от уж пенсия.

11

Анонимен

преди 1 година

И Холандия и изпосталя.А веднага им лалетата.А защо сега дават съгласието си? Ами причината е много проста.За да ни ограбят отново и за последно. Първо в Шенген зоната а после и в Еврозоната. Така от Румъния и България запада ще прибере едни, около 200 тона злато. От Румъния 140 тона и от България 57 тона.

10

Бай Дрън

преди 1 година

Кви са тия глупости дето написа бе, Миро? Пак ли Русия ви виновна? Не ни трябва никакъв Шенген иначе. Нека си има митници, проверки и ала бала, но нека има и проверки за тия от Шенген! По принцип съм за вуве дането на всякакви визи, ако ще излизаш от страната. Червени паспорти ,а всички и по 5 часа чакане на границата, докато ти омръзне и се откажеш ;p Не, сериозно го мисля. Трябва да се ограничат всякакви пътувания. Днес има интернет, на който му трябва комуникация със западни партньори, воаля

9

Мирослав

преди 1 година

Като чета коментарите на бай ***,пак другите са му виновни.Колко пъти имаше случай в които самолет каца в Сф и пътниците ди минават без митническа проверка?За Капитан Андреево какво да кажем,външна граница пропускаща всичко.Какво да кажем за службите и полицията ни пълни с хора които псуват запада,а като чуят Русия получават душевен оргазъм и всичко което знаят се споделя услужливо с руското посолство може би. Но,на *** пак другите са му виновни,че той не си е свършил работата.

8

Михаааал

преди 1 година

Тия освен *** и лисбийки друго могат ли да произвеждат

7

Анонимен

преди 1 година

Защо това не беше условие да пуснем Македония? Можеше България и Румъния да натискат Холандия. Кви са тея охльови? Всички 26 са съгласни само тея неиска ли ? Е значи това е атака към България и Румъния, а не други глупости.

6

Анонимен

преди 1 година

Капитан Андреев не дава да се влиза в Шенген.

5

Анонимен

преди 1 година

Ееее...след 15 years. Чувствате ли се юропейци, мили бУлгари? Или си кооопеляяци. За, добрата Стара мащеха, Европа?

4

Анонимен

преди 1 година

Боко ИЗБОРЪТ НА "УМНИЯ" НАРОД не я ли боядиса тая стена вече?

3

ноби

преди 1 година

айде вече да се замислим за тоя ес. тръгнаха много накриво нещата

2

Росен Плевнелиев

преди 1 година

В Шенген,еврозоната и незабавно узаконяване на гей браковете в България и Румъния!!

1

Анонимен

преди 1 година

Спирайте вноса на цветя от тия нискоземци дето ни спират вече 11г.