25

СТРАТЕГИЯ НАЛАГА СЕ

преди 1 година

ГЛЕДАХ СРЕЩАТА МЕЖДУ ДВАМАТА- ДЖУДЖЕТО ТЪРСЕШЕ ПОГЛЕДА НА ЕРДОГАН, А ЕРДОГАН НЕ ГО ПОГЛЕДНА ДОРИ, ХВАНА РЪКАТА МУ НАПРАВО. ТАМ ИМА НЕЩО КОЕТО НЕ Е НА ТАМАН- ОТ СОРТА " НЕ ТЕ ТРАЯ АМА СЕ НАЛАГА "

24

Анонимен

преди 1 година

Ердоган, най разумния политик! Вярно е играе винаги с Америка, никога срещу Русия, но твърдо за просперитета на Турция. Невероятно е какъв разум и твърдост влага във всяко едно действие за напредъка на Турция и то във всяка сфера! Хубаво е да се учат от него!

23

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Европа няма повече да бъде зависима от руската газ. Не искаме газ от убийци. Има от къде да си вземем.

22

Анонимен

преди 1 година

Маршрут - Да! Но хъб едва ли!Хъб е синоним на разпределителна станция! А такава географски може да бъде само кръстопътна България,която граничи с 5 европейски държави, докато Турция - с нас и недолюбваната Гърция!Путин пак е сънувал Ванга..

21

Анонимен

преди 1 година

На Путин трябва непрекъснато да се напомня,че по "надеждния" въздушен път към Турция,Русия загуби самолета с известния военен ансамбъл "Александров"! А също, че бившия руски посланик беше публично застрелян в същата "надеждна" Турция!

20

гост

преди 1 година

Ние държим по голямата част от турски поток по скоро е балкански та този хич да не се прави на интересен

19

Анонимен

преди 1 година

Путин търси Ердоган да го извади сух и чист от войната . Ама как да стане като той се е овъргалял като прасе в украинската кал. Дава газ , мас . Готов е и Медведев да даде.

18

Хм

преди 1 година

Как се ритаха и плюха заради Сирия преди няколко години.Но.. интереса клати феса.Путин четка Ердоган днес, но утре . Не се знае накъде ще си завъртят чеширите. И двамата са се чалнали от мания за величие.

17

Уффф

преди 1 година

М.а ЕС не ти иска газа? Стига се молил!!! Раша не е надежден партньор!

16

А бе

преди 1 година

Живейте си с тази надежда.. Но Европа няма да се постави за втори път в ситуация,че да бъде разигравана от ОЩЕ един азиатски диктатор с нестабилен характер.

15

Алекс

преди 1 година

Ердоган с нетърпение чака Русия да пренасочи целия си експорт на газ през Турция.Тогава рашките ще усетят всички "прелести" на турското "приятелство".Ще разберат,че по-добро от директен достъп до европейския пазар няма.

14

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 1 година

Що не вземеш да се пръждосаш в сибирските степи. Ше има гъъз за тебе колкото ти душа иска! Сутрин ще закусваш с редки метали и и новините по пиьерва праграма.

13

Анонимен

преди 1 година

Понеже Борисов е много умен за нас не е предвиден газ потози поток дето и построихме трасето в България за наша сметка.

12

Анонимен

преди 1 година

Турецкия паток е много депресиран. Има реална опасност да се гътне от стреса и притеснението.

11

Анонимен

преди 1 година

Путин да не се хвали за да не стане и с него авария.

10

Анонимен

преди 1 година

Това отдолу в коментарите е въплъщение на тотална русоробска нищета и неграмотност

9

Анонимен

преди 1 година

Путин преди четкаше Германия. Сега четка Турция. Много хубаво не е на хубаво.

8

Нане

преди 1 година

ердоаньо и Орбан са най адекватните политици в момента в юропа... Всичко друго е тотална леща... А и ни прецакаха южен поток и Белене, нашите нови приятели от краваристаня... васалите им клекнаха, за да не печелим нищо... ===)))

7

?!?

преди 1 година

Тежка клетва пред Ердоган! Кремълският господар обеща евтин газ за всички европейци. Без да го спира и пуска, чесно само бизнес интерес. С това тоя направи стратегически ход в Германия. Поне Двама германци умряха от смях

6

Шотландски боец

преди 1 година

Дядки, никой не ви сака газта, нито ракетите, нито войните! Отивайте по селата и си гледайте старините, оставете младите поколения, да ви оправят баркочите.