7

Анонимен

преди 1 година

В България трябва да се разкарат бързите кредити, които са абсолютно обирджийство на хората. Това е узаконено рекетьорство. Хора с ниски доходи и по ограничени потъват, а държавата нехае. Лихвите са над 100 %. Държавата да маха тези мутренски прийоми.

6

Ж

преди 1 година

На повечето в Европа не им трябват пари в брой. Хората плащат по електронен път, което е в пъти по-лесно, удобно и бързо. Но тук банките са алчни и такса на това, такса за това - на търговците не им се губи.

5

един там

преди 1 година

Е то остана и да не мога да си тегля собствените пари. При тези високи такси, пред всеки блок трябва да има банкомат.

4

ЮдеюСемит-Лихвар

преди 1 година

Булгарите най-сме ги пор0били! най!!

3

Христо

преди 1 година

Високи заплати се предлагат в доста компании. Иска се обаче знания и да ти се работи. Мрънкачи, които нямат пари винаги ще има. Не може някой да ме убеди, че са ниски заплатите, при положение че 21 годишни изкарват по 6-7 хиляди лева на месец. Като ми дойде 40 годишен да ми се оплаква, му казвам да учи и да се преквалифицира вместо да мрънка. Хората си намират постоянно извинения - не им стига времето да тренират по час на ден, да учат по 2 часа на ден, ама им стига времето да пият по 2 часа.

2

Анонимен

преди 1 година

Но много труден за връщане...

1

Анонимен

преди 1 година

Да попитат колко % от българите има какво да теглят... Че по мои наблюдения българите в огромната си част живеят от заплата до заплата...