13

Глобалиста

преди 1 година

Ще го плащаме ние с инфлацията.

12

Анонимен

преди 1 година

Първите най-тежките вълни на ковид бяха при ГЕРБ и въпреки тях нямаше актуализации на бюджета. А сега тази актуализации ги имат за гаргара. Безумие е политиката на ПП и сие..

11

Анонимен

преди 1 година

Бизнес не се прави в непредсказуема политическа среда и за два дни. Печелифш бизнес се разработва години в стабилна икономика. ПП разградиха доверието в институциите, което от своя страна доведе до нестабилност в държавата. Инфлацията в България е двуцифрена, а в момента в Германия е 8 %. Това ли е Промяната? От фикално най-стриктната държава в ЕС станахме последни и по този показател.

10

До 8

преди 1 година

Нямаше,но нямаше и война.Нямаше и ковида.И въпреки това пенсии и заплати бяха замръзнали.Бяхме стабилно бедни.Най-бедните в целия ЕС.И още сме такива,следствие на огромните кражби,корупция,гнила съдебна система,следствие на което инвеститорите бягаха от нас.Да изреждам ли още?

9

Анонимен

преди 1 година

От всяко дърво *** не става.Ако не можеш да правиш бизнес,значи тая работа не е за тебе.Ама да чакаш държавата да те субсидира,все едно си в социализма и така не става.

8

Анонимен

преди 1 година

Ти хубаво предлагаш, но през последните 12 години нямаше такава инфлация и сътресения на икономиката. Тежестта на възстановяването на икономиката е на тези които ни вкараха в кризите, а именно Радев, ИТН, ПП, БСП и ДБ.

7

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да го платят тези,които най-много са крали през годините.Нали се сещате кои са те?

6

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да се инвестира в бизнеса, но българската практика показа, че бизнесът и политиците ни са социално безотговорни. Ниските доходи, работещите бедни, срамните пенсии са доказателство. Безсрамните печалби се инвестират в лукс или се изнасят, а тук все чакаме външни инвеститори, примамвани с ниски данъци и евтина работна ръка...

5

Кирчо истината

преди 1 година

Аз дойдох на власт и първото, което се разбрахме с другите тарикати беше да си запазим властта от самото начало. Затова на про**тия бг народ му дадохме малко трохи за пенсии и градини, другите кинти Асен каза, че ще ги нареди като бюджетни разходи, а те отидоха при нашите спонсори. Ахаха ай честото на чегъркащите. ПП е новият модел, дайте ми само 12 г. и ще ме обичате повече. Ще ви направя втора Аржентина, вервайте ми

4

пенсионер

преди 1 година

бюджета не беше социален , беше купуване на гласове за да могат кирчо и корнелка да останат на власт . да , но народа реши друго въпреки обещанията и лъжите на гореспоменатите . нали видяхте как изгониха киро от селото .

3

Анонимен

преди 1 година

Това раздаване на калпак само задълбочава инфлацията и социалното разделение. Ако не се стимулира бизнеса ще достигнем до полужение в което и за пенсии няма да има пари. Ще влезем в дъгова спирала от която трудно се излиза. Ето промЕната дойде!

2

Анонимен

преди 1 година

Бюджетът не трябва да е социално ориентиран, а ориентиран към производството. Когато бизнеса е силен има и за социални дейности. Не напразно силните социални държави, са силни и икономически.

1

пришълеца

преди 1 година

Само в твоите представи:)))