56

Анонимен

преди 1 година

ДРАГИ ЧИТАТЕЛИ, ТАЗИ СТАТИЯ КОСВЕНО ПОКАЗВА КОЙ ПОБЕЖДАВА В УКРАЙНА.... НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЗАВЛАДЕНАТА СВОБОДА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!МЕДИИТЕ НИ СА ТОЛКОВА СВОБОДНИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТРЕТИЯ РАЙХ, КАТО ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ ОТ НЕМЦИ СМЕ ИМАЛИ ПОВЕЧЕ МЕДИЙНА СВОБОДА...НАПРИМЕР ВЕСТИНК МИР Е ПИСАЛ ЗА МНОГО ТЕЖКИТЕ СРАЖЕНИЯ В СЕВАСТОПОЛ ОБСАДЕН ОТ НЕМЦИТЕ И МНОГОТО ЖЕРТВИ НЕМСКИ ТАМ.

55

Jas

преди 1 година

До 46: кога съм писал, че трябва да ги убиват? Защо изопачаваш фактите? Достатъчно щеше да е, руснаците да не се месят във вътрешните работи на тези държави. Но те използват рускоезичното население като лост точно за това. Ако тези Руснаци са си избрали да живеят в съседни държави, трябва да уважават и признават законите и суверенитета на страните в които живеят. Иначе се превръщат в опасност за сигурността на тези страни. Сепаратистите в Украйна слушаха 20г. Москва, не Киев, това е проблемът!

54

Анонимен

преди 1 година

Армения можеше да бъде защитена от Русия но трябва да играе честно а не двулично като нашего брата бг.

53

Анонимен

преди 1 година

Удари да има,..сатанинския свят наречен АД, има нужда от страх, смърт , разруха - войните са основен приоритет на сатанистите - перат пари, редуцират населението, държат останалите в страх, никога няма да ги спрат

52

Кимо

преди 1 година

От роднина можеш да избягаш, от лош съсед -никога! (пазете се от ниски мъже и кьосета!)

51

Рашизъм до гроб

преди 1 година

ХРЮ-ХРЮ-ХРЮ!

50

Хан Драган

преди 1 година

Де го Гробачов, храненика на Западняците, който разтури СССР, като можеше преди това да се прекроят границите и да цари МИР. *** нали лакомията му за имоти и пари от Запада излезе по силна от сегашните страдания на милиони. Такива продажници са и БГ "политиците" дето закопаха тази хубава страна на дъното, та други да я яхат. Само бой, бой и лустрация за да видим светлина.

49

Лена

преди 1 година

следващ удар ще има, където го посеят братята отвъд океана

48

Анонимен

преди 1 година

До Къци ВапцаровНяма такъв град Днепропетровск в Украйна. Имало е в миналото. Само, че първото му име е ЕКАТЕРИНОСЛАВ!!! До събитията от 1917г. Опаааа! За каква Украйна говорим и украински територии! Съпругата на Песков е родом от този град.

47

Анонимен

преди 1 година

Глупости на тракалета! "Борците за независимост"на Чечения 2006 бяха обявени за терористи от самите САЩ! Абхазия и Южна Осетия са над 90% руснаци! Протежето на САЩ, дето предизвика войната- Саакашвили избяга от ГРУЗИНСКОТО правосъдие в, забележете, Украйна! Там зоолумите дето направи няма да ви напомням. След войната не съм чул за никакъв проблем между двете държави. Руснаците влязоха повикани в Кзахстан и си излязоха! Американци още има в Сирия около няколко петролни кладенеца! Йончееее!

46

Анонимен

преди 1 година

Тази статия само може да ни разтревожи и да ни покаже,че англо-санксонската хунта няма спирачка и на тях не им трябва мир,те трябва да продават оръжията си и да заробват други народи и техните природни богатства.

45

Иво

преди 1 година

В Северна Ирландия се справиха повече от добре. Макар че ирландците са 45% от населението на Северна Ирландия. Официалното правителство на република Ирландия се дистанцира и прекъсна всякаква помощ за Ирландката Републиканска Армия. Но след поредица от успешни атентати,, в един от койтодори самата Маргарет Тачър, случайно избегна смъртта,, британското правителство подписа унизително споразумение, в което бяха освободени всички затворници членове на ИРА. И беше премахната границата с Ирландия

44

Анонимен

преди 1 година

На такива платени статии трябва да пише че са платени и от кого. но не смеят да пишат че ще видят всички за каква пропаганда става въпрос.

43

Анонимен

преди 1 година

Армения можеше да бъде защитена от Русия но трябва да играе честно а не двулично като нашего брата бг.

42

Анонимен

преди 1 година

Лидерката на Шотландия една чудесна дама също иска референдум за излизане на Шотландия от Великобритания и предполагам този път ще успее за разлика от нещастния Пучдемон чиито усилия за независимост на катслуня бяха потушени а той преследван и хвърлян в затвора както и лидерите на съпротивата на Северна Ирландия и къде ли още не

41

Анонимен

преди 1 година

До Jas.Какво според теб да направят с огромното руско малцинство което има във всяка една страна от бившия Съветски съюз . Да го избият ли. Защото така звучиш като прочит.

40

Анонимен

преди 1 година

"къде да очакваме следващия удар?" ------------------------------------------------------------- Дочакахме го. Рано тази сутрин в акваторията на езерото Байкал.

39

Анонимен

преди 1 година

В САЩ и Канада и в ЕС протестите на практика са забранени и безсмислени. Никой не им обръща внимание. Походитена канадските шофьори и на жълтите жилетки бяха потошени с особена жестокост и гласа им не беше чут. Протестите в Европа срещу задължителното ваксиниране също не постигнаха успех въпреки че бяха многохилядни. Имаме терор навсякъде.

38

Диагнозата

преди 1 година

На 12 септември 2001 населението на САЩ бе от около 299 милиона РОБОТИ обвиняващи Белия дом и Сената за това че са РОБОТИ.......................глухата селска провинция Украйна и още по задръстените глухи селски провинции Литва,Латвия,Естония надъхани със съветско мегаломанско самосъзнание от КПСС си въобразяват че дори и САЩ ще им дишат прахта на свръхдържавието а са си едни нови глухи световнобезинтересни провинциални села

37

ИслямПУТИН

преди 1 година

Гледах не помня коя рускоезична телевизия в първите дни на нахлуването в Украйна на Путин и там управляващите на Таджикистан, Узбекистан, Казахстан, Киргизстан, Туркменистан а май и други обединено в един глас твърдяха цитирам но по памет:"Разпускането на СССР е незаконно диктаторско решение на Б.Елцин а нашите републики искаха да си останат в СССР".....имаше и референдум и Украйна на него избра да остане в СССР погазен от Москалите.....Тея нагли лъжци писали статията да ходят психиатър преглед