10

Анонимен

преди 1 година

На тази лявата на снимката мога да и изгоря много калории...

9

Анонимен

преди 1 година

До Соня- де да беше така просто. А "качествата" на теглото :не е все тая , дали ще имаш 25 процента мазнини или 12 процента мазнини от теглото си, ако тежиш ,примерно, 55 кила - нали ? Необходимото количество калории за поддържане на организма варира от много фактори, като на ПЪРВО място е здравословното състояние - за това се правят пълни изледвания,кръвна картина и прочие. За това, самоволното решение - "от утре съм на еди ква си диета" е равносилно на доброволно пиене на отрова .

8

Анонимен

преди 1 година

За жените се препоръчва амазонски секс, за другите къв да е

7

Соня

преди 1 година

Схемата е много проста! Ако влизащите калории (чрез храна) са равни на излизащите (чрез спорт или нещо друго), тогава теглото се запазва. Или намаляваме входа, или увеличаваме изхода! Друг е въпроса, че около 20% от хората са със силен метаболизъм, и нищо не им се лепи. Още толкова са със слаб метаболизъм, и само като помиришат храна, им се усеща на фигурата. Така че първо вижте от кои сте, и второ - яжте разумно като начин на живот, а не само по време на диета.

6

Анонимен

преди 1 година

Съдейки по снимката - като станете друга, слаба жена!

5

от северозападО

преди 1 година

Най-много калории се горат като забравиш пицата у фурната!!

4

Анонимен

преди 1 година

Баничката, бозътъ и баклавътъ приемани в огромни количества помагат при отслабването

3

Генетика е

преди 1 година

Няма как да стане. Дебелите са си дебели цял живот. И с възрастта все по дебели стават.Има някой които на млади години са слаби пък после стават дебели и така си отиват. Но обратното, от дебели слаби и стройни да станат с възрастта такова чудо няма. Някой с много усилия успяват да свалят килограми. Но като спрат тренировките и ги връщат обратно. То затова има цяла индустрия покрай това отслабване, фитнеси, добавки. То ако работеше и ако лесно се влизаше във форма нямаше да има такъв бизнес.

2

Идете на украинския

преди 1 година

фронт да громите Расийката! Ще отслабнете без проблем!

1

Анонимен

преди 1 година

Качете се отгоре му, възседнете го и скачайте на него до полуда и дорде му сцепите глaвaта и му изтече белият крем. И по-малко тъпчете ляб.